- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
sylas
tag
válasz
BITBOYS #2323 üzenetére
alapból a listában eddig 73314 volt asszem, most 81460
Ha meg a részlet fizura megyek 4900 a kezdő nem 4400 és 3200 a havija nem 2800 mert annyi volt mikor először rendeltem, csakhát T mobilos ügyintézők, szervízes nem értett a dolgokhoz, mondta küldjem vissza mert 8 napon belül vagyok és kicserélik, inkább vártam volna míg szervízben megnézik - mert újat kell rendelnem és nyílván drágább áron!Vagy most reklamálhatok, hogy nem az én hibám hogy 1 hét volt mire ők visszaszóltak mivan, kész vissz a T (Most már tudom sok ismerős miről beszél)
Ilyenkor mit tudok tenni?Mondjam inkább nézzék meg azt amit visszaküldtem és fizetem még a régi rendelés árát, mert azt megakarják szüntetni -
-HajTömeg-
őstag
válasz
BITBOYS #1872 üzenetére
Nekem az a fura, hogy mikor elkezdték piacra dobni az Sp-t,akkor rögtön kijelzőhibával kapcsolatos videok kerültek fel youtube-ra.
Aztán itt is többen említették,hogy pl autós tartóban előfordul,hogy nem reagál, be kell kapcsolni valami kesztyű módot (hát ez is elég érdekes).
Majd elmentem megnézni és ez volt az egyetlen telefon,aminek a lopásgátló miatt nem működött a kijelzője.
Lehet,hogy sok kerül piacra és azért hallani több hibáról,de nekem ez nem tűnik jó előjelnek.Hogy ne utáljatok nagyon, jót is mondok.
Nekem speciel a Cordonnal semmi problémám nem volt. (azon kívül,hogy k. messze vannak)
Ha jól emlékszem 4szer vagy ötször járt náluk a Ray-em, ebből egyszer várattak egy hétig, az összes többi alkalommal 2 nap múlva mehettem a telefonomért.
Gyakorlatilag többször kicserélték az egész készüléket.
Kijelzőt háromszor, alaplapot egyszer, rezgő motort is egyszer.
Szó nélkül gariban.
Az egyetlen furcsaság az volt,hogy legutoljára adtak egy papírt,hogy a Sony által hivatalosan kibocsátott ICS helyett a GB-t használjam, arra van optimalizálva
Még jó,hogy legalább az emberek fele azért vette anno a Ray-t,mert kijön majd rá az ICS...
Na,ennyit a megváltóként várt frissítésekről, meg hogy azok mennyit javítanak.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Xperia S utódjának tekinthető készüléknek csak itthon cseng bénán a neve, senkiháziak kezében a popszakma, de a Sony mobilos részlege szerencsére nem járt így.
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Ukrajnai háború
- ZIDOO médialejátszók
- Gyúrósok ide!
- Gaming notebook topik
- Tőzsde és gazdaság
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest