- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
pulguinha
aktív tag
válasz
hallador #1875 üzenetére
Szia,
Az volt a furcsa, hogy két telefonnál tapasztaltam én is csak az üzletben, SP-vel és a Z-vel.
Aztán bizonyítandó a srác oldalról a karmoknál ég összenyomta kissé a kijelzőt és valóban behullámzott. Kérdés az, hogy karmok nélkül eltűnt volna-e a bibi róla. (Párom mondjuk nincs elvarázsolva tőle , így teljesen objektíven hülyének nézett, hogy ilyen puha a kjelzője szerinte hamar fog sérülni....)Persze nem egy üzlet alapján alkot véleményt az ember, voltam máshol is megnézni, maximum az vetődik fel, hogy mi okozza és mi lehet hosszú távon a következménye
De bíztató, hogy márnál gáz nem volt vele.
-
-HajTömeg-
őstag
válasz
hallador #1875 üzenetére
Szerintem valamit félreértettél.
Hogy autós tartóba nem reagál tapizásra, annak biztos nem az az oka,hogy nem gyári Sony az autós tartó
Nem értem,hogy ezzel mit akarsz mondani.Az meg,hogy az üzletben a kiállított darab a lopásgátlóval megfogott részen nem reagál nem user error.
Nem egyszer nem reagált,hanem inkább az volt a ritka,ha működött.
Az eladó is mondta,hogy tudnak róla, szerintük a lopásgátló miatt van.
Minderre abból következtetett,hogy a lopásgátló alatt és fölött reagált mindenre a kijelző.
Nekem csak az volt furcsa,hogy a smartstoreban van vagy 50 készülék,amiből 10-15-öt biztos megnéztem és minden volt lopásgátló,de mind működött.BITBOYS
Hát ez nem tűnik túl egészséges dolognak,de nem értek hozzá.
Szerintem tojjál rá, max. gariban megcsinálják ha elromlik.
De hátha valaki okosabb mint én és tudja rá a választ... -
Tamarel
senior tag
válasz
hallador #1773 üzenetére
Nem tudom hogy ez a Magyarország dolog hogy jön ide, de ha majd nem azt csinálod amit sérelmezel akkor majd talán lesz súlya a mondandódnak.
Mi a brando és zagg után már inkább semmit se használunk (ray, u), pont a csökkentett átlátszóság, a szélénél alákoszolódás és mert minden fólia megkarcolódik előbb-utóbb.
-
Mcleod
tag
válasz
hallador #1585 üzenetére
Azért az offline-ság pont elég előny, nem? Ha egy hosszabb út során végig akarod használni a navigációt akkor csinos kis adatforgalmat generálhat. Nem beszélve arról mikor a semmi közepén nem vagy biztos benne, hogy merre és nincs is jel...
De egyébként valóban nagyon jól használható a Google maps, ezt elismerem. -
gabancs
addikt
válasz
hallador #1535 üzenetére
És mi a saját felhasználói tapasztalatod? Mert ugye a tesztet mindannyian olvastuk, a paramétereket ismerjük.
Az aksi neked hogy bírja, ha kint az utcán verőgfényes napsütésben hívnak látod a kijelzőt?
Nekem volt annak idején egy Omnia 2 telefonom, Amoled-el. szuper volt szép volt-a szobában. Kint az utcán a képernyőzárat nem tudtam kinyitni, mert semmit nem láttam. azóta ez a gyengém, hogy látszik az utcán, nyáron, nagy fényben. -
-HajTömeg-
őstag
válasz
hallador #1319 üzenetére
Általában ezek a feltöltőkártyás árak szimbólikusak, ahogy eddig láttam.
Majdnem mindig megegyeznek a függetlenek árával, max 5ezerrel olcsóbbak.
Szerintem kb azért írják ki őket,hogy lásd mennyire jársz jól a hűséggel.
PL feltöltővel 120, hűséggel 80 és mindenki bódogPersze,hogy nem éri meg,ha nem akarsz hűséget.
-
lsc
nagyúr
válasz
hallador #1312 üzenetére
A meglévőre adtak volna valami kedvezményt, úgy lett volna 98 ezer valamennyi. Rácseszett a fiam, hiába megkívánta, de a t-t sem értem, függetlenül 90e körül meg lehet venni. Így nagyon nem éri meg.
Mod : Lehet ez [link] van a dolog mögött? Mert ugye verseny van, semmit nem hárít át senki
.
-
RichiePy
csendes tag
válasz
hallador #1298 üzenetére
A kijelző automatán van csak a mobilnet van bekapcsolva wifi ki gps ki bluetooth is kivan
Beállítások 51mb
3g watchdog 0mb
Viber 20
Messenger( fb) 24
Xperia extension 3,8
media 10
Térkép 9,3
Google szolg. 9.6
Helyalapú wifi 4,1
Eszközök 5,7
Facebook 38
Xperia bill. 17Ezeket találtam nem tudom jó helyen néztem e
-
-
-
válasz
hallador #927 üzenetére
Hát t-mobilos vagyok már nem is tudom mióta, meg aranykártyás meg minden búbánat, szóval náluk veszem a telefont, az előzőt is ott vettem, így akkor ingyen adnak egy másikat, ezek szerint.
Csak azért kérdezem mert kifogok valami hülyét aki kifizetteti velem, aztán kiderül hogy nem is kellett volna fizetnem és akkor mehetek vissza asztalt borogatni
-
Tyren
aktív tag
válasz
hallador #896 üzenetére
Nekem előtte C7-es Nokiám volt és nagyon jól lehetett látni napsütésben.
Közvetlenül arról váltottam SP-re és nem mondom, hogy ezt nem lehet látni, de nem olyan jól.
A "múgy azért mondj egy telefont, amit tűző napsütésben élesen látsz, mondjuk úgy mint egy szobában. Én még nem láttam ilyet." részt pedig legszívesebben nem kommentálnám, nem tudom, hogy honnan jön ez az osztás. Amit mondani akartam, hogy napfényben olvashatóság terén nem erős a telefon, nekem ilyen téren volt ennél jobb telóm. Az sem volt úgy látható napfényben, mint szobában, de ha az SP-t és a C7-et kiviszem a napsütésbe, akkor a C7 képernyőjét jobban lehet látni. -
Permet Elek
senior tag
válasz
hallador #840 üzenetére
Nem csináljuk. Örülök, hogy érted a működési elvet, de a többit nem. Több cellás az akku. Így szottul kiba nem elégedett a dolgokkal. Ha épp csak egy cellát zsibbasztasz folyamatosan az nem jó főleg egy új akkunál. . És sajnos tény, hogy kell neki pár töltés, mire észbekap az összes anódon és katódon döglődő, hogy akkor mozogni is kéne- jobbról-barra és visszas is. A 4% pont jó. Mert ahogy mindketten megbeszéltük, lemeriteni teljesen nem kéne. Csak ha nincs más választás. De ahogy írod, már az elektronika nem engedi. Bár van rá példa, hogy egyeseknek sikerül.
Úgyhogy inkább csináld normálisan, és hamarabb éri el a 100%-ot. Vagy ahogy jólesik. És akkor később. Ennyi a lényeg.
Gyárilag be van állítva?? Ja, valaki nagyitó alatt pakolgatta egyesével rajta az atomokat. És akkor nem kéne neki 3-4 teljes ciklus mire észbe kap.
Remélem mindenki érti amit írtam. Aztán ha nem hiszi el,k ez van. Én sehol nem hasonlítottam az 1000-éves akkukhoz. De sajnos célszerü normálisan használni az elején. Aztán ha túléled azt a pár napot, töltheted össze vissza.
-
Pistakiss
őstag
válasz
hallador #785 üzenetére
Háát!
Igen, de általában valamilyen előfizetés kell a telefonnal, ha szeretnénk, nem csak WIFI-vel netezni, vagy neadj isten GPS-t használni. A többi tényleg csak a megtakarításról szól. Sajnos sokan összetévesztik a telefont egy asztali számítógéppel, amit állandóan ellát egy WIFI lehetőség -
Pistakiss
őstag
válasz
hallador #780 üzenetére
Háát!
Szerintem a te helyzeted nem mérvadó az ár kérdésben, mivel itthon élőknek az itthoni árakkal és szolgáltatókkal kell megelégedniük. Ennek örülünk, hogy vannak ilyenek, mint te, de ez csak a kivétel erősíti a szabályt kategória. Aki itthon él és használja a telefonját, annak itthoni szolgáltatókkal kell kibékülniük és ha a mobilnetet is igénylik, akkor olyan előfizetéssel, amiben ez benne van. Ha független készüléket vennék, akor is kellene rá varázsolni valami netet és telefonálási lehetőséget. -
Oldmobil
aktív tag
-
darvinya
titán
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Xperia S utódjának tekinthető készüléknek csak itthon cseng bénán a neve, senkiháziak kezében a popszakma, de a Sony mobilos részlege szerencsére nem járt így.
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Le Mans Ultimate
- Gaming notebook topik
- Apple Watch
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android játékok topikja
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest