Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Fotók, videók mobillal
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Titi76
aktív tag
Használja valaki a Sony email kliensét? Eddig a Gmail hivatalosát használtam de az nem jelzi ikonban a nem olvasott levelek számát. A Sony meg igen. Ti mit/hogy használtok?
-
maki12
senior tag
Még nem telepítettem rá semmit,csak a vibert,a gyári meg remélem nem csinál ilyen ostobaságokat
A kamerás dologra valaki valamit? -
maki12
senior tag
Fókuszálás közben a kamerám érdékes hangot ad ki... Másnak is előfordúl lyen?
Egyébként nekem sikerült nagyon ügyesen addig melegíteni a cuccost amíg kikapcsolt magától,és szépen kiírta hogy "Túlmelegedés miatt kikapcsól".. -
Deck
titán
válasz
Proudmoore #3382 üzenetére
Igaza van
-
raziel01
veterán
válasz
Proudmoore #3379 üzenetére
"Kíváncsi leszek a hamarosan megjelenő asphalt 8 hogyan fog futni. "
Maxon. Ha meg nem az akkor nem a telefon hibája.
Még bőven nem járunk ott, hogy az Adreno 320 kevés legyen. -
qamu74
őstag
válasz
Proudmoore #3379 üzenetére
+1
-
Proudmoore
csendes tag
Nem rég vettem egy ilyen készüléket. Nem tudom másnak hogyan melegedik de én nem nagyon vettem észre a túlzott melegedést. Játékoknál se zavaró számomra. Az aksi volt hogy kibírta 2,5 napig kímélő üzemmódba
( Napi 10-15 perc net, pár hívás,fényképezés).
A kijelző rendben van (annak aki nem nagyítóval nézi). A telefonon elfut az összes mai játék. Legyen az mw4,asphalt 7 stb. Kíváncsi leszek a hamarosan megjelenő asphalt 8 hogyan fog futni. Jelenleg ebben a kategóriában véleményem szerint ez a legjobb vétel. -
Deck
titán
Akksinak kell 1-2 hét mire beáll. Sajnos a nagy meleg miatt jobban melegednek a telefonok, a számítógépek is.
(#3375) BRIKLY Ha már frissítettél a PCC-vel vagy a SUS-el akkor lenn vannak azok a fájlok és flashtoolal tudod mondjuk úgy átkonvertálni .ftf-re. Semmit nem kell piszkálni a telefonodon, hogy elkészíthesd.
ftf.-et meg lehet kicsomagolni is pár lépésből és akkor minden rendszer fájlt látsz, appot, stb. -
maki12
senior tag
Sziasztok! Éppen most vettem egy ilyen gyönyörűséget,kijelzővel nincs problémám,pedig S2 ről váltottam
Nagyon melegszik,és szó szerint zabálja az akit,másfél óra alatt elégedett 30%-öt... Bár remélem pár töltéssel beáll
Remélem hasznos tag leszek
-
qamu74
őstag
tud ebben valaki segíteni,hol érdemes fóliát és szilikon tokot venni a telefonra
BRIKLY
Sony PC Companion 2.1 telepítsd és neten keresztül felteszi az aktuálisat
-
qamu74
őstag
nincs valakinek egy nagy méretű SP profil kép?
Googleben nem találtam...... -
BRIKLY
veterán
válasz
PAINfájdalom #3355 üzenetére
Igen.
-
PAINfájdalom
aktív tag
Az átlátszó sávban másnak is feltűnt két fekete keresztbe menő csíkokból álló csík? A közepétől kicsit jobbra
-
qamu74
őstag
Mikor várható a telefonra a 4,3 JB?
-
lajbi101
tag
sziasztok! Nem találom a reader by sony alkalmazást pedig a tesztben írják hogy van! Mit tudtok róla??
Esetleg valami ebook olvasó alternativát? -
NTonee
veterán
válasz
raziel01 #3312 üzenetére
Nekem brando matt fólia volt a Desire S telómon. A szabadban még úgyis nagyon olvashatatlan volt a kijelző, ha 100%ra toltam a fényerőt. Borzasztóan tükröződött. Azért döntöttem anno a matt fólia mellett, mert azzal jobban láttam a kijelzőt. Cserébe viszont a színek jóval fakóbbak, a kép életlenebbnek tűnik, szóval eléggé lerontja az élményt. Mikor elhasználódott és levettem, megdöbbentem, hogy milyen szép is a kijelzője a DS-nek.
Egyébként épp az SP-n agyalok, már vagy 3x majdnem megnyomtam a rendelést, de sajnos még nem vagyok meggyőzve. Főleg a tesztben is említett melegedés miatt. Nagyon sokat ülök autóban, félek, hogy nem lenne túl egészséges a szélvédőn. A másik a ram mennyisége. A HTC DS-ben 768mb van, nem igazán érezném előrelépésnek. Meg tudtok győzni valamivel?
A ZR jobban tetszik, viszont az nincs és állítólag nem is lesz Vodánál (sem).
-
jozso1989
őstag
válasz
PAINfájdalom #3343 üzenetére
Erre én is kíváncsi lennék. Elég idegesítő, hogy folyamatosan floodol.
-
PAINfájdalom
aktív tag
Több mint 75% betellt a belső tárhelyemnek és állandóan kiteszi, hogy tegyek át zenéket, képeket. Nah hogyan lehet kikapcsolni, hogy ne írja ki ezt?
-
qamu74
őstag
Azt mondja már meg valaki,hogy az Apex beállítások gomb melyik?
Más telefonokon a bal gomb lenyomása után megjelent az Apex menü....... -
BRIKLY
veterán
válasz
Shade45 #3317 üzenetére
Köszönöm a választ mindkettőtöknek.
Nam csak ez tart vissza, még az is,hogy jobban tetszik nekem így tok,és fólia nélkül.Az előző telefonomon sem volttok soha (X. Mini), de meg is lett az eredménye,hogy a hátlapról elkezdett leválni az a gumis réteg.Attól félek az SP is így fog járni.
(#3338) qamu74: Nem.Csak CM10 ROM-ra tudod.
-
qamu74
őstag
hi
ha letöltök a playről egy cm10 témát betudom állítani?
-
gaborm69
aktív tag
válasz
PAINfájdalom #3329 üzenetére
Szerintem ő a voda smart minit kérdezte.Arra válaszoltam.Mivel nekem még nincs SP-m sajnos,így azt nem tudhatom
-
Cruzolka
aktív tag
Üdv
Augusztus 6.-án remélhetőleg megérkezik az SP-m, amit Domino csomagban rendeltem meg 2013.08.02. 22:04 óra -kor...Kellemes Szabadtéri Sörözgetés keretein belül
Az elmúlt hetekben sokat vaciláltam, hogy egy jó ár/érték arányú készüléket válasszak. Szóba jött az S4 mini, Huawei P6...Végül is az SP mellett döntöttem. Remélem nem bánom meg.
-
MrSealRD
veterán
válasz
PAINfájdalom #3329 üzenetére
Inkább 300-400 a szabad, nem?
-
Chabi
aktív tag
Nekem annyi lenne a kérdésem hogy a kamerával (egyéb program nélkül) lehet-e sorozatfelvételt csinálni, mert eddig nem találtam sehol.
-
gaborm69
aktív tag
Hali!Gondoltam megkérdezem Tőletek is mert itt aztán van élet.
Különben is hamarosan belépek a klubba
Bár nem igazán ide tartozik.Adott egy 4.1-es android(voda smart mini)nem röhög.
Meglehet oldani hogy az értesítősávot zárt állapotban ne lehessen lehúzni.Oka pedig,hogy ne kelljen önálló életre. -
Shade45
senior tag
válasz
lajbi101 #3305 üzenetére
Előző telefonomnál használtam ilyet (X10 Mini), nálam egy idő után az anyag ami tartja a mágnest azon a kis "fülön" felvált és vissza kellett pillanatragasztóval ragasztani. Magyarul a sok nyitás-zárástól elszakadt a belső felén a varrat (lehet, hogy nem is varrva van, hanem ragasztva! Már nem emlékszem...).
Szóval nekem rossz tapasztalatom van ezzel kapcsolatban, illetve a telefon méretéből adódóan (SP) jókora rész fog mindig fityegni az álladnál ha ezzel együtt telefonálsz ami szerintem zavaró lehet. Nálam már az X10 Mininél is az volt, ráadásul egy SP-ből 3 X10 mini is kijön méretre (nem vicc!)! Ezt azért kalkuláld bele vásárlás előtt, persze ha téged ez nem zavar használd egészséggel!
Csak tipp:
Én jelenleg ilyet használok hozzá:
2 ezer volt postával együtt és kaptam hozzá egy fóliát is, az is nagyon jó minőségű! A tok teljesen körbefogja a telefont, rázhatod akárhogy nem esik ki belőle, és akár kijelzővel lefelé is lerakhatod, mert a tok kitartja így kizárt, hogy megsérüljön! Csatlakozók, kamera, mikrofon, led, mindennek ki van vágva a helye, így ki sem kell venni belőle ugyanúgy használhatod mintha rajta sem lenne!
Vásárlás után néhány nappal sikerült is kiesnie a telefonnak a zsebemből (elég kicsi zsebe volt a rövidnadrágomnak) egyenesen a betonra, mondanom sem kell, hogy kutya baja sem lett, se a toknak se a telefonnak! Egyből ki is vettem néztem, hogy sérült-e valahol, de szerencsére túlélte!Mágnessel kapcsolatban:
Ilyen kis méretű mágnes nem fog kárt tenni a telefonodban, efelől ne aggódj. Egyébként a mágnesesség a kamerát, esetleg (kicsi a valószínűsége) a memóriakártyát, telefon háttértárában okozhat gondot, de még egyszer mondom, ekkora méretben nem kell tőle félni! -
raziel01
veterán
Matt fóliát próbált már valaki?
-------
Jópofa kis tartóPiros színben jól néz ki csak problémás folyton kivenni belőle a telót. Meg ilyesmit inkább a lányok használnak.
-
lajbi101
tag
Köszi mindkettőtöknek
.
Igen elfelejtettem előszőr linkelni. Szerintem praktikus! Bár ez a mágneses dologról nem halottam még!
-
lajbi101
tag
Valaki használ ilyet? szerintetek milyen?
http://www.mobiltokshop.hu/cikk-29165-SONY%20MOBILE-Xperia_SP_C5303-Flip_tok_allo_bor_lefele_nyilo_rejtett_magneses_zarodas_FEKETE_SONY_.html
-
jozso1989
őstag
válasz
PAINfájdalom #3302 üzenetére
Tudom-tudom! Az az igazi strapafon! Attól független nem tetszik!
-
jozso1989
őstag
válasz
Classius #3298 üzenetére
Nekem, ami eddig nem igazán tetszik az a Go, meg a Tipo is ocsmány... jah meg az active. A többi Sony tetszik!
De igen, az SP-t nagyon eltalálták, eddig szerintem is ez a legszebb Sony telefon, ha nem a legszebb telefon! Utoljára ennyire a HTC One tetszett, mint írtam.
És ezt persze mindenféle előítélet és elfogultság nélkül. De az SP-vel nagyon nehéz (nem lehet) nem elfogultnak lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Xperia S utódjának tekinthető készüléknek csak itthon cseng bénán a neve, senkiháziak kezében a popszakma, de a Sony mobilos részlege szerencsére nem járt így.
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xbox Ultimate előfizetések
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest