- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nebulo0128
csendes tag
Sziasztok!
a telefon tegnap óta bármit csinálok azt írja: "A Google Play szolgáltatások alkalmazás sajnos leállt."
CM rom van a telefonon, próbáltam play szolgáltatások gyorsítótár ürítését, play keretrendszer gyorsítótár ürítés, de semmi változás.
valaki tudna segíteni mit lehetne csinálni vele?
Köszi
-
nebulo0128
csendes tag
Sziasztok!
a telefonon CM11 v4 verzió van fent, és ilyeneket produkál híváskor:
-ha hívok elsötétedik a képernyő és nem csörög ki, csak több mint 1 perc múlva,
-hívok és nem mutatja hogy hívás van csak hallom h hallóznak, kezdőképernyőt mutatja
-csörög de nem jelzi ki a hívást, csak csörög.
-néha nem szól a csengőhang,
-látom hogy hívnak de nem tudom felvenni, nem lehet elhúzni nem reagál semmire
- stb, minden amit el tudtok képzelniilyenkor újraindítgatom a telefont de van h csak a 4.-5. újraindítás után tudok bárkit is felhívni.
másnak is volt már ezzel ilyen baja?
a romot 2. verziótól OTA updateren keresztül frissítettem, volt már factory reset.még nem tudom biztosan lehet köze talán ahhoz h merülőben van a telefon ilyenkor, talán ez az egyetlen amit észrevettem de ezt még letesztelem.
mit javasoltok mit tudok csinálni vele?
-
nebulo0128
csendes tag
-
nebulo0128
csendes tag
válasz
darvinya #28427 üzenetére
xperia mini pro-ja volt, először feladta az érintőkijelző, aztán már csak a háttér világítás látszik bekapcsolás után de fekete minden, hangerő gombok nyomkodására prüttyög.
flasheltem újra gyári firmwaret de semmit nem ért. garancia már rég nincsen rá..köszi a tippeket, megnézem őket, 100-nál többet nem szeretnék adni telefonért azért írtam h 90 körül
-
nebulo0128
csendes tag
Sziasztok! jelenleg Xperia P-m van cm11-el meg vagyok vele elégedve, de tesómnak elszállt a telója ezért úgy döntöttem h ezt odaadom neki, én meg veszek egy újat.
Mit tudnátok ajánlani 90.000 Ft körül függetlenül felső kategóriásat? Xperia Z-t néztem de írnak róla jót is rosszat is.
Esetleg valakinek valami ötlete? vagy várni április 10.-ig galaxy S5 megjelenéséig hátha lejjebb tolja majd az árakat? -
nebulo0128
csendes tag
válasz
razorka777 #28193 üzenetére
én OTA updaterrel telepítettem, de a linken van még olyan, hogy: Also Updated Gapps
OTA ezt is feltette, vagy ezt külön tegyem fel?
számít az h fent van már a Gapps? -
nebulo0128
csendes tag
Sziasztok, nem tudjátok, cm11 rom nem támogatja a DLNA szabványt?
pontosabban LG TV remote alkalmazást próbálnám használni de nem találja meg a tv-t
(másik samsung galaxy trend telefon azonnal megtalálta)esetleg valami ötlet? gyári romot nem teszem vissza, így legalább lehet telefonálni rendesen, a TV meg amúgy is király
-
nebulo0128
csendes tag
válasz
razorka777 #27668 üzenetére
Legyen ez a legkisebb gond, hogy nem világítanak a menügombok, lehet élni nélküle
-
nebulo0128
csendes tag
CM11 et haználok, teljesen meg vagyok vele elégedve, végre lehet telefonálni is a telefonon
azt meg lehet oldani, hogy CM rom alatt is legyen háttérvilágítása a menügomboknak? init.d -t kellene átírni hozzá? esetleg tud valaki valami leírást?
nem annyira nagyon fontos dolog de sötétben mégis csak más -
nebulo0128
csendes tag
válasz
razorka777 #27619 üzenetére
érdemes lehet ezt feltenni a 10.2 helyett?
-
nebulo0128
csendes tag
válasz
razorka777 #27597 üzenetére
Köszi a segítséget!
-
nebulo0128
csendes tag
válasz
razorka777 #27583 üzenetére
amúgy melyik végleges verzióra gondoltál? én itt nézem. és az RC2 a legutolsó, előtte van a MileStone 1 amit linkeltél nemrég itt fórumon, ebben működik a bluetooth.
Nem értem h akkor amik ez után vannak, azokban miért nem megy. -
nebulo0128
csendes tag
válasz
razorka777 #27583 üzenetére
visszaolvastam már látom h belinkelted a legfrissebbet felteszem gyorsan azt, köszi
-
nebulo0128
csendes tag
Az normális, ha cm 10.2 RC2-ben nem lehet bekapcsolni a bluetooth-ot? RC1-hez írja hogy: "Bluetooth Fixed [Ad2p left]."
RC2-n meg bekapcsolom és egyből kikapcsolja O.o -
nebulo0128
csendes tag
válasz
razorka777 #27555 üzenetére
ooo és tényleg nagyon köszi!! ezt még nem olvastam sehol
-
nebulo0128
csendes tag
Sziasztok,
segítségre lenne szükségem, feltettem Xperia P-m re a cyanogenmod11-et, de nem igazán jó, nem működik videófelvevés, youtube, azért ezek elég alap funkciók. Szeretném feltenni a 10.2-es legújabb verzióját, de nem tudok belépni recoverybe hiába nyomkodom a hangerő le gombot.
Tudnátok segíteni, hogy hogyan tudnék belépni recoverybe, hogy tudjak feltenni másik romot?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest