- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
d3kk
senior tag
válasz
darvinya #21447 üzenetére
na szerinted erre hogy kattintasz rá?
nem vagyok hülye tudom hogy be kell kapcsolni az usb debugot és az ismeretlen forrásokat akkor mi ....nak kell mindenkinek ismételgetnie ezt??
érdekes miután megnyitottam egyzer az adb.exe-t utána működött.
előtte nem
akkor most miről folyik az okoskodás?
Akkor miért kell nem elolvasni? --> Akkor miért nem kell elolvasni?
-
Valdez
őstag
válasz
darvinya #21426 üzenetére
Pedig aztán igazán nem telepítettem rá sokmindent, 1-2 honlapnak az appja, meg 1-2 netrádiós app. Meg viber és skype (bár ezt már leszedtem). Egyébként volt már szervízben és akkor raktak rá tiszta telepítést, mer akkor azt csinálta (még ics-el), hogy hívás indításkor előfordult, hogy resetelt a telefon. Baráti.
De egyébként sehol sem olvastam, hogy nem szabad rá telepíteni semmit, mert használhatatlan lesz a cucc.
-
d3kk
senior tag
válasz
darvinya #21426 üzenetére
felraktam a lidroid 18 togles V1-et reboot után nem volt system ui...
mármint hiányzott a statusbar és a notificationbar is...
ilyenkor mivan?? :S
mit lehet csinálni és szerintetek miért történhetett ez?
edit:
na most próbálok vmit..
elvileg szar a cwm mert nem tudja mountolni a systemet éés a data-tinstall elott ezeket mountolom és ha minden igaz akkor ezzel okés lesz..
:fingerscrossed:
edit:
így sem jó...
-
Misua
senior tag
válasz
darvinya #21360 üzenetére
Ok fiúk - meggyőztétek
Gondolom PCC egyből .100-t fog hozni.Frissítés elött/után kell e factory reset?
Még egy: OTG kábelből ez kompatibilis?ConCorde micro USB OTG kábel ...vagy van jobb, mivel ennél azt írják:
•Kompatibilitás: ConCorde tab ONE, 9.7 IPS, 9.7 IPS Plus, NOVUM, PLAY
-
eternity0086
csendes tag
válasz
darvinya #21355 üzenetére
Érdekes.. Nekem CWM-ből felment rá a JB-hez való phantom kernel... vagy az nem számít.... attól még lehet ICS.. csak JB köntösben?
Bár én épp cserélni akarom pontosan a tiszta root miatt és amikről itt beszélgettetek... csak még ez a nyitott bootloaderes flash-elős kernelen keresztül intézendő root nem tiszta.. Mert a Phantom kernelt tiszta telepítés után akarom flashelni... csak azt nem tudom utána hogy lesz root-om... -
Deck
titán
-
freemanone
addikt
válasz
darvinya #21286 üzenetére
de én sem vitázni akarok...
csak nem értem, hogy ha józsika beír egy rossz imei-t véletlenül és kikéri az én kulcsomat mért bontódna az én garim...
(#21287) razorka777: na ezaz! engem is csak azért zavar, mert jön a kérdező user, valaki X-et mond valaki Y-t mond aztán meg lesz a keveredés, amit meg jobb megelőzni.
-
freemanone
addikt
válasz
darvinya #21284 üzenetére
ne vedd kötekedésnek, de ezt bullshitnek érzem a következők miatt:
- akárki kikérheti a kulcsot
- ha most random elkezdek imei számokat bedobálni a weblapnak, mindre kapok válasz emailt, már kikért kulcsra is és még nem kikértre is
- nincs bizonyíték, hogy én azt felhasználtam, főleg ha sértetlen a DRM kulcsrandom példa, ami velem megesett: elnéztem egy számot az IMEI-ben amikor kikértem a P-mhez a kulcsot. ha valakinek az volt az IMEI száma, akkor én bontottam a garanciáját?
Nem magam miatt kardoskodok, csak jó lenne ezt tisztába tenni... nekem hót mindegy, mert nincs garim a készülékre már rég buktam a DRM kulcsokat és amúgyis innen 2600km-re gariztatnák, ami nekem jelenleg nem érné meg.
-
Dave1984
őstag
válasz
darvinya #21235 üzenetére
Sajnos nem javították
gondolkodom rajta,meglátom mennyire válik be az JB,ha kevésbé,mint az ICS írok az ügyben
Miért nem http://www.4shared.com/file/6_JmgNj7/LT22i_62A1100_CE.htmlrakod fel?opsz ez nem rootolt
-
Dave1984
őstag
válasz
darvinya #21164 üzenetére
Már lényegtelen felraktam a legutolsó JB-t Sliding Kernellel,belaktam(amennyire nekem kell) kitöröltem a számomra felesleges dolgokat.1 picit gyorsabb most mint az ICs,de cserébe le kell mondanom a sony fülesemről,mert továbra sem hajlandó működni JB allatt.most tesztelem 1 hétig,ha az akksi is beáll és nem találok hibát,marad.
-
-
Deck
titán
válasz
darvinya #20897 üzenetére
DooMLoRD_Easy-Rooting-Toolkit v11
Valaki kipróbálhatná hátha jó nekünk is.
-
válasz
darvinya #20682 üzenetére
Az AT Service, azaz a telefonkagylós ikon nem. Az mindig meg volt adva kivételnek, mert tetszett a neve
, de nem használt semmit.
T, mint Telefon meg nincs.
Gyanús még az Eseményfolyam-motor.... azt majd még kipróbálom. Ha az sem, akkor hagyom a fenébe. Ki lehet bírni nélküle. -
-
-
válasz
darvinya #20634 üzenetére
Nincs.
Ékezetes betűk probléma 2010-ből, akkor még nem volt OS, de a fejét ugyanúgy felütötte az unicode probléma, ha hanyag volt a gyártó... mint most is. A világnak csupán egy kis részén használnak ékezetet a félreértések elkerülése miatt.
Vicces, hogy most éppen ez haladta meg a diplomás mérnökök képességét és kísért a múlt. De még így is jó ez a JB.
Az SMS hossza maximum 70 karakter lehet ha az unicode-os levágás nem működik. -
Blamazs
senior tag
válasz
darvinya #20602 üzenetére
igen tudom, es hidd el ki is van kapcsolva az osszesnel a szinkronizacio, es akkor is ki volt amikor mondtatok. amugy meg ics alatt ugyanezek az alkalmazasok voltak fent es ugyanezekkel a beallitasokkal, megis mukodott rendesen. de ha gondoljatok nem osztom meg a tapasztalataimat itt a kozossegnek, csak azert irtam ezt is be, hatha tartalmaz vkinek hasznos infot. pl led mukodese.
-
-
-
TomWexX
addikt
válasz
darvinya #20465 üzenetére
Az elvileg már kiszivárgott.
XDA-n fent is van.. -
válasz
darvinya #20429 üzenetére
Igen. Valóban köszönöm.
Hosszan majd: Háttérkép - Élő háttérkép alatt van kb. középen az a bizonyos kék cosmic flow.
Csak éppen nem élő már, hanem halott, pont ahogyan kell nekem.
Az élő szó zavart meg, de nem mozog.@centaurium
Kb. 7-8 rövid hívásom volt, úgy fele-fele arányban fogadott és hívott tegnap este óta. De nem volt gond eddig.
[SD kártya törlése, majd flashtool] Szerintem ez is számíthat, ki tudja. -
TomWexX
addikt
válasz
darvinya #20382 üzenetére
Nem OTA-ztam, hanem SUS-al csináltam. Én vagyok a hülye, elfelejtettem hogy az viszi a rootot. Igaz a letiltott szemetek továbbra is le vannak tiltva, csak új root jogokat nem tudok adni. Most tehetem fel az ICS-t, rootolhatom, és majd utána rakhatom fel a új prerooted fw-t. 0% kedvem van hozzá.
-
-
kerobi
senior tag
válasz
darvinya #20152 üzenetére
Köszi, de ezzel sem megy. SP3 van rajta, uj direct x, driver is fent van, töröltem az usb adatokat, mégis kéri a nyavajás mtp drivert. Egy ekkora cégnél mint a sony, ez elfogadhatlan. Az mtp módot átállitom ptp módra, azonnal visszaugrik mtp-re. Még usb hibakeresési módnál is.
-
kerobi
senior tag
válasz
darvinya #20149 üzenetére
Csak el volt olvasva.
● MTP probléma megoldása
1. WinXP(min. SP2), DirectX legújabb
2. MTP driver
3. A fájlt telepíteni.
Kész, de esetleges még mindig fennálló probléma további megoldása.
4. Telefonon Alkalmazások-Mind(fül)-USB Connety app-ban adatok törlése.
Ezután jó lesz a csatlakozás.mtp driver 2 pont. hol a link?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest