- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4tch
veterán
Én meg azokat nem értem, akik mindenféle tokokba bújtatják a telefonjaikat. Szerintem jelentősen ront a felhasználói élményen egy burok, aminek semmi keresnivalója a telefonon. A Wave kibírta a majd' két évet kijelzőkarc nélkül, a fém testen is csak 2-3 apró pötty látszik, ezért nem fogom eltakarni az amúgy mutatós házat.
-
kutkut
addikt
Itt nagyon sárga a kijelző.
Vagy csak a kamera téveszt?
Am, ez az indoor és outdoor mód milyen? Ezek között automatikusan is tud váltani a teló vagy ezt manuálisan kell beállítani?
A másik, amit nem értek, hogy egész jó üzemidőkről beszélnek, közben meg 4 órát megy el netezéssel, a hivatalos honlapon is 4 órát írnak a folyamatos videólejátszáshoz... Most akkor jó vagy rossz az üzemidő???(Azért az a 4 óra nem valami fényes, azt a régi SGS-em is hozza, és én üzemidőben nem tartom túl jónak az SGS-emet...
)
-
Dany007
veterán
Azé' mondom inkább ne feszegessétek
Nem is akarok itt pampogni látatlanban...
Én anno az iPhone kijelzőjét akartam kiszedni ami ugye odavolt ragasztva a kerethez. Aztán végülis véletlenül magát kijelzőt szedtem ketté és kifolytak a pixelek a kezemre
(ugye maga a kijelző és az LCD panel is ragasztva volt. Az egyik megbontható lett volna, nyilván az LCD már kevéséb... hát ez van.)
-
joshua7
veterán
Szerintem is egyéni probléma lehetett.
Én pont tegnap nyomogattam egy P-t a Westend-es Sony boltban. Volt ott Sola meg Xperia S is többek közt. Nekem nagyon tetszett a P, a kijelző jó volt, a teló gyorsasága is bejött, illetve még pont jók a méretei is. Erre tervezem lecserélni az N95-öm, bízom benne, hogy az is elmegy majd gond nélkül 4,5 évig. -
dave_gahan
aktív tag
Sztem is.
Az elmúlt 2-3 évben eljutottunk az Android 1.6-ról a 4.0.4-ig. Fél évente jöttek az új verziók. Sztem most az ICS után nem lesz akkora pörgés, legalább is nem ilyen ütemben. A legtöbb Android-os készülék ma is 2.x.x-szel fut, az ICS nem terjed úgy, mint a korábbiak, sztem kelleni fog még legalább 1 év, mire túlsúlyba kerül. Biztos vagyok benne, h egy mai, 2 magos, 1GB RAM-os teló 2-3 év múlva nem lesz annyira lemaradva, mint most egy 5-600 Mhz-es - 128-256MB RAM-os modell. A most kijövő 4 magosok után további magoknak már nem sok értelme lesz, a P max az 1GHz/mag órajellel és az egymagos grafikus gyorsítóval lesz lemaradva, de nem gondolom, h ezzel laggos lenne később. Persze sok múlik, hogy az ICS-t miként sikerül megoldani rajta, sokan gyorsulást és üzemidő javulást várnak tőle, reméljük...
Sztem a gyártók, kijelző méretben, prociban és memóriában már nem nagyon lépnek feljebb, vagy nem olyan mértékben, mint eddig. Inkább az ilyenek, mint pl. üzemidő, kijelző minőség, oprendszerek egyre jobb optimalizálása több magra és egyéb szolgáltatások lesznek a fókuszban.
Szóval az Xperia P még remélhetőleg sokáig megállja majd a helyét, nekem is nagyon bejön, de még várok őszig, míg esik az ára. -
Wilika
aktív tag
-
skul0
aktív tag
Multitaskingot egyébként hogy bírja? Llama, Viber, Foursquare, e-mail szinkronizálás a háttérben, közben zene és böngészés vagy youtubeozást így egyszerre hogy viseli? Ha így ezen programok egyszerre gond nélkül elfutnak, akkor szerintem nincs ok az aggodalomra. Na meg persze bírja ki az egy napot, este meg csünghet a töltőn.
A játékok engem nem érdekelnének, hogy melyik hogy fut. Az ilyen fps játékok telefonon élvezhetetlenek számomra. -
rhen
senior tag
Tudom, hogy nem több magos, csak arra lennék kíváncsi, hogy az említett játékokat pl. hogy viszi.
Az időtállóságról annyit, hogy több mint 2 éve egy t-mobile pulse-t nyúzok. amikor azt vettem akkor se volt egy bajnok a telefon. (528Mhz ARMv6 CPU, Adreno 130 GPU, 192MB RAM)
A bajom vele főleg az, hogy iszonyú lassú a mostani szoftverekhez. (Android 1.6-al és abból a korszakból való szoftverekkel elég gyors volt.)Szerintem nekem maga a hardver elég lenne, ha tudnám, hogy 2 év múlva még elfut rajta az akkori android verzió, vagy pedig a programok támogatják a 4.0-ás SDK-t, még akkor is.
-
rhen
senior tag
-
rbalint88
addikt
Szerintem még nem állt be az akku, én most fogom egész éjszaka tölteni, aztán holnap meg utazás, lehet le is merítem gyorsan
Nekem eddig a napot (24h, nem reggel-este) végigbírta, de elég sokat volt nyüstölve, az újdonság varázsa ugye...
most 4 napig el, addig aztán bizonyíthat, mert gépet nem viszek, így a levelezést meg mindent a telefonnal fogok intézni.
tegnap meg ma is volt áramszünet, mert valami okosok elvágtak egy jóóóóó nagy kábelt, így mobilról osztottam netet a laptopnak, azt is bírta rendesen.
a wifi/bt/gps/stb widgetnél külön tetszik, hogy nem csak az 5 alap dolog (wifi, bt, gps, fényerő, szinkronizálás) állítható rajta, hanem a mobilnetet, data roamingot, wifi hotspotot, repülő módot és némítást is lehet ki-bekapcsolni.
a kijelző még mindig nagyon tuti -
rizso
addikt
Akkor nem csalt a kezem, jól éreztem, ha másnak is feltűnt
Ha jól emlékszem agyas11111 fórumtársunk panaszkodott, hogy milyen dög nehéz cucc a P. Hááát, szerintem meg inkább könnyű, mondhatni gyanúsan könnyű, tényleg S2-höz tudnám hasonlítani. Volt Sensationöm is, na az már súlyosabb darab volt, lehetett érezni a "cuccot" benne - én imádtam a súlyát, tényleg jó volt kézbe venni.
OTG-vel hogy állsz? Ha esetleg lesz kábeled, és egy microsd-d USB átalakítóval, akkor kipróbálnád, hogy felismeri-e?
Illetve ezt bárki kipróbálhatná
Sőőőt, szívesen látnék/látnánk tesztképeket/videókat ebben a topikban!
-
rizso
addikt
Jaaa, azt hittem Telenoros. Ez így még elkeserítőbb, mert én is T-nél venném. Kicsit azért genyaság ennyire spórolni a tartozékokkal. Nem mintha annyira használnám a smart tageket vagy a hdmi-t, de jól esne az embernek valami kis extra. Pl. N8-hoz adtak hdmi meg OTG kábelt is, és még a kijelzőn is volt fólia (1 év után sem kellett leszednem, mert nem volt semmi baja).
Más: ma végre megtapogattam a kicsikét (igaz kikapcsolt állapotban, de legalább mindenféle lopásvédő/riasztó és kábel nélkül). Kicsit olyan érzésem volt, mintha nem lenne benne akksi., illetve a Galaxy S2-re emlékeztetett a méret és súly arányát tekintve.
-
werszomjas
addikt
Jaja, a vonat is jó lesz, köszi
PHARD> köszi, az 1-2 perc annyira nem vészes, a lényeg inkább a stabilitás.
Nekem a Hero-m sajnos hiába megtalálja a jelet, menet közben elég hamar elveszti, akár már 80-90es tempónál is, utána meg menet közben nem tud visszakapcsolódni a sebesség miatt, olyankor meg kell állni megvárni hogy újra műholdra leljen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen légkondit a lakásba?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Autós topik
- További aktív témák...
- Redmi Note 10 Pro Glacier Blue 6GB RAM 128GB ROM
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest