- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wilika
aktív tag
Mondjuk ez vicces, mert a Blade-ben is 600Mhz pörög, egy Adreno 200-zal, csak a kijelző több mint kétszer akkora, és nekem a mai napig a stock 2.2-vel repül mint a varázsszőnyeg.
Facebook-ból meg nem tudom mit használtál, nekem a Friendcaster kliens jött be, mert fényévekkel jobb a gyár FB app-nál. (és most már tud push alapó notification-t is elvileg)
-
rhen
senior tag
Azért legendbe legalább már adreno 200 van
A faces dolog nálam is igaz, nekem nincs is fent a facebook app, mert csak zabálná azt a kevés RAMot ami van.
Nekem még swap is aktiválva van, de így se tudok gyakorlatilag multitaskingolni. (Mondjuk nekem swappal együtt van 256MB RAMom)
-
rhen
senior tag
Mitől lett lagos a legended?
A szoftverfrissítések következtében, vagy az alkalmazásokra gondolsz, hogy egyre erőforrásigényesebbek?Am én ha most telefont veszek, addig nem tervezem cserélni amíg nem lesznek elérhető árban Cortex-A15-ös CPU-val szerelt telefonok.
Szoftverben el se tudom képzelni, hogy hol fogunk járni, 2-3 év múlva, hogy mi olyan pluszt tud majd nyújtani egy hardver/szoftver páros amiért érdemes mondjuk egy P-t lecserélni. -
spawn21
veterán
de csak gondold végig az egészet. Itt a legtöbb ember csak azt hangoztatja, hogy ics így +úgy.
Közben GB-vel is nagyon szépen pörög a telefon. Ha kapunk egy stabil jól optimalizált ICS-t, akkor ez a telefon sokáig használható lesz. (hisz akkor már lesz értelme a 2 magnak) -
rbalint88
addikt
nem tudom, ilyenekkel nem élek. engem az se zavarna, ha csak hátul lenne kamera
egyébként tuti hogy skypeolni elég.
ahhoz bármilyen kamera elég, nem 86.-ik generációs processzorok nanorészecskés terveit mutogatod ott, hanem az okos buksid, azt meg 64x64 pixelen is kb tudják, hogy hogy néz ki
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest