Hirdetés
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
SONY ERICSSON XPERIA X8
A téma összefoglalóban igyekeztem/tünk összeszedni minden, a telefonnal kapcsolatos információt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bexinho23
őstag
Sziasztok!
Nem vagyok teljesen képben android téren, és lenne most egy kérdésem. Adott egy X8-as, viszont nincs a közelben wifi, se internet a telefonon. Viszont szeretnék feltenni egy két játékot a telefonra. APK-s témát vágom, de sajnos nincs rajta (astro) fájlkezelő program, mivel nem tudok letölteni.
Viszont van egy market.android.com (nem tudom pontosan) oldal, ahol google-s regisztrációval bejelentkeztem, azonban nincs hozzácsatolva androidos telefon. Kérdésem az lenne, hogy akkor semmiféleképp nem oldható meg, hogy tegyek rá msot egy angry birsd-öt? mindenképp szükséges telefonra net (wifi vagy mobilnet)?
-
He-Nike
aktív tag
Sziasztok!
Jelenleg a telómon GDX 019 rom+ Xrecovery +clockwork recovery van. Szeretném lefrissíteni GDX 021-re. Mi a teendő? Leírná valaki lépésről lépésre...
Másik kérdés: A marketen megvásárot szoftokat újra tudom majd telepíteni? Felismeri a telómat a market? Esetleg van rá mód, hogy ne kelljen újratelepíteni minden szoftot?A válaszokat előre is köszönöm....
-
punk17
aktív tag
A MiniCM felhasználok egy az új CM T9 tárcsázó, amivel olyan lesz a tácsázó mint gdxbe. Telepítés: mint egy apk fájlt
.
Gondolom más romon is működik, de nem próbáltam.
Nekem nagyon tetszik, de ha nem tetszik valakinek simán törölhető mert megmarad az alap. -
Grave_444
nagyúr
Hello!
SEUS-al lehet androidot frissíteni? -
MrSzab
csendes tag
Sziasztok !
Nem rég kapott Sony Ericcson XPERIA X8-amra szeretnék új androidos játékokatMint pl: Angry Birds, Cut the rope ,
Ajánlotok egy párat ami futna a telefonon,maximum kis szaggatással?
-
jenci8888
csendes tag
Sziatok! nekem van Xperia X8. Nekem verzió 2.1.
Én akarni menni Android Market, ezt mond: Can't establish a reliable data connection to the server. (fordítás: Nem lehet létrehozni egy megbízható adatkapcsolat a szerverrel.)
Nekem segítség! -
válasz
Fateys #15276 üzenetére
Át lehet helyezni a kártyára, egy fájl kezelővel, néha érdemes is készíteni egy alkalmazás mentés, hátha újra kell a progi.
A baj ott kezdődik, hogy 2.1 alatt onnét nem futtatható az alkalmazás. Ezért csak mentést lehet ilyen módon tárolni. Rootolás nélkül nem fog menni. -
Fateys
tag
Az lenne a kérdésem,hogy ugyebár 2.1-es android-al nem lehet programokat áthelyezni memóriakártyára. Ez úgy se oldható meg,ha számítógépen másolom a memóriakártyára a programokat,vagy csak a teló nem tudja áthelyezni a programokat?
Nem szeretném root-olni a telefont. -
-
ricsi081
tag
Na (remélhetőleg) utolsó hülye kérdésem mára:
Most csinálom a backupot. ha végez akkor mehet rá a rom, vagy dugjam rá a gépre és fel kell rá raknom a backupot, vagy ez hova kerül egyáltalán? -
sdd2
veterán
válasz
molnarpeter #15266 üzenetére
Nekem van jobb ötletem... MyPhoneExplorer
Xperia OFF topikban már válaszoltam neki.
-
Jack63
csendes tag
Helló! Még elég új vagyok itt a fórumon ezért egy kis segítséget szeretnék kérni.
Van egy xperia x8-asom amiről le szeretném menteni gépre az üzeneteket és egyéb dolgokat. Ezzel kapcsolatban lenne egy kérdésem: van-e olyan program amivel ez megvalósítható?Előre is köszönöm a választ!
Üdv!
-
ricsi081
tag
s1tool kb mennyi ideig ellenőriz?
-
mathaus=)
senior tag
Nemtudja valaki h ha felrakok egy Arcos témát akkor miért laggol a beállitások menü lapozása?
-
chesterboy
tag
lehet hogy ez a baj? a bulid.prop szerint 1241-2655. ami pedig : REM 44 "E15i Customized DE world-1-8 CDF1241-2655" "Black" R4B_2_0_1_A_0_47.
A telon meg SI 1247-1031. Lehet hogy ezert nem talal halozatot? -
cefres2
csendes tag
Egy kis segítség kellene. Az X8-.as telefonomon szeretén megosztani USB-n keresztül a laptopommal a mibilinternetet, amit az előfizetésemmel jár. De a telefon azt írja ki, hogy megosztás, vagy aktív hospot. Na az lenne a kérdésem, hogy pontosan hogy is lehetne megosztani az internetet.
-
dnelb
veterán
válasz
mathaus=) #15249 üzenetére
Nem tudom , nekem sima. Ugyanúgy stock sd karim van. Lehet a kernel ad hozzá + erőt
De akkor szórakozz vele, a zipben lévő xml fájlt szerkezgesd addig amíg jó nem lesz. Értelemszerűen mindig újrarakod cwmből.
Ezeket a értékeket vedd mindig kisebbre :<EncoderProfile quality="high" fileFormat="mp4" duration="60">
<Video codec="m4v"
bitRate="8000000"
width="640"
height="480"
frameRate="30" /><VideoEncoderCap name="h263" enabled="true"
minBitRate="64000" maxBitRate="400000"
minFrameWidth="176" maxFrameWidth="640"
minFrameHeight="144" maxFrameHeight="480"
minFrameRate="1" maxFrameRate="30" /><VideoEncoderCap name="m4v" enabled="true"
minBitRate="64000" maxBitRate="6000000"
minFrameWidth="176" maxFrameWidth="640"
minFrameHeight="144" maxFrameHeight="480"
minFrameRate="1" maxFrameRate="30" /> -
mathaus=)
senior tag
Nekem még sose indult ujra a gdx... xd Amugy ez a ramscript egy isten
Krisztián Felraktam a videofixedet és a hang tényleg jó de gyári sd kártyával gdx21el néhanéha belaggol a videó egy olyan 3-4 mpre megáll és ujra veszi
-
Is-tee
aktív tag
Amúgy meg lehet szüntetni valahogy a stock kernel-es random resiket? Természetesen kernel csere nélkül, hisz 1 hónapos a telefonom, igaz a gyártási szám szerint lehetne feltenni, mert 11/34 heti, de kockáztatni meg félek...
-
Is-tee
aktív tag
válasz
enthony01 #15246 üzenetére
1. backup pl névjegyzék sms, Seus-al frissíteni a stock romot, sd-cardot formázni
2. root, cwm recovery install
3. copy a GingerDX zip, addons.modules.for.stock.kernel.zip az sd-cardra
4. restart cwm recovery factory reset wipe cache, wipe dalvik
5. install cwm-ből GingerDX zip
6. most míg cwm-ben vagy, addig factory reset, wipe cache, wipe dalvik
7. install addons.modules.for.stock.kernel.zip
8. egy reboot és kész -
enthony01
csendes tag
Sziasztok!
nagyából átfutottam a fórumon, és kezdőként kb. így szeretnék hozzákezdeni, hogy legyen egy GingerDX v21-es X8-asom.
1. backup pl névjegyzék sms, Seus-al frissíteni a stock romot, sd-cardot formázni
2. root, cwm recovery install
3. copy a GingerDX zip, addons.modules.for.stock.kernel.zip az sd-cardraitt egy kérdés, motorala defy-re már raktam cm7-et, és hogy ide is kell-e az addons google apps.zip-et felrakni????
4. restart cwm recovery factory reset wipe cache dalvik
5. install cwm-ből GingerDX zip
6. install a addons.modules.for.stock.kernel.zip
7.reboot cwm recorvery factory reset, wipe dalvik cache, battery stats nullázás
8 reboot és készKezdő X8-asként ugye jól írtam le, hogy legyen egy stock kerneles GingerDX v21 a telón.
elég egy rövid igenlés vagy kis javítás, ha nem jól írnám. -
thepeti
csendes tag
Hellósztok!
Egy olyan gondom lenne hogy ha netezni szeretnék akkor azt csak wifin keresztül tudok mert mobilnettel nem lép fel a teló pedig van mobilnet előfizum. A teló vodás. Ha valaki tudna hozzá netes beállításokat hogy wifin és mobilneten keresztül is mennyen a net azt megköszönném. Jah és jó lenne ha csatlakozás előtt rákérdezne hogy mivel szeretnék csatlakozni erre van lehetőség?
A másik gondom hogy e-maileket sem tudom megnyitni ahhoz is beállítások kellenének. Citromailes fiókról lenne szó.
Előre is köszönöm a segítséget! -
Jámbor
tag
Csak hogy később visszataláljak...
-
dnelb
veterán
Tudjátok régen volt egy cwmből felrakható, videofelvétel minőség javító tweak. Ugye a hang 100xer jobb lett tőle, meg a video is picit. De akkor sokszor belaggolt, mer túl nagy volt a bitráta(még cl10es karival is ). Ma néztem topikját , egy csávó úgy állította be mintha csinált volna 1 új verziót ami nem laggol, erre belinkelte az alap verziót...
Úgyhogy fogtam magam , és megcsináltam magamnak. Stock sd kari, alfs 05 + gdx21 mellett van tesztelve, nulla lagg, fps 29-30 között, video bitrátát 12-13megáról levittem 6 körülire, hanghoz nem nyúltam.. Fényről sötétre, és vissza sincs lagg, ugye a régi verzió itt akadt be szörnyen.. Teszteket várok
telepíteni cwmből.
egyébként akinek gyorsabb sd karija van és jobb minőséget akar írja át az xml fájlban, bár ettől jobb nem hiszem hogy lehet. Stock rom is 5mb körül vesz fel szal.. -
petri
tag
Sziasztok! Már teljesen kiakaszt, ha fel akarok tolni valami zenét, bármit a kártyára, szét kell szednem a telefont. Ha rádugom az usb-kábelt a pc-re, leválasztja az sd-kártyát a telefonról. Nem rég tettem rá a (tudomásom szerinti legújabb dolgokat)GDX V021, alfs.Ha tudtok, légyszi segítsetek! Köszi: Petri
-
gyga
senior tag
válasz
kaller1 #15222 üzenetére
Hát igen nem is ez dühít hanem az, hogy ennyire erőszakosan nem kéne reklámozni ezeket a szarokat mert ugye enyém a telo, a függetlenítésen kívül azt csinálok vele amit akarok, és hát ugyan hagy én döntsem már el, hogy milyen programok legyenek fenn. Talán megérne egy misét a fogyasztó védelemnél is.
-
gyga
senior tag
a gyárilag telepített Demo szarokat hogy tudom leszedni?
-
chesterboy
tag
most mar az orulet hataran allok.
-
sdd2
veterán
válasz
chesterboy #15215 üzenetére
Mind a kettőt.
-
chesterboy
tag
a seus csak a romot frissiti vagy a kernelt is?
-
mathaus=)
senior tag
válasz
chesterboy #15211 üzenetére
Nekem egyszer ugyanez volt de seus helyrehozta... Próbálj rá mégegyszer hátha.. ha meg nem lesz semmi akkor vidd vissza gariba
-
kaller1
veterán
válasz
chesterboy #15211 üzenetére
Ha alapra van állítva, akkor csak látod, hogy mit ír ki a simre...
Nem lehet, hogy lelőtték hálózatról a készüléket?
-
kaller1
veterán
válasz
chesterboy #15209 üzenetére
Akkor SEUS-al állítsd vissza. Kíváncsi leszek a végeredményre.
-
kaller1
veterán
válasz
chesterboy #15207 üzenetére
Ezt hogy sikerült összehozni?
Mit ír ki a készüléked?
-
kaller1
veterán
válasz
chesterboy #15205 üzenetére
memóriakártyát?
-
chesterboy
tag
na most ott tartok hogy egy kartyat se fogad el a telefon.
mit tudok vele csinalni?
-
válasz
Dyrtyho #15201 üzenetére
A funkciója, akkor is ugyan az marad, szerintem fölösleges erőlködés, ha komptatbilis lenne, akkor magától frissítené.
Sokan csalódtak tőle, most hogy SE Xperia Minit használok, automatikusan frissítette, először egy kicsit szokatlan volt, de már meg is szoktam, de ezzel is csak ugyan azt tudom csinálni. -
Dyrtyho
őstag
Szerintetek érdemes az X8-ra rárakni a legfrissebb verziós Android Marketet ? Vagy inkább várjam meg a Live With Walkmant ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Xperia család legújabb tagja egy meghízott X10 mini; továbbra is kellemesen kezelhető, de vannak hiányosságai.
- TCL LCD és LED TV-k
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- iPhone topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Iphone 12 Mini - 128GB - Vodafone függő - sötétkék - Akku 80% - védőfóliával
- Iphone 13 Pro 128gb
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 // 128 GB // Kártyafüggetlen // 78% akku
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
- Eska E1000 vez.nélküli gamer fejhallgató új 6hó jótállással!
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest