Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
-
Mobilarena
SONY ERICSSON XPERIA X8
A téma összefoglalóban igyekeztem/tünk összeszedni minden, a telefonnal kapcsolatos információt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
doncortio
senior tag
Felraktam a W8 ROM-ot és a Marketről semmit sem enged letölteni
Az appok amiket felraknék Starting Downloadot írnak a Marketen belül 
-
HollyBoni
veterán
Legközelebb google-t használok először.

-
HollyBoni
veterán
válasz
lsebestyen
üzenetére
Kösz!
Remélem holnap sikerülni fog.

-
lsebestyen
addikt
válasz
JoolsNOS
üzenetére
de, de biztonság kedvéért javaslom...szerintem az az 5mp nem számít, és inkább cisnálja meg, így tuti elkerülöd a bajt. meg zte-n így kellett, és megszoktam, hogy így csinálom, habár mostanába én se szoktam, de kezdőknek ajánlom.
Hollyboni: Hát ezeket még meg kell fejtenem.

xrecoveryben találod meg ezeket a funkciókat! -
JoolsNOS
veterán
válasz
lsebestyen
üzenetére
A factory nem tartalmazza az összeset? Én sohase csinálom a többit...
-
dnelb
veterán
válasz
Narancs
üzenetére
xrec a teljes romot , az akkori telefon állapotát állítja vissza. Ha a progikat akarod lementeni akkor titanium backup kell neked. Gyári kinézethez meg xperia active laucher. 2.3.5ből válassz 1 szimpit : Gingerdx,kuyadroid,gingercruzt 7.4 , minicm.
HollyBoni: azt jelenti hogy resizik magától a telóm
De amugy lényegtelen, az overclock modul úgyis bugos, 700 felett van értelme tuningolni, addig gyengébb eredményt kapsz mint 600on... -
HollyBoni
veterán
válasz
lsebestyen
üzenetére
Hát ezeket még meg kell fejtenem.

doncortio: a "behal",az mit jelent?
-
Narancs
őstag
Sziasztok!
Kicsit unom már a gyári romot, gondoltam feldobok én is egy főzöttet. Melyik a leginkább stabil, hibamentes, leginkább gyári érzetű cucc?
Ahogy visszaolvastam, 2.3.5-tel sokaknak akadt wifi gondjuk, a 2.3.4-es Kutyadroid viszont sokaknak bejött és stabil.
Ha felteszem, gondolom ugrik az összes leddig feltett program, beállítás, sms, hívásnapló, stb...ha csinálok xRecovery-vel egy beckup-et, akkor ezek Restore-ral visszaállíthatóak az új rom felrakása után? Vagy ilyenkor az xRecovery a teljes régi romot is visszaállítja? Ez nem teljesen tiszta.
-
lsebestyen
addikt
-
HollyBoni
veterán
válasz
lsebestyen
üzenetére
Na,ez a rom nagyon tetszik.
Tényleg csak ennyi lenne a felrakása,vagy még kell csinálni valamit?
Install instruction
1. Download
2. Copy to sdcard
3. Reboot to xRecovery
4. Install custom zip
5. (Optional) Install addons custom zip
6. RebootTényleg,és az X8-nak a prociját stabilan meddig lehet húzni?
-
HollyBoni
veterán
válasz
diablo1984
üzenetére
Kösz!
Aki mondjuk 2.3-as romot használ,mondana egy olyat amiben nincs sok hiba,és stabil?
-
HollyBoni
veterán
Sziasztok!
Holnap lesz meg az X8-am.Jó a gyári 2.1-es android,vagy megéri feltenni 2.2-2.3-as romot?Nagy a rizikó vele?
És ha teszek fel más rom-ot,akkor a gari elveszik? -
l4c
senior tag
válasz
pityaa23
üzenetére
Ez sokmindentől függ... Rootolt-e a telcsó, illetve, hogy melyik ROM van rajta. De alapból próbáld meg a marketről valamelyik wifi tethering app-al.
az Easy Tether, PdaNet, és a Barnacle Wifi Tether -ről jókat írnak. -
pityaa23
senior tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy a barátnőm szeretné összekötni a laptopját a telefonnal, hogy azt modemként használva tudjon netezni. Így távolból sajnos nem látok bele a telefon menüjébe, hogy mit kell bekapcsolni ehhez. Le tudnátok írni hogy hogyan kell?
köszi szépen előre is!
-
Richard!
addikt
kész.gyári 2.1 lett rajta.köszönöm szépen mindenkinek a segítségét és a türelmét
respect nektek

-
dnelb
veterán
Mivel most rávagyok kényszerülve a 2.1re tesztelgettem kicsit a kamerát. Hát 2.3 alatt max 1.5 mb/sec-es bitsebességet sikerült csinálni, itt meg 5.8 .. Szóval lenne hova fejlődni még a kamerának, +ezért lenne jó 1 official 2.3 rom

-
Richard!
addikt
nnna.akkor folytatom...
-
l4c
senior tag
válasz
lanagi
üzenetére
Titanium Backup Root
&
MyBackup Root@#10061 szekra:10023
-
szekra
addikt
válasz
diablo1984
üzenetére
Ugyan innen töltöm, és 3kb/s- el jön, gondoltam mást dobsz
beszívtam -
szekra
addikt
Valaki dobna egy linket a SEUS-ról?
-
FET-MEN
veterán
Lejárt szerkesztési idő
azt vettem észre hogy ha nem jelentkezek be gmail-re akkor lehet hogy amiatt bírja jobban az akksi, mert itt ülök jópár órája és nem ,,pöppörög" annyit a hangszóróo, tehát nem frissíti annyit a dolgokat
lehet van benne valami. 
-
l4c
senior tag
válasz
FET-MEN
üzenetére
Nem is azért írtam, csak meg is őrülnék, ha minden ROM telepítés után újra kellene konfigolni mindent. Sokszor csak egy-két napra dobok fel egy ROM-ot kipróbálásra, és szeretem, ha mindig minden beállításom és mindenem megvan. Meg az az igazság, hogy már annyira belaktam a rendszert, hogy ha újra kellene konfigolni mindent, nem úsznám meg fél nap alatt az tuti. Ezért is utáltam aanno a windows-os korszakomban amikor újra kellett rakni a rendszer, de hál istennek a linux alatt ez egész máképpen van így egy új rendszer esetében nem kell ilyenekkel foglalkoznom.
-
szekra
addikt
köszi, de most akkor install update zip from sd card, vagy install custom zip? factory resetet elötte és utána is csináljak? :S (gingerdx v006 van most rajta) -
zszabika
aktív tag
válasz
Richard!
üzenetére
Húzd újra az eredeti romot mielött szervizbe viszed.PC companion felismeri csak rakd fel a telo usb driverét.Ha az eredeti rom működik akkor nem kell szervizbe vinned mert semmi baja nincs.
Vagy Recoveryből csatlakoztasd a gépre usb-n és rakj fel egy másik romot a memkarira aztán telepítsd fel a jelenlegi helyett.Hátha így rendbejön. -
FET-MEN
veterán
válasz
Richard!
üzenetére
őhhm, nem vedd ki a kártyát tedd át egy másik cuccba, feldobod a kártyára a rom-ot aztán visza az SE-ba és telepítesz, de ne haggy ki egy factory resetet sem , mindent pontosan!
volt nekem is egy két FAIL-om de azér ekkorák nem hogy a gép se lássa, meg a rom se menjen fel, recoveryvel mindent meg lehetett oldani.
-
szekra
addikt
Huh, gingerdx-ből már van 12-es? 6-osnál lemaradtam
Hogy is kell frissítenem? -
Richard!
addikt
válasz
lsebestyen
üzenetére
nem jó

seus-sal mit hogyan kell csinálni? tök mind1,hogy melyiket töltöm le? -
lsebestyen
addikt
válasz
doncortio
üzenetére
jó, viszont így biztosra megy, de tőlem csinál amit akar
szerintem megéri azt a 10mp-et
ha elsőre azt csinálta volna amit mondtam/leírásba volt, akkor ment is volna...(#10017) richie900812: igen! batteryt ilyenkor hülyeség cisnálni, csak elszarod az akku teljesítményét. elég akkor amikor beállítottál mindent a romon, és nem kínzod szarrá.
-
Richard!
addikt
válasz
lsebestyen
üzenetére
így mondta FET-MEN: factory reset full wipe
install custom zip
aztán from sd card megkeresed
telepíted
ha kész vissza
megin egy factory reset fullwipe
wipe cache partition
advanced options-> wipe dalvik cache
illetve wipe battery stats de azt csak 100%os akksinál.ez alapján csináltam.
-
doncortio
senior tag
válasz
lsebestyen
üzenetére
Én egyiket sem szoktam megcsinálni, csak miután felraktam egy factory reset

-
Richard!
addikt
mit csináljak srácok.az asszony megöl,ha elcsesztem a telóját

-
Weißturul
senior tag
válasz
lsebestyen
üzenetére
Én még nem próbáltam, de a 11-essel nem fagyott ki. Hol próbáltad, panelban?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
Richard!
addikt
feltettem a gingerdx v012-t,de reboot után folyamatosan újraindul a teló.a ginger logó bejön és újraindul :S
-
dnelb
veterán
válasz
lsebestyen
üzenetére
Nálam nincs ilyen.
10002: rakd újra, előtte xrecben factory reset, cache meg dalvik cache wipe. -
Anonymus23
veterán
Fel akartam rakni a DX v012-t, bemásoltam a zip-et az SD főkönyvtárba, xrec-el custom installal fájlból felraktam, de a bejelentkező ablaknál állandóan megfagy, vagy nem bírtam kivárni. Kell még mást is csinálni az xrecoveryben, vagy csak tovább kellett volna várni (3-4 percig vártam, hogy betöltsön...
-
FET-MEN
veterán
válasz
lsebestyen
üzenetére
ezér használok csak 2.1 et mert ilyen gondok nincsenek, lehet h nem olyan dizájnos meg egyedi, najó nincs mindekinek w8 romja, de mellékes, nekem megbízhatóbb a 2.1
Új hozzászólás Aktív témák
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Az appok amiket felraknék Starting Downloadot írnak a Marketen belül

De amugy lényegtelen, az overclock modul úgyis bugos, 700 felett van értelme tuningolni, addig gyengébb eredményt kapsz mint 600on...
Neked kell apránként kísérletezned.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

sztem ebből szerviz lesz