Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
-
Mobilarena
SONY ERICSSON XPERIA X8
A téma összefoglalóban igyekeztem/tünk összeszedni minden, a telefonnal kapcsolatos információt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brianiac
aktív tag
válasz
Is-tee #16198 üzenetére
Nem tudom mit okoz ez a BL nyitás probléma, de ha a proci fő meg ahogy feljebb is írtátok akk azt nyilván nem lehet box-al javítani, csak alaplapcserével az meg drága is gsm-ben meg a garid sz.tem akk is ugrik. De én úgy tudom h box-al javítható, videó is van youtubeon, én ilyen helyzetben biztos garizni vinném, asszem olvastam is valakitől h járt már hasonlóképp és megcsinálták neki.. Sz.tem elég kicsi az esélye h nem csinálják meg és ugrik a garid, azt a kis kockázatot mindenképp megéri, meg én személy szerint amúgy sem bízom a gsm boltokban.
-
Is-tee
aktív tag
válasz
Brianiac #16195 üzenetére
Örülök, hogy hozzászóltál te is, szívesen fogadok most minden választ! Én is ezen agyalok, hogy először hivatalos szervizbe vinném, azzal az indokkal, hogy frissíteni akartam SEUS-al, és azóta nem válaszol, de sdd2-nek igaza van! Félek, hogy kiderül a garit meg nem akarom bukni, és nem tudom most mi tévő legyek, még is csak 30 ezerért vettem...
-
Brianiac
aktív tag
válasz
Is-tee #16193 üzenetére
Bocsi hogy beleszólok, de miért nem a hivatalos szervizbe viszed először?? Csak annyit mondj h pl. SEUS-al akartad frissíteni és nem kapcsolt be, vagy reggelre lemerült és nem kapcsolt be, a boltos annyira nem fog vele foglalkozni, meg sz.tem azt se fogják mondani h mechanikai sérülés. Valószínű h kicserélik majd az alaplapot mert semmit se tudnak majd megállapítani a telefonról és ennyi, szóval legjobb eset hogy ingyen megcsinálják, legrosszabb esetben meg nem és akkor viheted gsm-be.
-
sdd2
veterán
válasz
molnarpeter #16185 üzenetére
Igen. Kuka lesz.
-
Is-tee
aktív tag
Hétfőn beviszem, max azt mondom, hogy vissza akartam frissíteni a szoftvert, azzal a programmal, amit telefonról tettem fel, és azóta nem reagál semmire... Elég jó indok? Mert, ha bekapcsolási hibára hivatkozok, lehet vissza dobják mechanikai problémával, és bukhatom az egészet...
-
Is-tee
aktív tag
Nem sikerült a bootloader nyitás!
Mivel garis a készülék elég, ha annyit mondok, hogy nem volt áram felvétele, és nem kapcsol be?
-
szabi__memo
nagyúr
GDX21-el megy valakinek a gtalk hivas? Nalam nem akar
-
Is-tee
aktív tag
válasz
mandju #16158 üzenetére
Én ma akarok neki állni a bootloader nyitásnak. Még jó, hogy nem álltam neki a héten, mert volt valami telefon driver probléma, valamit nem tudott feltenni a win7. Délelőtt felteszem az xp-t, és onnan próbálom meg, ha nem sikerül viszem szervizbe, még garis, és azt mondom, hogy nem volt áramfelvétele a telefonnak, ezért nem tudtam tölteni, és azóta nem kapcsol be
Bár előttem ketten kinyitották egy héttel későbbi gyártású telefont, szóval nem lenne jó, ha nekem sikertelen lenne...
-
mandju
senior tag
válasz
FET-MEN #16153 üzenetére
hát én még gondolkozom ezen a bootloader nyitáson és alternatív kernelen...
bár lehet, hogy kezdésnek megpróbálom a stock kernelt, aztán majd alakul.. evés közben jön meg az étvágy...
ramscriptet használsz? vagy milyen modokat érdemes még feltenni a stock kernel mellé?
-
FET-MEN
veterán
válasz
molnarpeter #16154 üzenetére
ha most húzod fel maxra akkor kezd el működni. de egy reboot ot nyomj neki.
-
molnarpeter
nagyúr
Ha felpakoltam a GDX-et, a modul pakkot, és az automatikus fényerő fixet, akkor nem fog besz@rni a teló, hogyha a fényerő növelést most csinálnám meg?
mp
-
mandju
senior tag
válasz
FET-MEN #16145 üzenetére
Igazából emailek lekérése, navi, telefon néha kevés zenehallgatás, fényképezés...
kellene egy olyan rom, aminek a launchere hasonlít a gyári 4 sarkos alkalmazáshoz, gyors és stabil...
nem indul napjában többször újra... amivel lehet sd-re telepíteni az appokat... kb ennyi.
-
mandju
senior tag
válasz
ateszm #16141 üzenetére
a cicás hátterekből már kinőttünk...
ennyire lagymatagok lennének az x8 modderei? nem hinném...
a keresztfiam blade-jére is találtam napi használatra alkalmas főzött romot (Ice Armor) és az én galaxy s-emre is vannak nagyon jó custom romok... pedig nekem munkaeszköz és nagy elvárásaim vannak a telefonnal szemben... a gyári rom csak a megvételtől számított egy óráig volt rajta...
-
mandju
senior tag
Sziasztok!
A páromnak szeretnék a telefonjára feltenni a gyári 2.1 helyett valami stabil és gördülékeny romot.
Mit tudnátok ajánlani? Melyik rom jelenleg a legtutibb a telefonra? A lényeg tehát, hogy stabil legyen és gyors.
A mikéntjét már kiollózom a fórumról, nekem csak egy jó tipp kellene.
Előre is köszönöm a segítséget
-
kaller1
veterán
Új AnTuTu pontszám, ez már jó?
-
Lefty
addikt
válasz
FET-MEN #16135 üzenetére
Aham... mondjuk most megcsináltam megint, azóta még nem volt ilyen világos zárképernyő dolog. hátha nem jön vissza. amúgy meg, van olyan, hogy valami app nem megy a háttérben?
másik kérdés: alapértelmezett böngészőt hogy tudom állítani?
illetve melyik az a böngésző, ami a legkevesebb adatforgalommal hozza be az oldalalakat? -
mathaus=)
senior tag
GingerDX21 + Alfs kernel 5-el nagyon jól bírja az akksim
41 órája nemvolt töltőn és most van 2%on.
Ebbe a bő másfél napba volt 3 óra 48 perc WiFi használat, 1 óra zenehallgatás, szóval szerintem ez egy igen korrekt eredmény.
Persze esténként repülőgépes üzemmódba raktam, minek keressen hálózatot úgyse kell
Most minden téren elégedett vagyok a telóval
Szerintem ez a gdx21+ alfs kernel már hozza egy gyári rendszer szintjét. Mindenkinek bátran ajánlom
-
Lasy
veterán
válasz
Brianiac #16130 üzenetére
Mivel a romot is CWM-ből kell feltenni, így már nehéz, de javasolt egymás után feltenni ezeket, és egy factory reset-et elvégezni.
Amúgy a gapps-nak teljesen mindegy... De a romnak nem mindig...
illetve ha elolvasod a leírás se-portálon akkor úgy is kezdődik, hogy a cwm-et kell feltenni, romot, és gapps-ot.
-
Brianiac
aktív tag
Fent volt ugye már pár napja a minicm és most feldobtam rá a gapps,zip-t recoveryből, aztán újra indítottam és csak a kernel logója jelent meg újra meg újra. Esetleg az jelentheti a gondot hogy nem CWM-t hanem xrecoveryt haszáltam? CWM-t szoktam, csak valamiért az most nincs a telefonon, legalábbis sehogy se lehet előhívni, pedig úgy tudom hogy az naa kernelben alapból benne van. Factory resetről már lecsúsztam mert épp egy backupot rakok vissza.
-
LLKobe
veterán
Üdv!
Egy gyors kérdésem lenne: CM van a telefonomon, és folyamatosan fut a DSP manager. Szükségem van nekem arra, vagy kigyaphatom?
(#16119) kaller1 : hogy?
-
Lefty
addikt
válasz
kaller1 #16114 üzenetére
Megcsináltam újra, ugyanilyen zárképernyő feloldásakor. Auto fénybeállítás kikapcsolva, plusz a Mod beállításai között is az egyéni használat, stb. kikapcsolva. Manuálisan felhúzva 100%-ra a fényerő, ezután a cwm-es autobright fix install cwm-el, reboot. Majd nyomok még egy reboot-ot. Így csináltam.
-
Lefty
addikt
FET-MEN vagy valaki, az normális, hogy miután lezár a képernyő, utána ha megnyomom a menü gombot, hogy feloldjam a zárt, akkor ilyen atom nagy a fényerő. Majd miután feloldottam szépen beáll arra a szintre, ami manuálisan meg van neki adva. Kicsit zavaró.
-
Lasy
veterán
-
phoenix64
őstag
Más.: Vírusirtó bezavarhat flashtoolnál root közben XP-n? Mert nem értem mért nem jó haveromnál...
-
Brianiac
aktív tag
Hali!
Valaki elárulná h a minicm-ben hogy a fenébe tudom elővarázsolni a marketet?? Mert a menüben nincs, felraktam rá külön az apk-t, de annál meg mikor fiókot adnék hozzá kilép..
Ja és gmail sincs, meg még csak google fiók hozzáadására se találtam lehetőséget a beállításokban.
Asszem kezdem megunni ezt a sok főzött romot.
-
-
Dyrtyho
őstag
Szomorúan közlöm veletek, hogy hamarosan elhagyom a hajót,és átszállok a Live With Walkman csapatába, de attól függetlenül néha itt is leszek....mellesleg még 1 hónapig itt leszek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Xperia család legújabb tagja egy meghízott X10 mini; továbbra is kellemesen kezelhető, de vannak hiányosságai.
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest