2019. február 20., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Tesztek » Okostelefon rovat

Sony Ericsson Xperia X8 - nőtt, de még így is kicsi

Az Xperia család legújabb tagja egy meghízott X10 mini; továbbra is kellemesen kezelhető, de vannak hiányosságai.

Hirdetés

Előszó, tartozékok

Az X8 készülékről az idei nyár elején rántották le a leplet, bár az XPERIA X10 és X10 mini közé pozícionált Android alapú telefon semmilyen lényeges újítással sem büszkélkedhet, mégis szükség volt rá, hiszen "átlagos" kijelzővel szerelt készülék ezidáig nem volt elérhető a japán-svéd gyártó kínálatában.


[+]

A 4 hüvelykes XPERIA X10 mellett ott volt a 2,55 hüvelykes kijelzővel szerelt X10 mini, illetve annak teljes QWERTY gombsorral szerelt kiadása is, az X10 mini pro. Ha valamelyik, fent említett modellhez kellene hasonlítani, akkor egyértelműen az X10 mini lenne az, ahhoz áll a legközelebb, külsőt és belsőt tekintve egyaránt. Sőt, a hardver konkrétan - a kamera felbontását és a kijelzőt leszámítva - teljesen megegyezik, a kijelző felbontásával együtt a fizikai méret is nőtt.

Sony Ericsson Xperia X8
[+]

Tartozékokat szép számmal kapunk hozzá, az aprócska dobozba minden lényeges kiegészítőt belezsúfoltak a gyárban: a hálózati töltőfej mellett egy microUSB és egy sztereó headset is megtalálható benne, ezeken kívül még négy darab különböző hátlappal is kedveskednek. A készülék és a gyári hátlap fehér színű, a többi pedig átmenetes: zöld, pink, szürke és fekete színek közül válogathatnak majd a jövőbeli tulajdonosok. A csomagban található zsinóros headset típusa HPM-60JS, amiről már ránézésre látszik, hogy egy alsó kategóriás darab, rádiózáshoz tökéletes, de komolyabb zenéléshez érdemes lesz beszerezni valami mást.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.