Új hozzászólás Aktív témák
-
-
qpidomx
tag
Köszönöm a gyors választ. Láttam/olvastam, te nagy szakértője vagy android dolognak. Röviden tömören, meg tudnád mondani, hogy melyik task managert/killert ajánlanád? olyasmi kellene, amit letiltok/leállítok az úgy is marad. És gondolom, az ilyen uefa.com hasonló "marhaságokat nyugodtan le állíthatok nem?!
szerk: Mert igen hamar le merülök, óránként nem használt állapotba 1-2% merül. Fellépek netre már is le ugrik 2-3% ot...
-
Brutális eb
addikt
Korrekt kis cucc kívánom legyen meg minnél hamarabb.
Én is sennheiser fan vagyok.
Nagy szívfájdalmam,hogy 3 hónapja becsárázva elhagytam az MM200-as BT fülesem
azt nagyon szerettem.Igaz hallani lehettett benne a BT miatt némi ciripelést de a hangereje és a mélyhangátadása brutálisan jó volt. -
Cole86
senior tag
Világos.. hidd el ,nagyon keményen felléptem és hivatkoztam mindenre, de ő nem cserélheti ilyen hibával.. a végén azt a választ kaptam ,h tesztelik a telefont.. ezek után felajánlották ,h elküldik a gyárba,de ők nem cserélik..
Azt mondod menjek vissza és verjem ki keményen a balhét?
Szerencsétlen ügyintéző gyerek lehet ,h egy hozzá nem értő valaki, de meg van kötve a keze, elmondása szerint ilyen hibával nem tudja cserélni.. persze némi jóindulattal rávágta volna a következő kijelentésemre ,h az már igen, vagyis hogy hamar merül a telefon és nyilván van összefüggés a 2dolog között.. de hát ez nem egy ilyen arc volt..Akkor majd kigondolom.. nem akarok sokáig jó teló nélkül maradni, mert lehet több hét is a garanciális ügyintézés folyamata.. persze a 3napon belüli történet le van papírozva, tehát vagy nyoma annak, hogy nem cserélték.
-
Cole86
senior tag
nekem tmobilban 3napon belül ezt nem cserélték.. azt mondták ,h látják a hibát, de nem befolyásolja a működést..
Akkor ha elküldenék akkor tuti cserélnék szerinted a sonynál?
Szerk :
Gondoltam már softver frissítésre ,de nem tudom kijött -e már az új android.. majd azt feltenném, "hátha" még fut vele..
-
Inarus
addikt
Az igaz, csak abból indulok ki, hogy minden frissítés hosszas előmunkákat igényel, amire már nem biztos, hogy pénzt fordítanak a Sonynál. így is szép dolog a majdnem teljes tavalyi paletta frissítése, az idei készülékekkel is lógnak még a júzereknek, szóval szerintem szimplán kapacitás hiányában nem fogják a 2011-es modelleket frissíteni.
-
fastsquirrel
csendes tag
Sziasztok,
pls, help! a reply-olt hozzászólásban linkelt leírás alapján flasheltem az xperia mini pro sk17i-t. tök jó, elindult már 4.0.2-vel, beállítottam rajta mindent. a sony update center talált valami frissítést, mondtam neki, hogy hajrá, újraindult, azóta se kép se hang.pc companion nem találja, próbálom nyomni a hangerő gombot csatlokozás közben, semmi. flashtool sem találja, ott meg ugye a back gombot kell nyomni.
a telefon tök süket, meg a boot sony ericsson logo sem jelenik meg. mit lehet tenni?
előre is köszönöm.
fs. -
bogil99
aktív tag
Sosem értettem, minek launcher androidra, mert itt akár mappákat is ki lehet rakni az asztalra, asztalból pedig van 5 db is. Korábban, volt egy windows alapú Asus-om, na ott volt érelme a launchernek, mert azon az egy asztalon elég nehéz volt elférni. "Linux" alatt nem látom az értelmét.
Nekem Sense Analog Clock -om van, időjárást mutat, az időjárásképre bökve 4 napi időjárást is előre jelez, és konfigurálni lehet: ha az órára bökök, vagy a percre akkor más-más program indul el kívánság szerint, az áttetszőségét is lehet állítani, így belesimul a háttérbe. Mutatós, és 2 ikont megspórolok vele. Ráadásul mutatja az akksi, és a memória állapotát, de ha akarod még a hold ciklust is.
Feltoltam egy névapp alkalmazásfelületet is, ami a mai és a holnapi névnapokat is folyamatosan mutatja, de ha rábökök, akkor rá lehet keresni benne névnapok dátumára is. Így a "fő" asztalomat csak ez a kettő tölti ki, és meg vagyok velük elégedve.
Akartam képernyőfotót mellékelni, de ICS alatt ez nem tom hogy megy.
-
8zabi
őstag
azért csak óvatosan az okosságokkal
a dalvik-cache könyvtár semmilyen szemetet nem tartalmaz, abban az adott hardverre optimalizált .dex fájlok vannak, amiket a dalvik vm (virtual machine) futtatt, (szóval kb olyasmi, mint a windowsban az .exe, bár ez meg túlzás, de könnyebben érthető)
törlésével semmilyen beállítás nem veszik el, indításkor az egészet újragenerálja a rendszer, amennyiben szükséges -
ko9
addikt
De van, azt használom a MIUIm forrásának.
Ha kell este feldobom valahova.Szerintem meg az egyik legjobb dolog ami egy ROMban benne lehet az a ROM Control. Hihetetlenül hasznos kis cucc.
dobobazsy
Természetesen, ahogy időm engedi, folyamatosan debugolom, és adok hozzá funkciókat.
Csak mivel megígértem mára - és ezek a hibák is ma jöttek elő -, ezért csak itt van -
dobobazsy
őstag
-
ko9
addikt
Én tudom miért ment el, akaratom ellenére benne voltam a közepében
Ténylegesen plágium volt, lényegében ugyanazt adta ki amit én is - csak hamarabb. Ezt felvetette neki Kamarush, és Adridu, semmi támadás nem volt, csak "beszélgettek". Erre másnap mint egy hisztis kislány fogta magát és zárt minden topikját, és törölte a publikált munkáit... -
bogil99
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 16 pro - Desert Titanium 256GB
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged