Új hozzászólás Aktív témák
-
lyeany
csendes tag
válasz
qkaleko #9361 üzenetére
Sziasztok!
Kollégámhoz hasonló problémába ütköztem. Éppen zenéket töltöttem a telefonomra, de én balga, ezt elfelejtettem és levettem a laptopom a töltőről... Így a telefon aksiját zabálta, szépen le is nullázta. Azóta sehogy sem tölt, egyáltalán nem tud bekapcsolniMit javasoltok?
-
ko9
addikt
válasz
qkaleko #9361 üzenetére
Persze előfordulhat. Ha csutkára merül, akkor egy ideig nem fogod látni, hogy tölt, csak ha egy biztonságos százalékot elér a töltöttség, akkor kapcsol be. Ez így van már minden készüléknél. Tölt az akkor is - csak nem látod.
Más:
Aki akar tesztelni ma ROMot, készítheti a mentéseket
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest