Új hozzászólás Aktív témák
-
Brutális eb
addikt
válasz
Millni #11035 üzenetére
"Olyat kérdeznék,hogy tud-e valaki olyan oldalt,ahonnan letudok tölteni filmeket erre a képernyőméretre ingyen?"
Ez most komoly?.....
Mivel warez itt nem játszik ezért tételezzük fel,hogy megvan a film.
Simán felmásolod az sd kártyára és marketről=(play) felteszed mondjuk az mx playert vagy dice playert azzal 720p felbontásig simán megnézhetsz avi,xvid,divix,mkv formárumú filmeket. -
Simba86
senior tag
válasz
Millni #10401 üzenetére
bocsi, de ha lenne ilyen progi, a mobil tv előfizetésnek nem lenne értelme...
egy lehetőséged van, ami jelenleg is működik nálam, leteszteltem:
van egy koma, bizonyos t-gyuszi. nah az ő stream-jei között találsz működőket, de ajánlott hozzá egy jó flash-képes böngésző, nekem dolphin-nal lejátssza a digi sportot és nézhető, de psssszt
linket nem adok, de innen már könnyű dolgod lesz
(remélem nem sértettem szabályt)
-
Ghard
őstag
válasz
Millni #10355 üzenetére
Ha a google féle navira gondolsz,akkor ahhoz folyamatos net kell,másképp amugy sincs értelme,mert az a legjobb benne hogy a forgalmat valós időben jelzi,pl dugókat,ezért kell a net neki. Ugy emlékszem nem tölti be az egész térképet csak amerre jársz épp. Pontos navigációra amugy nem tul jó,körforgalomban pl csak annyit mond, hogy hajts át rajta,hogy hányadik kijárat,azt nem. Amik jobbak: navigon vagy az igo,ezekhez nem kell net,előbbi előnye hogy frissebb a térképe.
-
rob210
nagyúr
válasz
Millni #10353 üzenetére
Ez nem android függő
Van offline navigáció amihez nem kell internet kapcsolt.
Valamint online navigáció amihez kell internet kapcsolat.A telefonban a fizetős azaz online változat van.
Tehát sose fogja megtervezni neked az útvonalat."venni" kell egy szoftvert feltenni és utána tudsz navigálni.
-
dobobazsy
őstag
válasz
Millni #10223 üzenetére
garancia nem vész el, egyik spanom telójára felraktam rootolva, és úgy bevitte a hülyéje, mert elfelejtette, és semmit nem szóltak rá.. mire visszakapta a gariból egy alap GB volt rajta.
kezelőfelület néhol megváltozik, de nem teljes mértékben. például a status bar változik meg, de jó irányba szerintem. és a beállítások menü is másabb lesz.
kinézetre szerintem szebb az ICS -
stratova
veterán
válasz
Millni #10219 üzenetére
Különböző Android verziók:
GB = Android Gingerbread (2.3) gyári alap verzió
ICS = Android Ice Cream Sandwich (4.0) erre frissíthető hivatalosan
JB = Android Jelly Bean (4.1) ühümm lelkes fórumtársunk már elvileg ügyködött ez ügyben is, saját felelősségre. persze én (szintén) kezdőként nem rögtön ennek ugranék neki.Szerk.: Igen, eredetileg GB-del jött ki.
-
dobobazsy
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest