Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
markitos
csendes tag
Sziasztok!
Xperia mini pro-m van már lassan 1 hete, és már nagyjából kitapasztaltam a dolgokat, viszont egy valamire még nem jöttem rá.
Azt szeretném, hogy pl elindítom a youtubeon a lejátszási listámat, és amíg játssza le a számokat addig én pl tudjak facebookozni vagy bármi mást, viszont ha én elindítom a zenéket youtubeon, majd a visszára megyek, vagy a főmenü gombot nyomom, mindkét esetben abbahagyja a zenelejátszást (nem lép ki a youtuberól, ha visszalépek ugyanonnan folytatja). Nos röviden ez lenne a probléma, ha valaki tudja a megoldást és meg is osztaná velem, azt nagyon szépen megköszönném!
-
fatal`
titán
Na én is büszke tulajdonosa lettem egy ilyen kütyünek.

Ha a beállítások -> mobilhálózatok -> adatok engedélyezve emögül kivettem a pipát és a hálózati üzemmód csak GSM akkor ugye teljesen tiltva van a 3G?
-
ko9
addikt
válasz
Patrick76496
üzenetére
Wotan-nal frissítettem még 2.3.3-al UK CDA-s készülékre. Ha nagyon kell visszarakom neked a 2.3.3-at, és azt a SEUS is felfrissíti nekem ugyanerre.
Garanciát nem vesztem el, mert ha kijön a Tré-s frissítés, úgyis fenn lesz seria-n, vagy valahol FlashTool-os formában, visszarakom, és vihetem be, semmi nyom nem marad. -
Bukk900
őstag
válasz
Patrick76496
üzenetére
Ez teljesen hivatalos gyári rom, csak nem a közép európai készülékekre jön ki hamarabb, hanem az északiakra, igy volt a mininél is, a nordic után 3-4 hétre jött el hozzánk a Central Europe.
-
Patrick76496
őstag
-
sxxorp
őstag
Nem, én is csak 11W38-ig vagyok képben... de már nem is érdekel.
Az időhúzó szarakodásukat megkaptuk, nincs mire hivatkozni. Azért nem feleltek, mert végig tudták mire készülnek, az első naptól kezdve ennyit kérdezgettünk:
tünetkezelő álmegoldás lesz, vagy valódi hibajavítás?
Eldőlt.
Predator2: többen hangosodó zajról számolnak be, ami egyre inkább önmagában hallható/zavaró...
az elejétől fogva nem a video zaja érdekelt, hanem a készüléké.
Meglátom, mit és mikor tudok lépni. -
Predator2
addikt
ko9, sxxorp
Most kéne egy levelet írni a SE-nak kíváncsi vagyok mit reagálnak

bár őszintén szólva ez már engem nem annyira zavar mint a tücsök -
sxxorp
őstag
Nem ezzel Te a zajjal
De szerintem Neked jó lesz így zajosan 
Most jöhet a sok SE-hívő okoska - megkaptuk az álca megoldást... pont erre számítottak a józanabbak.
A hibát nem javították, csak a tünetet kezelték. Számomra ez nem megoldás ->szervizbe vele: legyen valódi javítás, vagy csere. Ennyi. -
ko9
addikt
Tesztelve 2.3.4-el. Ugyanúgy hallható a zaj a Jack környékén.
Videófelvétel annyit javult, hogy SIM kártyával már csak a "dobolás" hallható.
Videó, mielőtt valaki meggyanusítana, hogy csak a világba beszélek. -
kolics
csendes tag
Gondoltam írok egy linket...talán egy kicsit ide vág.
http://index.hu/tech/2011/10/27/nincs_tobbe_sony_ericsson/
Üdv.: Kolics
-
fatal`
titán
-
Mucsi14
tag
Megjött mini prora is a 2.3.4 42 build,xda-ról vagy wotanról tölthető!
-
Kobor
aktív tag
válasz
Perillustris
üzenetére
Nekem ilyen van, előtte egy Kingston class4 volt aztán egy Kingston class6-os, de szerintem valami hamisítvány volt iszonyú lassú volt, vissza is vittem mindkettőt.
A gyári kártyán lévő dolgokat másoltam vissza usb-n 2 óra, ezen 12 perc volt, ugyanazon a pc-n, ugyanazok a cuccok
-
Perillustris
senior tag
válasz
Isten88
üzenetére

Jó lenne egy teszt. Igazán érdekelne a gyakorlati sebességbeli különbség. Mármint, hogy egyáltalán van-e ezzel a telefonnal használva. Mert plusz 3-4 ezret megérne a dupla tárkapacitás. Bár az is igaz, hogy úgy még annyira sincs inspirálva az ember az adatok lementésére másik adathordozóra.

-
Isten88
senior tag
válasz
Perillustris
üzenetére
(#3165) Perillustris: Én csak egyet linkeltem, ami Cl10-es.
De miért lenne lassabb, ami nagyobb?(#3164) hunfatal: Nem tudom sajnos, vidékről örülök, hogy egyáltalán ennyire sikerült elintéznem. :/
-
-
Isten88
senior tag
Gyártói garis (elvileg 2 év teljes és utána még 1 év szoftveres), de mivel vidéki vagyok, így tudom érvényesíteni... :/ Amúgy 10-15k huf lenne az utiköltség, ráadásul duplán, mert egyszer le kell adni javításra, másodjára meg vissza is kell hozni, és mivel már másodjára kell gariztatni, 60k huf körülire jönne ki az össz. útiköltség, és az meg már egy új ugyanilyen telefon.
És csak azért, mert nem repült el velem BP-ig a gólya télen, hanem jóval délebbre adott le. Neki így könnyebb volt, Én meg azóta is szívok miatta. -
Isten88
senior tag
válasz
Perillustris
üzenetére
Egy teszt jó lenne, mert Én meg ILYET tervezek venni, amint visszajön gariból.
GSMline "reklám", vagy inkább személyes tapasztalat: Felhívtam őket 2011. 10. 14-én, hogy hibás a készülék (nyagda, alkatrész kiesett belőle előző gariztatás után egyből...), 17-ére ígérte a futárt (hétvége miatt, aminek még örültem is, mert kicsit tovább nyúzhatom a telefont). A futár 17-ére jött is, el is vitte a készüléket. Ez a futárszolgálat, amivel a GSMline szerződve van, 24 órán belül kézbesít, ezt szegezzük le, tehát 18-adikán már GSMline-éknál volt a telefon. Pénteken (2011. 10. 21-én) felhívtam a Cordon szervizet - mert ugye Ők szervizelik a telefont - és közölték velem, hogy még nem érkezett be hozzájuk a készülék. Gyors hívom GSMline-ékat, hogy most mi van. Hozzájuk megérkezett a készülék, még aznap továbbították is. Ezt az ügyfélszolgálatos minden utánajárás nélkül tudta, nevet sem kért, fejből "tudta". Közöltem velük, hogy nem érkezett még meg a szervízbe, most beszéltem velük. Erre mondta a GSMline-os tag, hogy mivel nem személyesen vittem be a készüléket a szervízbe, ezért a szervízesek nem adnak ki infót a telefonról - márpedig adnak, mert adtak. Tegnap (2011. 10. 26-án) felhívtam a Cordont, hogy megérkezett-e, közölte az ügyfélszolgálatos hölgy, hogy előző nap érkezett meg (2011. 10. 25-én) - na ugye, hogy adnak ki infót. Felhívtam GSMline-t, hogy ez hogy, meg miért, meg gari ezzel az idővel nem bővül, amit bénáztak másfél hetet a telefon átadásával... Persze ment a hárítgatás, hogy a futár hibája, mert ahogy beérkezik, továbbítják egyből.
Ez már a második ilyen eset, hogy késve továbbítják a szervíznek.
Furcsa cég ez a GSMline, ha nem tudnak az ember zsebéből több pénzt kihúzni. :/
Ezzel el is dőlt számomra, hogy több embernek ezt a helyet nem fogom ajánlani. Ha akarja vegye ott a készüléket, de nem fogom ajánlani emiatt sajnos. Ha egy kicsit többet törődnének az ügyféllel, akkor ajánlanám, de a kedvesség kevés ilyen téren számomra. -
Perillustris
senior tag
válasz
dokee78
üzenetére
én azért vettem Class6-ost,
mert gyorsabb a kis fájlok mozgatásában,mint a Class10Erre van valami értelmes magyarázat? Esetleg teszt is valahol? Mert jómagam egy ilyet tervezek venni: Samsung MB-MPAGA 16GB.

-
ko9
addikt
-
dokee78
félisten
válasz
Patrick76496
üzenetére
A Zylo is Androidos?
Ott nem fut semmi a kártyáról max a zene és képek.
Itt meg ha valamit a microSD-re telepítrsz akkor arról fog futni.
Ugyanúgy jó rá bármelyik osztályú microSD.
A hozzászólásom célja,hogy rávilágítsak mit értek azalatt,hogy kis fájlok mozgatása.ko9 akkor pàpá gari?
-
ko9
addikt
Jelentem, ZÁRT bootloaderes, branded SK17i-m sikeresen ROOTolva

-
fatal`
titán
-
AusWolf
őstag
Van úgy, hogy magától bekapcsol a wifi és nekiáll hálózatot keresni. De ha nem talál olyat, amire felmehet, akkor kikapcsol. Legalább is én így tapasztaltam.
papirzsepi93:
Ha arra gondolsz, hogy telenorosoknak nincs mobilnet, ha aktív a PIN-kérés, akkor igen, nálam is van ilyen. Úgy állítottam be, hogy kódot kérjen a képernyő feloldásához. Így nem zavaró.dokee78:
Nálam videókhoz, zenéhez teljesen jó, azoknál kisebb fájlokat nemigen szoktam másolni. -
dokee78
félisten
válasz
Patrick76496
üzenetére
Neked kell tudnod,hogy elég-e,én azért vettem Class6-ost,
mert gyorsabb a kis fájlok mozgatásában,mint a Class10. -
Teljesen igazad van, ezt elnéztem, vagy is benéztem.

Vissza minden, akkor nagyon gáz, ha megakasztja Angry Birds Seasons.

Illetve lesz frissítés is. Állítólag az idén elérhető rá Android 4.0 Ice Cream Sandwich Sony Ericsson: Android 4.0 minden Xperia mobilra
Még egyszer bocsi a figyelmetlenségemért, ez a hülye számozás! -
DrJános
aktív tag
Jól mondták a K800i határozottan behal a 2Gigá-tól (tapasztalat
)De ezeknek a telefonoknak már a 32 Giga sem akadály. 16 gigás Class 6-os tuti, hogy semmit sem lassul egy fórumozó mondta.
A Class 8-nak és 10-nek a telefonban semmi értelme, max annyi, hogy ha kiveszed akkor gyorsabban tudod tele írni.
A telefonok Calss 4- használják csak ki, de a Class 4 azért nem ajánlott mert sok a hamisítvány. Amiknek a használata fagyáshoz és adatvesztéshez vezethet és nagyon sokszor a megadott méret is sokkal kevesebb rajtuk. -
fatal`
titán
A T-mobiletól vett készülék gyártói garisnak minősül?
-
válasz
xperiababu
üzenetére
""kőbunkónak""

Nem értem, hogy érted, te tudod.
Első kérdésre: beállítások, telefonadatai, szoftverfissítés.
Egyébként nincs, és nagyon valószínű, hogy hivatalosan nem is lesz.Második kérdésedre: igen normális jelenség, az alap hardver a 2.1 szoftverrel kevés hozzá, lehet próbálkozni főzött ROM-mal, itt jobban van optimalizálva a szoftver és a hardver kapcsolata, de számtalan egyéb további probléma forrása lehet majd ez a főzött ROM.
Szóval ha nagyon fontos ez az együgyű játék, akkor vagy veszel egy jobb telót, vagy marad a tuningolás. Maga a telefon rendszerének a fejlesztése kimondottan izgalmas játék.
-
e-newsee
addikt
válasz
xperiababu
üzenetére
Én is frissítettem, de nálam teljesen jól viselkedik utána is, pedig nem egyszer játszottam már azóta vele. Próbáld meg újra telepíteni!
-
silboy
aktív tag
Mekkora memória kártyát érdemes venni mini pro-ba?Márka?Class?
-
xperiababu
csendes tag
Sziasztok!
Sajnos a napokban nem volt lehetőségem a fórumot nézni, ezért szeretnék érdeklődni, hogy "na mi van öcsém, kiadták a frissítést" a telefonra? Nekem sosem volt Android operációs rendszert futtató készülékem. Létszíves ne nézzetek "kőbunkónak", de valaki legyen kedves és írja meg, hogy tudom meg azt, mikor frissíthető a készülék, valamint, hogy hogyan..?
***UPDATE: Frissítettem az Angry Birds Seasons alkalmazást. Észrevettem, hogy a telefont a futtatás alatt nem reagál másodperceken át, valamint a kilépés után a rendszer nagyon belassul. Normális jelenség ez?
-
Dency01
aktív tag
Én is onnan rendeltem. Leformázhatod, viszont akkor a telefonban nem lesznek elérhetők pl:
használati utasítás,try and buy játékok. Azt hiszem ennyi.
De én úgy csináltam hogy lemásoltam ezeket vagyis az egész sd kártyát. És úgy formáztam.
Úgyis kell bele venni nagyobb kártyát, hamar elfogy a hely, és akkor visszamásolhatod az egészet. -
kolics
csendes tag
Üdv!
Megjött a telefonom nagyon korrekt volt. 1 nap alatt kiszálíították innen rendeltem: http://partnerogsm.shp.hu/hpc/web.php?a=partnerogsm 55K volt +2k házhozszállítás szerintem korrekt összeg érte. Egy kérdésem viszont lenne adtak hozzá alapból egy 2 gb-os micro sd kártyát de azon van egy csomó minden.... le lehet formázni azt a kártyát? vagy rajta kell hagyni mindent ami van? csak mert így elég kevés hely van rajta... Válaszotokat köszi előre is!
Üdv.: Péter
-
Bambusznád
tag
válasz
aggleány
üzenetére
Köszi, most megnyugodtam

Bár lehet, hogy szimplán olyan elvetemült vagyok mint ők
lordring Nekem 500 MB-os adatforgalom van az előfizumban, de még a 100 MB-ot is alig értem el eddig. Ingyen wifi szerencsére már elég sok helyen van. Ha meg nincs, az az infó, ami nagyon szükséges, nem visz el olyan sok MB-ot

-
lordring
aktív tag
Nekem is hasonló helyzetem volt, ingyen 100 MB van a csomagomban és a felett - tessék kapaszkodni!
- 1500HUF/MB bünti! Ezért én is először azt állítottam be, hogy mobilnet adatforgalom letiltva.
De aztán rájöttem,hogy nagyon jól lehet managelni ezt a dolgot. A főképernyőre ki tudod tenni a mobilnet adatforgalom ki-be kapcsoló gombját, a felső állapotsorba meg az adatforgalom számlálót (pl. WatchDog). Igazából nekem eddig mindenhol volt ingyen wifi, ahol használni akartam, pedig már voltam egy Párizs-Strasbourg úton is az 1 hónap alatt, mióta megvan. Eddig a mobilnetes használati forgalmam 226kb. 
-
fatal`
titán
Na, hát a Media Marktban ne nézze meg senki mennyibe kerül.
Először azt hittem másik modell árát nézem, de nem.
90 (!!!) ezer forintért árulják a Mini Prot.
Fukarban 70k, de nem volt.
-
aggleány
addikt
válasz
Patrick76496
üzenetére
Az pont olyan, mint a Z710i, csak az a Walkman változat.
Lila-fehér vagy narancssárga-szürke?Bambusznád
A Mini fórumról rám írt egy kolléga, hogy engem látott-e. Leírta, hogy hol, mikor, miben voltam, de nem én voltam. Szóval nem csak Te figyeled a kollégákat.

-
pusi1981
aktív tag
-
sniphoe
aktív tag
válasz
Bambusznád
üzenetére
Akkor tegyél fel magadról!

-
papirzsepi93
tag
szerintetek a következő frissítés orvosolhatja azt a problémát amit a telenoros kártyák idéznek elő? és egyáltalán az új fatjáknál is előfordul?
-
Bambusznád
tag
válasz
Patrick76496
üzenetére
Az enyém még könnyen felismerhető
Fehér és türkiz hátlapja van. Ilyet még nem láttam senkinél, csak magamnál 
Amúgy mindig figyelem a Mini Pro tulajokat, hátha valaki a fórumról, de ugye itt kép nélkül vagyunk, nehéz így megállapítani
-
Patrick76496
őstag
válasz
Bambusznád
üzenetére
Hát remélem karácsonyra nálam is látható lesz
én még csak x10mp-ből láttam sokat, az újat (sk17) csak a vodánál. Szerintetek hol rendeljem majd? Neten, vagy a T-nél? Neten sokkal olcsóbb, viszont, akkor nem nagyon tudnám javíttatni. (csak pénzzel) Milyen oldalakat tudtok ajánlani esetleg? Most a GSMline-nal szemezek ha nem a t-nél rendelném... Az megbízható? Előre is kösz a válaszokat! 
-
Bambusznád
tag
válasz
Patrick76496
üzenetére
Mióta nekem megvan, azóta csak azt látok
Mindenkinél 
Bementem valamiért a T-be, és ott is a mellettem lévő pultnál pont egy fekete Mini Pro-t vettek
-
fatal`
titán
válasz
AusWolf
üzenetére
Igazából a kérdés arra vonatkozott, hogy sim nélkül is engedi e cseszegetni a hálózat beállításokat, vagy le van tiltva (hiszen eleve nincs 3g sim nélkül). Ha megnézed, azt megköszönöm.

Még annyi, hogy első indításkor megkérdezi a wifit mielőtt bármit állítok? Mert otthon fogom bekapcsolni először és ott elérhető a wifi, ilyenkor gondolom eleve nem használ 3g-t és költségek nélkül lehet letiltani.
-
fatal`
titán
Whoops elfelejtettem és lejárt a limit.

Ha első indításkor nem rakok bele kártyát, attól még le lehet tiltani a mobilnetet, hogy a következő bekapcsoláskor (immár kártyával) se töltsön le még véletlenül sem?
Ha függetlenül veszem a telefont, akkor az előfizus kártyám megy bele már elsőre is és azon nincs mobilnet előfizetés (nem is lesz) és nem szeretném, ha csinálna egy jó nagy számlát.

-
fatal`
titán
Nem tudja valaki, hogy a fukarban vagy a hülyevagyok boltban árulják e a telefont? És ha igen, mennyiért? A weboldalukon soha nincs kint, és, ha nagyon drága, akkor nem autóznék 50km-t.

-
AusWolf
őstag
-
kolics
csendes tag
válasz
horrorshoes
üzenetére
Köszi hogy válaszoltál
, és tényleg hasznos volt elolvasnom aggleány blogját! Legalább már tudom, hogy mik lesznek az első alkalmazásaim 
Üdv.: Kolics
-
horrorshoes
csendes tag
Igen, a Google fiók az tulajdonképpen a Gmail, illetve nyilván nem csak azt takarja, de egy Gmail regisztrációval juthatsz hozzá legkönnyebben
Természetesen a market, ahogy minden egyéb netes dolog is működik wifin keresztül teljesértékűen, tulajdonképpen internet-internet, a telefon nem válogat ilyen szempontból
Hacsak az adott wifi-hálózaton nincs valamiféle korlátozás, akkor ugyanúgy megy, sőt, azokon a környékeken, ahol gyenge a mobilnet, még jobb is lehet wifivel megoldani a dolgokat (meg persze mindenütt másutt is, feltéve, hogy nincs az embernek komoly netcsomagja, de gyanítom neked nincs
)
Amúgy tényleg érdemes lehet elolvasnod aggleány blogját, ha ilyen új neked az Android, egyébként kiváló rendszer, de az elején nem árt kicsit megismerkedni vele, mert van egy-két buktatója (pl. amire nagyon jól rákérdeztél, a folyamatos netkapcsolat gond lehet, ha szipolynet van a szolgáltatódnál)
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Milyen egeret válasszak?
- Linux felhasználók OFF topikja
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 14 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

mert ugye ez még gondolom nem hivatalos, hanem csak egy "pre-release" 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Lila-fehér vagy narancssárga-szürke?