- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hová lett 1000 mAh?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokee78
félisten
Szerintem ez az.
KeepScreen
-
xperiababu
csendes tag
-
Dency01
aktív tag
Én is onnan rendeltem. Leformázhatod, viszont akkor a telefonban nem lesznek elérhetők pl:
használati utasítás,try and buy játékok. Azt hiszem ennyi.
De én úgy csináltam hogy lemásoltam ezeket vagyis az egész sd kártyát. És úgy formáztam.
Úgyis kell bele venni nagyobb kártyát, hamar elfogy a hely, és akkor visszamásolhatod az egészet. -
horrorshoes
csendes tag
Igen, a Google fiók az tulajdonképpen a Gmail, illetve nyilván nem csak azt takarja, de egy Gmail regisztrációval juthatsz hozzá legkönnyebben
Természetesen a market, ahogy minden egyéb netes dolog is működik wifin keresztül teljesértékűen, tulajdonképpen internet-internet, a telefon nem válogat ilyen szempontból
Hacsak az adott wifi-hálózaton nincs valamiféle korlátozás, akkor ugyanúgy megy, sőt, azokon a környékeken, ahol gyenge a mobilnet, még jobb is lehet wifivel megoldani a dolgokat (meg persze mindenütt másutt is, feltéve, hogy nincs az embernek komoly netcsomagja, de gyanítom neked nincs
)
Amúgy tényleg érdemes lehet elolvasnod aggleány blogját, ha ilyen új neked az Android, egyébként kiváló rendszer, de az elején nem árt kicsit megismerkedni vele, mert van egy-két buktatója (pl. amire nagyon jól rákérdeztél, a folyamatos netkapcsolat gond lehet, ha szipolynet van a szolgáltatódnál)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- OLED monitor topik
- Hővezető paszták
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fujifilm X
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest