- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lostprophet
aktív tag
válasz
Bukk900 #12129 üzenetére
Köszönöm a segítséget, de komolyan, most én csinálok valamit nagyon rosszul.
1. Leszedtem és feltelepítettem legfrissebb 0.9.6.0 Flashtoolt.
2. Beraktam az alább linkelt firmware-k közül a legalsót a firmwares mappába, ami ott volt, azt töröltem.
3. Elindítom a progit, rádugom USB-re a mobilt. USB hibakeresés bekapcsolva, ismeretlen appok telepítése szintén.
4. Flashelném, kiválasztom a firmware-t, azt írja húzzam ki, kapcsoljam ki, tartsam lenyomva a vissza gombot, majd dugjam vissza USB-re.Mini Pron érintős a Vissza gomb. Akármilyen erősen is nyomom a Vissza gombot, semmi nem történik.
-
dokee78
félisten
válasz
Bukk900 #3722 üzenetére
Én a kamera alkalmazást cserélném, mert nevetséges, hogy egy 5Mpixeles fotót 600-800 kb-ra tömörít és nem lehet változtatni, a zajszűrés is túlzott, alig van vonalélesség.
Ez az app csinál 2-2,5MB-os fotókat is,de lényegi különbséget nem láttam köztük. Van belőle fizetős is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest