Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
trita
tag
válasz
ATM_automata
üzenetére
a másik régebbi telomon simán jo a simem.nem uj az előfizum csak a teló.
-
ATM_automata
őstag
Hát...passz. Lehet, hogy a magyar piacra szánt telefonokra feltölti az SE....azt nem hiszem, hogy megától letöltené, mert SGS-en főzött romoknál ha nincs benne, akkor manuálisan kell beállítani.
trita: Melyik szolgáltatóét akarod használni? Most nincs előttem a telefon, nem tudom megmondani a pontos helyét a menüben. Itt találtam egy ilyet, ez leírja, hogy mit kell tenned, a paraméteket a szolgáltató ügyfélszolgálata megmondja neked telefonon, de a neten is megtalálod szerintem, ha rákersek.
-
trita
tag
válasz
ATM_automata
üzenetére
Az enyém független.azt hol tudom megnézni,és mit kell hova állitani?
-
Predator2
addikt
nah a mai napon én is SE mini pro tulaj lettem 11w41
tücsök nincs de dobolás van sajna
én inkább úgy fogalmaznék h 11w42 és az az utáni telők mentesek az ilyenfajta hibától -
ko9
addikt
-
ATM_automata
őstag
Nekünk 3G-vel volt ilyen gond. Wifi-n simán ment. Felhívtam a T-mobilet, kiderült, hogy nem volt aktiválva a net az előfizetéshez....beállították, újraindítottam a telefont és ment a 3G is. Wifin mennie kell minden extra nélkül. Hülye kérdés, de fel csatlakozott a telefon a wifire rendesen?
Még azt meg lehet nézni, hogy a telefonban az APN be van-e állítva. Szolgáltató függő telefonoknál benne szokott lenni, gyári független telefonoknál szerintem nincs benne.
-
trita
tag
Kedvesek vagytok hogy segitetek,köszönöm.Még egy kérdés(amig ki nem vágtok innen a sok kérdésemmel).Ma megprobáltam felmenni a netre.se market,se facebook,semmi,azt irja ki nincs kapcsolat.az lehetetlen.van mobilinternetelőfizum is,be is van a pipa téve a csatlakozáshoz,de semmi.wifivel se enged fel.mi lehet,a másik telom egy htc wildfire s simán felmegy ezzel a simmel.a telefonon kéne vmit beállitanom még?

-
trita
tag
Lenne még egy kérdésem,hátha vki tudja a választ.most vettem csak pár napja a telót,még semmit se tettem a memóriakártyára,de már igy is 1,8mega foglalt a 2ből.hogy lehet?Ja és ha tudnátoh egy érthető fájlkezelőt megköszönném.
-
Isten88
senior tag
Nekem tetszik, csak furcsa a felülete.
Ha teljesen száraz a kezem, vagy vizes, akkor csúszik rajta kellőképpen az ujjbegy, ha a kettő közt van valahol, akkor nehézkes a csúsztatás...meg majd újra kell raknom, mert egyetlen egy porszemecske alámászott valahogy, és idegesít nagyon.
De legalább nem karcolódik.
Belehúztam egy pár csíkot körömmel, 1-2 perc alatt alig volt látható, fél óra múlva már hiába kerestem rajta a nyomot, nem volt. 
-
detty003
csendes tag
Egyszer volt olyan problémám, hogy sehogy sem tudtam visszahozni a képernyőt miután telefonáltam.A probléma azzal megoldott h a védő fólia az érzékelőkön nincsen rajta,azóta vissza tudom hozni hívás után a képernyőt.Érdekes h a védőfólia bezavart neki.
-
trita
tag
válasz
Gaberiellb
üzenetére
Köszi.annyira nem lényeges ám.

-
Gaberiellb
senior tag
Huu, sajna ezt én nem vágom, nincs tapasztalatom frissítéssel kapcsolatban, én még mindig 2.3.3-on vagyok, nekem is egyfolytában jelzi a dolgot, lassan rászánom magam a dologra. Ha 2.3.4-ed van akkor az a legfrissebb tudtommal, de valaki biztos kijavít ha nem így van. Üdv.

-
trita
tag
válasz
Gaberiellb
üzenetére
Feltettem,sikerült.Azt irja a telóm naprakész.akkor nem éertem tegnap miért irta azt ki hogy van uj frissités.Mindegy...
-
sxxorp
őstag
válasz
Isten88
üzenetére
Lehet - de erősen hasonlít a régire... csak jóval halkabb és kevesebb is

ez már tényleg elfogadható, ha így marad.
Ko9: majd updatelj lécci, hol tartunk custom- izálásban - a legfontosabb lenne úgy, hogy a garancia teljesen tutira megmaradjon! Csak annak örülök nagyon, h tudtam lépni a garanciának köszönhetően - ez ne szűnjön meg

-
Isten88
senior tag
Köszi szépen!
Mivel vidéki vagyok, így GSMLine-on keresztül kell küldenem úgyis, azok meg alapból ülni szoktak rajta 1-2 hetet, mielőtt beadják Cordonnak. :/ Máshogy nem tudom megoldani sajnos, így ugye az sms-t is nekik küldték/küldik ki. Remélem a számot - amit küldtél - majd sikerrel tudom használni januárban! 
Lehet ám, hogy a folyamatos autofocust hallod, mert az lencsemozgással jár.

-
sxxorp
őstag
válasz
Isten88
üzenetére
Azt nekem se!
Én bevittem hozzájuk - és utána felhívtam amiről sms-t írtak!
Próbáld meg... inkább privát
Mondjuk annyit helyesbítenék itthoni laborcsendes lakásomban:
VALAMI- még mindig hallatszik, ha pl. kamerára állítom (tehát megdolgoztatom) és nagyon fülelek - de ha ez lett volna az elején, nem lett volna ez a fórumhadjárat.
Arra még ügyelek, h nem romlik-e mint többeknek az XDA-an - de így már használható
-
Isten88
senior tag
Na, az érdekes, nekem kétszer sem sikerült kicserélniük garanciáztatással. Januárban Round 3, remélem K.O.-val győzök ezúttal Én is...
Ja, Cordonék neked hanyadjára vették fel a telefont? Nekem volt, hogy 3 napig nem sikerült elérni őket [( +36-1) 272-0708] számukon, vagy Te melyiken hívtad Őket? :/
-
sxxorp
őstag
XDA: "Sony Ericsson Releases Official Alpha Build of Ice Cream Sandwich!
With this release, Sony Ericsson has become the first non-Nexus smartphone OEM vendor to provide a legitimate (albeit alpha) Android 4.0 Ice Cream Sandwich Upgrade! What a long way we’ve come."
Vagyis (röviden) megjelent az Ice Cream Sandwich alfa-verziója egyes Xperia telefonokra, ezzel az első lett a Nexus után! -
sxxorp
őstag
Üdv,
I'm back.Éltem az általunk kisajtolt jogokkal - és múlt hét csütörtökön szervizbe adtam eddig nem nagyon használt telefonom, miután a GsmLine-os srácokkal frissítettük 2.3.4-re (ott tartottam letétben, ha minden kötél szakad) és gyorsan hallható volt, h a zaj ott van (a videofelvételt nem is néztem). Ma jött az sms, hogy megjavították...
Csodálkozva hívtam fel, h mi is történt, először akadékoskodott a Cordon-os nő, aztán annyit nyögött, hogy alaplapot cseréltek...
Beértem, nézem a telefont - az első pillanatban láttam, h új az IMEI, DE ami 1 fokkal meglepőbb - a manufacturing date a matricán:
11W42
sztem ez több, mint alaplap... 
(Az akksi ugyanaz 11W25.)K750 pihenőbe - innentől rendes használat

Megérte a sok utánajárás - és, hogy életemben először gyári garanciásat vettem. -
trita
tag
válasz
Gaberiellb
üzenetére
Köszönöm.Holnap megcsinálom.

-
trita
tag
válasz
ATM_automata
üzenetére
És azt hol kell?vagy hogyan?nem vagyok tul nagy számitógép és telefonguru.

-
trita
tag
Sziasztok.Bocs,de nincs időm,se lelkierőm végigolvasni a többezer bejegyzést,a keresőhöz meg ugylátszik béna vok,mert semmi konkrét nem jön le.Pár napja vettem egy ilyen szuper kis telot.ma este lejött,hogy talált uj frissitést,de mivel nem müködött a wifi,mire csatlakozott,eltünt az értesités.Bemegyek a frissitésekbe,ott meg azt irja ki,hogy naprakész a telóm.Akkor most mi lehet,tudtok segiteni,köszike!

-
válasz
ATM_automata
üzenetére
Köszönöm a részletes leírást, végül sikerült nekem is behangolni mindent, sajnos push mail-t nem tudtam beállítani eddig.
-
fatal`
titán
válasz
ATM_automata
üzenetére
3,7" nem jó? Ott az Xperia Pro

-
dokee78
félisten
válasz
ATM_automata
üzenetére
"Hát srácok...nekem egy SGS-em van, de igazából ez a kis szutyok már most jobban tetszik...ha lenne 4"-osba, simán venném gondolkodás nélkül."
Erre reagáltam.
-
ggabor89
csendes tag
Még egy olyan problémám lenne, hogy elég sokszor felvillan a teló kijelzője letett, lezárt billentyűzetű állapotban. Mitől lehet? ötlet? Nem ír ki semmit, csak kivilágít, majd újra elsötétül.
-
ATM_automata
őstag
dokee78: Néztem, de gyengusz, erősebb és nagyobb vas kell. Most SGS van, de simán megakasztom ha mobil irodának használom...egy QWERTY-s SGS2 lenne az ideális...csak olyan nem létezik.
Timer: Simán be lehet állítani emailt, én is beállítottam a páromnak, ráadásul nem is pop3 hanem imap fiókot. Csont nélkül megy. Amúgy az SGS-en K9 Mailt használok. Nagyon korrekt, csaj jót tudok róla mondani.
Moxier-ről azt se tudom mi, nem merten nagyon nyomkodni...félek, hogy elkúrja a telefont...beállítok minden manuálisan. Ezektől a beépített "könnyebbé teszi az életed" prigktól amúgy is cidrizek nagyon.
Email beállításoknál ne várd a csodát, hogy majd automatikusan minden fasza lesz, mert ez nem úgy működik sajnos...ha gondolod belemehetünk a részletekbe, de a lényeg, hogy egy fiókot több féle módon is be lehet állítani a mostani levelező szervereken, tehát több féle képen is érzékelheti egy kliens a beállítási lehetőségeket. Lehet pop3, imap, smtp és más is, a port számok is annak függvényében változnak, hogy van-e ssl/tsl vagy egyáltalán nincs titkosítás, illetve a küldő szervernek (smtp) mi van engedélyezve. Mivel a 25-ös portot a szabályok szerintem minden ISP kisajátítja, ezért ennek külön beállítás kell, ami internet szolgáltató specifikus. Tehát ha T-s vagy, akkor 25-ös smtp porton küldeni kizárólag a mail.t-online.hu-n (vagy mobile) keresztül fogsz tudni küldeni a T által adott user/pass párossal, tehát a citromailes usertől eltérő login kell.
-
válasz
dokee78
üzenetére
Nem próbálkoztam máshol. Igazából egy t-online-os, illetve egy citromail-es fiókot lőttem volna be. Jelentem, sikerült, de kézzel írtam be kiszolgálót, mindent, magyarán ez a szolgáltatás - hmm, hogy is mondjam finoman - egy raklap sz@r.
Nem flame miatt, de a Nokia Messaging ezeket alapból beazonosította, a jó ég tudja, honnan vette hozzá az adatokat.
Push mail-re rá lehet venni valahogyan a telefont? A moxier-t be sem tudom állítani, továbbra is tartományokról érdeklődik, amivel egyszeri felhasználóként nem igazán vagyok képben.
-
Lehet, hogy nem éppen típus specifikus a kérdés, de lehet, hogy köze van a Mini pro-hoz konkrétan is: hogy a búbánatos francba lehet egy sima email fiókot beállítani ezen a cuccon: Próbálkoztam Moxier-rel, a gyári klienssel, de több email címemet is visszadob, nem tudja leszedni a kiszolgáló beállításait, tőlem várja a csodát, vagy nem tudom. egyedül a gmail-t tudtam rendesen megoldani, az megy, ahogyan kell.
A Nokia Messaging push szolgáltatását sem volt piskóta előszór belőni, de ehhez képest még az is gyermekjáték volt....
-
dokee78
félisten
válasz
ATM_automata
üzenetére
Vegyél Xperia Pro-t,igaz az "csak 3,7 inch"
-
jose999
senior tag
válasz
ATM_automata
üzenetére
Én sem tudtam azt feltenni, kuka lett belőle!

-
ATM_automata
őstag
válasz
jose999
üzenetére
Na felrakta a PC Companiont, nagy meglepetésemre fájdalom mentesen sikerült a dolog, fel is ismerte a telefont majd pár perc alatt felszaladt rá az 58-as frissítés....fantasztikus.
Samsung vs. SonyE szoftver update 0:1
Hát srácok...nekem egy SGS-em van, de igazából ez a kis szutyok már most jobban tetszik...ha lenne 4"-osba, simán venném gondolkodás nélkül. Az a baj, hogy olyan erős vasa, mint az SGS2 nem nagyon van egyik gyártónak se...még a HTC Sensation XE is kevesebb erőt rejt több pénzért, mint az SGS2...sírni tudnék.
Most jön a fekete leves. Megmondja nekem valaki, hogy a kijelző védő fóliát, (amit adtak hozzá), hogyan kell feltenni úgy, hogy ne kapjak tőle agyvérzést és szép, buborék mentes legyen?

-
fatal`
titán
válasz
ATM_automata
üzenetére
Na újrahúztam a telót (pontosabban egy részét), nekem a gyártói független garis telóra még nincs 61-es szoft.
-
válasz
ATM_automata
üzenetére
58 van nálam is.
-
ggabor89
csendes tag
válasz
ATM_automata
üzenetére
58-as nálam is
de tényleg 10 perc alatt megvolt.
A PC Companion kiírja, hogy most frissíted vagy később emlékeztessen. A később emlékeztetésnél is kint lesz mindig a főablakban hogy új verzió van frissítsd
Találtam egy jó headsetet.
http://mobilarena.hu/teszt/napjaink_sztereo_bluetooth_headsetjei_3_resz/sony_ericsson_mw600.html
Csak lehet eléggé lemeríti a Bluetooth headset a telót. Mondjuk nekem eddig még nem sikerült lemerítenem mert gépen volt és töltötte :S Ki lehet kapcsolni, hogy a PC ne töltse a telót? -
válasz
ATM_automata
üzenetére
Telenor függő. SIM kártya nélkül, WI-Fi kapcsolaton frissítettem. Utána rádugtam a gépre is, de a Companion-ban lévő frissítő alkalmazás sem talált már újabb szoftver hozzá. Az mondjuk érdekes volt, hogy két lépcsőben frissült, és ha jól értelmeztem, maga a felület kapott frissítést. Már a boltból átvéve is valamelyik 2.3.4 Android variáns futott rajta.
-
jose999
senior tag
válasz
ggabor89
üzenetére
Ha lehet, class 6-ban gondolkozz! Vagy ha sokkal olcsóbb, akkor class 4. Én az enyémet úgy kaptam, ha vettem volna, tuti class 6. De ezzel sincs semmi bajom. A többi szerintem felejtős Androidos telefonba. Class 10 fényképezőgépbe való elsősorban. De majd megerősítenek (vagy megcáfolnak
) a tapasztaltabbak, mint én

-
ATM_automata
őstag
válasz
ggabor89
üzenetére
ggabor89:Lényeges lenne pedig. Légyszi nézd meg nekünk:
"Beállítások -> A telefon adatai
Itt kiírja az android verziót, kernelverziót és a szoftverbuildszámát is.
Az utóbbi kéne nekem, hogy megéri vesződnöm, vagy nem jött új verzió (nekem most az 58-as végű build van fent, elvileg már kijött a 61-es)."Timer: Ilyesmire gondoltam, de azért jó, hogy pontosítottad. Nekem nem ajánl fel frissítést. Neked független a telefonod, vagy T-s? Esetleg valami más szolgáltató simlock-ja van rajta? Mert lehet, hogy a szolgáltatós telefonokat nem frissíti OTA..
-
ggabor89
csendes tag
Köszi!
Mennyire lehet megtölteni egy 16GB-os kártyát értelmes dolgokkal?
Régi telómba 8GB-os van és hát szinte tele volt zenékkel, játékokkal. (K800i)http://netker8.eu/spd/551369/Samsung_microSDHC_32GB_Class_10_Adapter_Memoria_k
ezt találtam még ami olcsó is és jónak is látszik. Szerintetek?Nem nagyon vannak leírások ezeknél a kártyáknál :S
-
ggabor89
csendes tag
2.3.4, de szerintem ez is volt csak még vmit leszedett mellé. Kiírt a végén pár számot, de nem is figyeltem. Annyira szerintem nem lényeg, hogy mire frissít. Az a lényeg hogy friss

A gyári headset szerintem elég gagyi, főleg hogy alig fér bele a fülembe és olyan mint ha benn se lenne :S
Ebből is újat kell néznem. Aki tudna ajánlhatna nekem vmilyet 
Memóriakártyánál a sebesség milyen legyen? A Class4 az mennyire megfelelő? Mondjuk az is kérdés, hogy mire felel meg :/
2 Kártya közül gondolkodom:
Az egyik egy 16 GB-os Kingston, Sebesség Class 10: 10 MB/sec tartós adatátviteli sebesség 10év gari. (9500ft) A másik pedig egy 32 gb-os Kingston class 4-es Olvasás: 8,8 MB/sec.-ig, Írás : 6,5 MB/sec.-ig (15000ft)
Azért plusz 5000 forint plusz 16 gigáért megéri, csak hát kis sebességcsökkenés van a 2 kártya között. Igazából nem tudom hogy mennyire tudom megtölteni a 16 gigást és hogy van e értelme megtölteni. Véleményeket szívesen olvasok, esetleg ajánlhatnátok másik memóriakártyát olyan 15ezer forint környékén. Inkább alatta vennék. -
-
fatal`
titán
válasz
ATM_automata
üzenetére
Tudom, azért kértelek téged.

-
fatal`
titán
válasz
ATM_automata
üzenetére
Beállítások -> A telefon adatai
Itt kiírja az android verziót, kernelverziót és a szoftverbuildszámát is.
Az utóbbi kéne nekem, hogy megéri vesződnöm, vagy nem jött új verzió (nekem most az 58-as végű build van fent, elvileg már kijött a 61-es).
-
ATM_automata
őstag
ááááh....egyelőre építem fel nulláról az egész ökoszisztémát....az asszonynak még gmail címe se volt. 2 órája nyomom megállás nélkül a telepítést, konfigolást..mire elmagyarázom neki, hogy hogyan működik ez az egész nyugdíjba is mehetek

Még a szoftvert se szedtem le...de lehet akkor nekiugrok.
Annyit elárul nekem valaki, hogy hogyan lehet megnézni a szoftver verziót? Az látom, hogy 2.3.4, de SGS-nél, ha beírod a *#1234#-et akkor kiírja a tényleges verziót is.
-
fatal`
titán
válasz
ATM_automata
üzenetére
Megmarad minden. Ha lefrissítetted, akkor egy szoftver és android verziót beírhatnál.

Jelen pillanatban megint meghalt valami a telómon, mert nem ismeri fel médiaátviteli módban a telefont a gépem, csak MSCben.

-
fatal`
titán
válasz
ggabor89
üzenetére
Ez nekem is probléma, érdekesen is néz ki a fedlap, mert néha kiscsavarhúzóval nyitottam. Aztán ko9 ajánlotta, hogy szedjem le a hátlapot és úgy szedjem le a pöcköt, mert könnyebb, és valóban, így neked is ezt tanácsolom.

Akinek lötyög a hátlap az nyomja rá rendesen erőből, mert az egyik oldalon nem mindig megy fel teljesen, és utána jó lesz. Legalábbis én már vagy 10-15x leszedtem a töltő miatt és egyáltalán nem lötyög.
(#4626) ATM_automata: PCről ellenőrizz, mert a telefon nem mindig értesít az új verzióról. Eddig két szoftver update jött a telómra, mindkétszer csak PC-n kaptam értesítést róla, a telefon azt írta, hogy a legfrisebb szoft van a készüléken.
-
ggabor89
csendes tag
Igen, tényleg kb 10perc volt
-
ggabor89
csendes tag
válasz
ATM_automata
üzenetére
Szia, nekem is azt írta ki hogy az a legfrissebb, de a PC Companion pedig, hogy van új frissítés. Nekem is 11w46
-
ATM_automata
őstag
Annyit segítsetek nekem légyszi, hogy melyik a legfrissebb rom, amit fel lehet rá tenni a gyári szoftveren keresztül. Ezen most 2.3.4 van, ha jól látom. Ha a beállítások/Telefon adatai menüben a Szoftverfrissítésre megyek, akkor azt írja ki, hogy a legújabb szoftverrel rendelkezem...ez valósat mutat, vagy csak pc-re dugva ad valós állapotot.
-
MyckY
senior tag
válasz
Gaberiellb
üzenetére
Öö igen a hatlap elég idegesítő nekem a kis fedéllel nincs gondon :-D:-D Az ICS-t várom nagyon olvasgattam és egyre jobban tetszik
-
Gaberiellb
senior tag
válasz
ggabor89
üzenetére
Igen sajna aki a fedelet tervezte nagyon részeg lehetett vagy hölgy az illető hatalmas műkarmokkal. Annyit szenvedtem vele hogy a fölső része deformálodott, jegyzem meg halkan, sötétben némi alkoholos tartalmú ital elfogyasztása után...
de azóta használok egy mini csavarhúzot hogy letudjam szedni normálisan, nekem a fogpiszkáló nem vált be, engem mostanában a hátlap nyöszörgése vág agyon 2 hét használat után, fölleg hogy 2x vettem le....dehát...

-
ggabor89
csendes tag
Hát nevetségesen egyszerűen megoldottam, hogy ne fényképezőgépnek lássa. Leírom, hátha lesz még egy olyan hülye mint én xD Bár nem sok esélyt látok rá

Start->Vezérlőpult->Képolvasók, fényképezőgépek hozzáadása, eltávolítása...
Hát sajna digitális fényképezőgépeket se használtam, meg voltam elégedve a régi K800i-m képeivel
Köszi mindenkit a segítséget, már a frissítés is megtörtént.
Nekem csak annyi gondom csak a telóval, hogy elég nehezen tudom leszedni a mini usb-ről a fedelét :S (igaz nincs nagy körmöm
), de egyre jobban tetszik. -
szente
addikt
válasz
ATM_automata
üzenetére
Na akkor kíváncsian várom, hogy tiéd dobol e(ciripelni szerintem tuti nem fog).
Én ma rendeltem meg a T-től... -
ATM_automata
őstag
Timer:Mi is az a FOTA?
Amúgy a T-nél állati segítőkész volt a srác. Először kihozott egy hagyományos feketét. Ki lehetett bontani, megnézni stb. Kérdeztük, hogy más színben nincs? Azt mondta, hogy passzolja, de szívesen megnézi. Elment, visszajött és hozott egy fehéret...amit aztán meg is vettünk. Még el is vitte a szervizbe, hogy levegyék a hátlapot, hogy aztán megnézhessem a dátumot...szóval nyomokban sem volt az, mint mondjuk máshol, más T-pontban, hogy sorry, de nem nem bontjuk ki...korrektek voltak nagyon. Le a kalappal.

-
Van egy kis probléma a telómmal:
A kijelző alatti vissza gomb nem mindig működik:
ha pl belépek a menübe akkor néha nem tudok kilépni, mert nem reagál a gomb, kicsit várok ekkor egy érintést érzékel, megint várok, majd megint egy érintést érzékel. Így kb 1 perc alatt tudok teljesen kilépni a menüből. Programoknál is ugyan ezt csinálja.
Beadtam szervízbe, de ott nem produkálta a hibát, ezért nem is csináltak vele semmit. Napokig működik hibátlanúl, majd gondol egyet és megbolondúl. A legfrissebb szoft van rajta, SEUS-al telepítettem.Ötlet ?
-
ATM_automata
őstag
Hi!
Na meglett végre a telefon. 11w46. Hófehér és T-s. Este tesztelem, ha lesz időm, meg frissítek rajta softot.
-
Tegnap este FOTA-n keresztül frissítettem, semmi gond nem volt, igaz, eltöltött vele néhány percet. Türelem kell ehhez is, mert volt egy másfél perces ciklus az újraindulást követően, ahol nem nagyon adott életjelet a telefon, de ezt követően simán bootolt.
-
ggabor89
csendes tag
Fő az óvatosság

Ennyit szenvedni egy frissítéssel :S
Kb mennyi idő alatt van meg? Suliba megcsinálom Companionnal
Köszi mindenkinek!
-
ggabor89
csendes tag
A PC Companion addig nem enged tovább amíg nem váltok médiaátvitelről MSC-re :/
Ez a SEUS kicsit bonyolultnak tűnik
vagy csak én látom annak? Ezzel is marad a gari nem? 
-
fatal`
titán
válasz
Predator2
üzenetére
Én is a viptechnikánál vettem a telefont, igaz én nem néztem a hetet mert nem érdekelt, hogy ciripel e, akkor még csak 1-2 darab volt az országban, ami már új volt, mostmár azért könnyebb lehet. Viszont segítőkészek voltak, még névjegyet is adott, ha gondom lenne az Androiddal.
Nyílván nem hívogatom őket meg ilyesmi, de, aki nem techguru (és nem jár ilyen fórumokra) annak ez is sokat számít.(#4610) ggabor89: Emlékeim szerint médiaátviteli módban kell frissíteni.
-
ggabor89
csendes tag
Túl korán örültem

Szoftverfrissitésnél át kell váltani médiaátviteli módról MSC-re és így újra előjön hogy fényképezőként akarja megnyítani és megszakad a frissités :S
Már Device remover-rel próbálkoztam megtalálni a drivert ha esetleg még is fenn maradt de nem találtam. Most hirtelen kifogytam az ötletekből. -
Predator2
addikt
viszonylag rég óta követem a fórumot és most már elméletileg nem csak távoli szemlélő vagyok hanem a mai nap folyamán meg is rendeltem a telefont (gyártói garanciával)
tapasztalataim: Vip-phone és Vip-technika nagyon segítőkész boltok megnézték nekem a gyártás dátumát de mivel gyártói garisat csak külön rendelésre hoznak így egy ott lévő bolti garis gyártási dátumát mondta el... és megpróbálnak segíteni a gyártóinál is
a nextelnél úgy elhajtottak h csak lestem......Elég nehéz összehozni a 2 dolgot (gyártói garancia/tücsökmentes)
-
sdd2
veterán
Értem.Bár x10 család és x8 topikba sokszor szóba került és kerülni fog. Én is adtam már 2 fórumozónak leírást, igaz PÜ ben de a topikba is volt szó ilyenekről.Sőt szerintem az x8 topik első hozzászólásában benne is van a bootloader nyitás és a kernelezés.Bár ezek szerintem fejlesztésnek minősülnek és nem wareznek de lehet én látom rosszúl

-
fatal`
titán
válasz
ggabor89
üzenetére
Ebbe a hibába én is belefutottam (a fényképezős driver részt leszámítva) és sajnos csak a telefon újratelepítése segített, de ha valaki tud megoldást ne habozzon.
Persze előtte működött a telefon és a mai napig nem értem mi kavarta össze.Ha win7ed van akkor az eszközkezelőben a fényképezőgépre jobb klikk -> properties -> driver fül -> uninstall (nem tudom, hogy van fordítva, angol wint használok) és akkor eltávolítja a drivert.
Látom közben megoldódott, akkor ok.

-
ggabor89
csendes tag
Ami után leírom a problémám valakinek utána rá 10percre megtalálom a megoldást -.-
Köszönöm a segítséget. Valahol ott volt a gond ahol mondtad ko9, váltogattam és most már felismeri. Akkor most ugye garivesztés nélkül frissíthetem a oprendszerét nem?
Programokat, új játékokat hol és hogyan tudok hozzá letölteni a marketen kívül? PC-ről tenném a telóra mert nincs wifim :/ Ha valaki PM-ben megírná és egy két oldalt leírna azt nagyon megköszönném. -
ggabor89
csendes tag
Xp-m van. Ma suliba elvittem, fél perc alatt fenn volt normálisan Windows 7-en.
Tnap még be se jött, hogy magától felajánlja a telepítést. :/ Most igen.
PC Companion nélkül megtudom nyitni a memóriakártyát, azt hiszem portable mini pro néven jelenik meg. PC Companion-t feltelepítem telóval, de nem ismeri fel, mert közbe kiírja, hogy az SK17 fényképezőgép csatlakoztatva és felajánlja hogy a képeket vagy a szöveges dokumentumokat nyissam meg róla. Csak nem tudom miért fényképezőnek látja, ha már töröltem azt a drivert :S Ebből lehet új oprendszer telepítés lesz :/
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- sziku69: Szólánc.
- Spórolós topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Fotók, videók mobillal
- Macska topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Iphone 12 Green (64GB) eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ha teljesen száraz a kezem, vagy vizes, akkor csúszik rajta kellőképpen az ujjbegy, ha a kettő közt van valahol, akkor nehézkes a csúsztatás...meg majd újra kell raknom, mert egyetlen egy porszemecske alámászott valahogy, és idegesít nagyon.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

.

) a tapasztaltabbak, mint én