- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bambusznád
tag
válasz
aggleány #3118 üzenetére
Köszi, most megnyugodtam
Bár lehet, hogy szimplán olyan elvetemült vagyok mint őklordring Nekem 500 MB-os adatforgalom van az előfizumban, de még a 100 MB-ot is alig értem el eddig. Ingyen wifi szerencsére már elég sok helyen van. Ha meg nincs, az az infó, ami nagyon szükséges, nem visz el olyan sok MB-ot
-
AusWolf
őstag
-
AusWolf
őstag
válasz
aggleány #2914 üzenetére
Na igen, valóban kitalálhattad volna. Nem szép dolog, hogy nem tetted, és így nem válaszoltál a kérdésemre egy nappal azelőtt, hogy feltettem.
Ma már talán kicsit késő van, és holnap az új tudásnak köszönhetően korán kelek, de majd délután feltétlenül meglesem.
Más téma: Felvettem egy videót én is, és feltöltöttem. Lehet, hogy süket vagyok, de én nem hallok ciripelést, csak egy mély pattogást. Ez normális? Amúgy ilyenem van: SK17i - SI 1249-4777 - 11W34
-
-
e-newsee
addikt
válasz
aggleány #2786 üzenetére
Köszi, nagy nehezen jó lett. Nem tudom mi segített rajta. Az adatforgalom be volt kapcsolva. A google fiókban bekapcsoltam a több fiókos bejelentkezést, aztán a telefonban a háttér adatforgalmat. Ezután jó lett. Én arra gondolok, hogy a többfiókos bejelentkezés oldotta meg a dolgot. De végül is már mindegy. A lényeg, hogy megy. Köszi a segítséget, innen már elleszek egy darabig.
-
e-newsee
addikt
válasz
aggleány #2774 üzenetére
Semmin sem megy a market. Pontosan nem emlékszem, de azt hiszem mobilnettel is próbáltam. Ha hazamegyek majd kipróbálom megint, beledobom a másik kártyámat.
A telefon böngészője viszont tökéletesen megy. Wifin is, HSPA-n is. Csináltam a telefonról egy másik fiókot, de azzal sem tudtam utána bejelentkezni. Majd délután még próbálkozom, aztán ha nem jó, csinálok egy szoftver újratöltést. Ha meg azután sem jó, beviszem oszt leérdeklődöm, mi van. Market nélkül nem ér többet, mint egy sima mobil.
Amúgy van lehetőség a marketes cuccokat PC-s programmal telepíteni rá? Vagy akkor máshonnan kell letöltenem, ami kell? -
j.bravo
addikt
válasz
aggleány #2757 üzenetére
Köszi!
Alapvetően részint azért mert egy márkaboltban az ember alapvetően könnyebben megbízik mint egy alagsori GSM boltban - bár lehet hogy a pár éve az ilyen boltok üzemeltetőiről keringő nem túl hízelgő sztereotípiák időközben alaptalanná váltak (pl hogy nem csak azért kétajtós szekrény az eladó hogy ne lopjon senki, hanem azért is hogy valaki reklamálna akkor inkább gondolja meg még egyszer) De tényleg remélem hogy ez már a múltévagy hogy akkor is alaptalan volt.
Ja meg a jelenlegi w350i-met anno a westendben vettem, elég jó akció volt akkor, bíztam valami ilyesmiben is. Illetve hogy a márkaboltban biztos full retail csomagot kapnék, minden tartozékkal.
Ha van jó árú, jól bejáratott, megbízható bolt, ahova fizikailag is be lehet menni, annak örülök ha megírod! (eddig az xxl-be gondoltam bemenni)
-
e-newsee
addikt
válasz
aggleány #2757 üzenetére
Próbáltam, de ugyanaz a felület, mint a market alkalmazásnál. Azt írja ki kb egy perc szerverhez csatlakozás után, hogy:
"Nem lehet megbízható kapcsolatot létrehozni a szerverrel."
Azt mondja, lehet, hogy a telefonon nem érhető el adatszolgáltatás. Hívjam az ügyfélszolgálatot.
De hát wifin csatlakozik. Akkor mi a baja? -
DrJános
aktív tag
válasz
aggleány #2721 üzenetére
Köszi a választ.
Számomra a mini is tökéletes mert ugyanaz a hardver és szoftver van rajta mit a pron.
Sőt igazából a Live with Walkman érdekel, de mivel erre az alapra épül így ezen készülékek tökéletesek összehasonlítási alapnak.Örülök, hogy minden okés még tele pakolva is.
Kicsit tartottam, attól, hogy 16 GB már behúzza a rendszert hisz az már rengeteg adat, de így nyugodt szívvel merem majd bele venni.
-
stigma
addikt
válasz
aggleány #2069 üzenetére
Hát, pedig a kezemben volt sokáig gyerek azt mondta 1.6-al adták oda neki a kezébe számlán is az van.
Én meg telefon adatokat megnéztem 2.1-et ír mint Rom ami rajta van.Amúgy igen mindig kifelejtem a fontosat, az itthoni netre rácsatlakoztam wifi-n keresztül és akkor írta ki hogy ideiglenesen nem tud belépni.
Sony PC Comp vagy micsodát feltettem hogy max újrarántsam a Rom-t de az sem sikerült.
Most erre valami ötlet?Amúgy előre is köszi a gyors segítséget.
-
dokee78
félisten
válasz
aggleány #1677 üzenetére
Nézzük, melyek is a 2.3.4-es szoftver újdonságai:
-Google Talk kliens Videó Chat funkcióval
-Frissített Facebook inside Xperia szolgáltatás, még több lájkolási, és megosztási lehetőséggel
-A Sony új, 3D sweep panorama funkciója (a világon elsőként az Xperia készülékekben fog debütálni), melynek segítségével 3D-s fényképek készíthetők, melyek megtekinthetők 3D-s televízión, ha rákötjük a készüléket HDMI kábel segítségével
-Swipe szövegbevitel
-Képernyő fényképezés funkció, azaz a szoftverben bármiről készíthető screenshot -
sxxorp
őstag
válasz
aggleány #1677 üzenetére
A legtöbb app-hoz rootolt telefon kell, pl. Drocap2 - ez ingyenes, viszont a root egyelőre elég bonyolult...
Ez: [link] van nem rootolt telefonra - viszont fizetős.
@ko9: ez KO, nem?
@n@p@lm: örülök, h tetszettremélem jó estétek lesz
huh, nekem 1.81GB volt szabad... mivel a GSM-es leválasztás nélkül szedte ki, újra kellett formázni - nem vennék rá mérget, de sztem lehet. Csekkeld le mivel van tele...
@dokee: az még sci-fi (okt.), azért nem írtam -
hurrikan
addikt
válasz
aggleány #1559 üzenetére
Félreérted a dolgokat. Most valóban, és ezért ne haragudj....
nem soron kívül javítják a telefonját, hanem saját maguk győződnek meg a hibáról. (Mint annak idején az előző Mini generáció SD olvasási hibáinál) akkor is bekértek több készüléket a benne lévő SD-vel együtt.
Mis is jeleztük hogy a mi tesztkészülékünk is csinálja, azt is vizsgálni fogják. Továbbá a készülő évi nagy hibajelentő levélben amit rendszeresen elküldök az SE-nek mint tesztelő szintén szerepel a dolog.
Ez egy vizsgálat. Nem szervíz. Nem összekeverendő a két dolog. És mivel ő írt leveleket, elsőként jelezte a hibákat, segített összeszedni a hibajelenséget és a fórumokat. Nálunk Serian, XDA-n, itt ezen a fórumon is. Kommunikált a gyártóval e-maileken keresztül, így nyilván az ő készülékét fogják behívni erre a dologra, a vizsgálati célra, de amint mondtam nem csak az övét.
Ebben semmi rosz dolog nincs. Felesleges irigykedni rá, és többet gondolni a dolgokba mint amiket valójában tartalmaz. Nincsen szó semmiylen kivételezésről, semmiféle soron kívüliségről sem pedig arról hogy a te készülékeddel nem foglalkoznak.Nyilván látja a Sony Ericsson is, hogy nem csak az ő készülékével vannak gondok, hiszen a hibákat a Mini felhasználók jó 80-85%-a jelzi. Ha kiderül a hiba biztos hogy meg fogják oldani valahogy, ami pedig ugye mindekinek jó.
-
sxxorp
őstag
válasz
aggleány #1590 üzenetére
Ez a sértettség megint valótlanra színezi, amit csináltam. Próbáld külön venni a Te ügyedtől, ne magadra fókuszálj.
Ahol lehet megjelentettem, hogy
1. megoldást találjak a problémámra
2. más bele ne fusson a dologba, a mai eszközökkel elérhető fórumokon - hallattam a hangom, együttműködve másokkal. Mindenütt betartva mindenféle hivatalos, törvényes utat - és a te módodon is folyik az ügyem, külön száma is van.
Panaszkodni, te panaszkodnál, ezzel a daccal, ami most is megjelenik.
Emellett (spekuláció ON) ez lehet, hogy a cégnek fontosabb, egy fontos típus hibajavítása, mert komoly visszhangot vált ki - nem csak Magyarországon. (OFF)
Azt is meg fogom írni mindenütt, ha az időhúzás után korrekt lezárása lesz a dolognak - és végre arra biztathatok mkit, hogy vegye meg a készüléket, mert bár lassan mozduló, de végül is figyelmes support-ja van. Elválik...Milyen előzmények után? Természetes, hogy máshogy beszélek egy hivatalos ügyben, mint a fórumon. Az 'Én nem ítélkezem', pedig számolatlanul sérül a hozzászólásodban. Ez hiteles? de szerintem ezt a szálat zárjuk is le, úgyis megint
lesz a részedről
-
sxxorp
őstag
válasz
aggleány #1563 üzenetére
Több legális és korrekt oldalról indítottam el egy-egy folyamatot, kérlek ne csak az alapján ítélkezz, amit látsz.
1. a hivatalos SE fórumokon elindítottam a téma legtöbb View-jával bíró szálát
2. az XDA-n 2. legaktívabb vagyok a probléma kezelésében
3. felvettem a kapcsolatot az amerikai SE-support-tal, több e-mailt váltottunk
4. a héten jeleztem telefonon, és e-mail-en a magyar SE-supportnak a problémát
5. próbálom kideríteni az okát, hogy miért van karantén alatt az egyik kereskedőnél (brit vásárlók közül többen megerősítették) a készülék, nem lehet kapni.
6. itt is beírtam, és a SE-blog értékelendő kezdeményezésére is reagáltam
7. nem mellesleg közreműködtem ko9 remek kis irományának a létrehozásában
(a seria.hu-t, GSMArena fórumát, és a facebook-ot már nem is említem).
A következtetéseket meghagyom neked -
dokee78
félisten
-
ko9
addikt
válasz
aggleány #1543 üzenetére
Hidd el én is csodálkoztam rajta. Nem volt nagy munka, csak össze kellett szedni a gondolataim, és mehetett is. Bőven elég volt ennyi, de majd holnap meglátjátok
sxxorp: Igen arról van szó, miest megjelenik terjesztem
És nem hiszem, hogy konfliktusban lenne, mert az a blog egy teljes termékpalettát fed le, az én cikkem pedig egy kiemelt terméket.
-
ko9
addikt
válasz
aggleány #1541 üzenetére
A hibajelenségek ismertetése, és összegyűjtése miatt írtam egy cikket. Én is csodálkoztam rajta, ugyanis ma olyan 14 óra fele végeztem vele és jelöltem publikálásra, és Kalandortól most kaptam egy Privát üzit, hogy holnap 06:00-kor megjelenik. Nem az első cikkem, de ilyen még nem volt...
-
-
dokee78
félisten
válasz
aggleány #1506 üzenetére
Nem off-ba írom,mert ameddig nincs MA teszt a sima Miniről addig itt lehet róla csevegni.(Vagy nem?)
Gratula.
Én is a feketét tervezem venni.
+ hátlapot nem adtak hozzá?
Írhatnál róla is cikket,mint korábban a Galaxy GIO-ról.TouchRetouch Cikkedbe nem fér bele?Igaz fizetős! Magyar ismertető.
-
sxxorp
őstag
válasz
aggleány #1456 üzenetére
Dehogyis, baby! Csak magad tetted picit nevetségessé olyan linkek ajánlásával, amit pont az előző körben húztál le (azt is azért, mert te nem használod, és akkor már nem is jó segítség), ezt nem érzed?
Ettől én még messze nem vagyok tökéletes, de nem is hiszem magamról mekkora segítőkész vagyok (- pedig de)
Létezz nyugodtan, de lásd meg, ha hibázol, beszúrogatsz, és kacagj azon is (ez lehet nem fog menni...)Na, nézzük... privátban meg randira hívsz?? Ez tényleg fura, meglátjuk, még kicsit csiszolódni kellene szerintem
De akkor kezdjük is el, és igyekezzünk együtt (mármint mellőzni az OFF-ot) - és lehet, hogy Igen-t mondok... -
sxxorp
őstag
válasz
aggleány #1444 üzenetére
Az, hogy te nem láttál, akkor az azt jelenti, hogy nincs is
elég korrekt letöltési aránya van, meg is lepett (1,000,000 és 5,000,000 között) - érdemes kilépni a magadra fókuszálásból, ha segítesz, én megtettem, tényleg nem az én témám
valószínű, hogy a letöltésekből viszonylag kevés az XY-kromoszómás -
Kobaljov
senior tag
válasz
aggleány #1444 üzenetére
Az egyik hazai Androidos blogon volt egy külön sorozat Hölgyek és az Android címmel, ahol szóba kerültek az alkalmazások is. De ezzel kezdünk kicsit kicsúszni a topik témájából..
-
n@p@lm
őstag
-
-
sxxorp
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest