Hirdetés
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
twi452
senior tag
Sziasztok!
Mától én is gazdája vagyok egy ilyen mini-droidnak :-)
Külön köszönet Aggleánynak :-)
Azért ezt a minipötyögèst még szokni kell de egész kellemes ;-) -
twi452
senior tag
Egy buta kérdés..
Az alap launcheren mi van ha elfogy az összes oldalon a hely? Utána már csak név szerint keresve tudom megtalálni a programjaimat? -
twi452
senior tag
Én nem szórakoztam vele csak kicseréltem a kártyát amiből lefaragott magának alapból 500 megát kb aztán szépen belaktam most már azokkal a cuccokkal amik kellenek
Egy hetes ismerkedéssel elég sok "baromságot" kipróbáltam úgyhogy jó volt így tiszta lappal indulni
Szóval ha a kérdés arra vonatkozott, hogy kell-e valamit csinálni a kártyával akkor nem, nem kell semmit berakod és "megformázza" neked első alkalommal magától -
twi452
senior tag
Élmenybeszámolóként csak annyit, hogy én nem bántam meg, imádom ezt a kis bestiát :-)
Felraktam én is a 2.3.4-et és kezdek egész hozzászokni a swypehoz
Menőzni lehet vele de ha megtanulja a szavakat akkor egész gyorsan lehet gépelni :-) -
-
twi452
senior tag
válasz lac0211 #1104 üzenetére
Most utánanéztem kicsit pontosabban. Ha a home gombbal ugye kilépsz pl böngészőből akkor azt le is kapcsolja és a pillanatnyi állapotot a cache-be rakja, hogy ha megint megnyitod akkor rögtön onnan betölti
ezeket is kilistázza neked ott ha a menü gombbal átváltod a nézetet
ilyen alkalmazás még pl a market a google map stb
és persze ezeket is ki lehet lőni de ezek nem futnak
legalábbis én így gondolom ezért gyorsítótár a gyorsítótár -
twi452
senior tag
válasz lac0211 #1108 üzenetére
Nálam még nem ragadt be semmi a minin. Valahol olvastam is, hogy már felesleges task killereket használni mert szépen lekapcsolgat mindent. Lehet, hogy érdemes lenne összevetni egy ilyen task killerrel a futó szolgáltatások + tárolt szolgáltatások listát és akkor kiderülne hátha valamit nem listáz ki a gyári
-
twi452
senior tag
-
twi452
senior tag
amúgy én baromira meg vagyok vele elégedve és imádom :-)
nem tudnám azt mondani h megbántam h befektettem rá;-) -
twi452
senior tag
Vissza kell frissíteni a gyárira a nordicról és akkor megtalálja a frissítést
nem tudom mit változtattak ahhoz képest ebben de ezt a fél órát rá lehet szánni visszaflasheléssel meg újra beköltözéssel -
twi452
senior tag
válasz [Anduriel] #2498 üzenetére
a vége felé ott van a garancia területi érvényessége pontnál
de röviden, igen élnie kell a garanciának
megnéztem ez a kis doksi a dobozban is benne van
persze ha gyártói garanciával veszed[ Szerkesztve ]
-
twi452
senior tag
válasz [Anduriel] #2502 üzenetére
persze az a biztos pluszban még erre lehet hivatkozni
-
twi452
senior tag
válasz yodamastah #3487 üzenetére
Én a Zagg féle fóliát vettem meg rá anno amikor volt az 50%-os akció..úgy nem volt annyira húzós az ára
Rosszat nem tudok rá mondani, kicsit "érdes" nem csúszik annyira mint az üveg de ezt bátran merem takarítani és nem is maszatolódik annyira -
twi452
senior tag
ez azért így teljesen nem igaz
nálam pl: ES file explorerrel böngészem a gépemet és ha ott megnyitom bs playerrel már streameli is szépen a telóra ha meg közben valamit meg akarsz nézni home-gomb elintézed
visszalépsz az ES-be és folytatja a filmetgombilaci1: aminek van ip címe azt el is tudod érni
[ Szerkesztve ]
-
twi452
senior tag
lehet h a Té vett egy konténer félig selejtes minit és azért akciózzák agyon xD occó volt
-
twi452
senior tag
az enyém 11w36os és perfect
-
twi452
senior tag
függetlenhez is csak 1 jár a fekete alap mellé
vagy az a bordós vagy a kék
ha jól tudom legalábbis még mindig így van -
twi452
senior tag
-
twi452
senior tag
azért a root-olás nem az ördöggel való szövetkezés..
egyszerűen rendszergazda jogot ad a kezedbe ha szeretnéd, amit jogosan elvesznek tőled alapból a gyártók mert az kinek jó ha bele tud piszkálni a rendszerbe olyan is aki nem ért hozzá és ezzel simán meg tudja fektetni az oprendszerttipikusan egy jól beállított számítógépen sem életbiztosítás ha mindenki rendszergazda joggal "varázsolgat" rajta
én igazából csak azért rootoltam, hogy a lenyíló status ablakra ki lehessen pakolni a gyorsgombokat mert ezt baromi praktikusnak tartom, igazából az lenne a legjobb, ha ez alapból benne lenne a droidban
úgyhogy nálam ennyi volt, hogy a filekezelő kapott egyszer root jogot, hogy másolgasson a rendszermappában még emberáldozatot sem követelt -
twi452
senior tag
válasz FET-MEN #6617 üzenetére
szerintem a Sony nem akart ezzel a telefonnal nagyot robbantani
csináltak egy trendi, fiatalos szériát a 11-es Xperia sorozattal amikben kb tök ugyanaz a belsőa mini-t és a mini pro-t nyilván fiataloknak, esetleg "gyerekeknek" szánhatták eredetileg
ezért kicsi, négysarkos "kényelmes" cuki launcher stb. még ha picit buta is mert azért bármelyik másik launcher köröket ver rá ha rászánja az ember azt az időt és személyre szabja magánaka lényeg, hogy szerintem egy egyszerű kis telefonnak szánták amibe hát igencsak jó belső került de szerintem a jövőben már nem nagyon lesz ilyen mivel tök felesleges ennél erősebb hardver egy ekkora telefonba
-
twi452
senior tag
válasz FET-MEN #6624 üzenetére
persze nyilván ezzel is kaszálnak mert egyelőre nincs hasonló ezt már az elődnél is láthatták
de az egész xperia széria eléggé jól sikerült és szépen lefedték vele a piacotnekem ez csak a magánvéleményem, hogy a mini fiataloknak készült nem véletlenül van belőle pro változat is a chat-sms-fb mániásoknak
én is 27 éves fejjel vettem..mert jó kis telefon és főleg ilyen áron.. simán imádnám az arc-ot vagy akár a ray-t is de azért na..ennyit akartam/tudtam rá áldozni és örülök, hogy megvettem annosdd2:
igen ez már inkább egy ray méretű cucc de meglátjuk
én nagyon várom, hogy mivel jön elő a sony[ Szerkesztve ]
-
twi452
senior tag
a .62-es gyári romhoz van/lesz rootolási lehetőség vagy csak ko9 előre rootolt változata létezik?
felraknám azt nincs vele bajom csak perpill egyik tárhelyről sem tudom letölteni..meg kényelmesebb lenne gyárilag frissíteni és utána rootolni -
twi452
senior tag
a depositon még fent van csak az meg úgy látszik most engem sz*pat vagy valaki más is szépen töltöget onnan a házból és kapom h várjak 1 órát megint és megint és megint xD
a filesonic meg ugye csak annak engedi letölteni aki feltöltötte.. ez a megaupload szivatás lehet h beparáztatta a többi ilyen céget is
a többinél csak pillanatnyilag nem elérhető..kitudja meddig[ Szerkesztve ]
-
twi452
senior tag
tárgytalan már
[ Szerkesztve ]
-
twi452
senior tag
Most raktam fel beépített dsp manager? süti
a status bar gyorsikonokat le lehet valahogy cserélni akár egyesével vagy egy teljesen újat kell felrakni?
nekem ebből tetszik az ultra:
[link]
ebből meg is van minire optimalizált verzióés végre nem nekem kell kigyomlálni a sok felesleges vackot úgyhogy köszi most tesztelem egy pár napig mit csinál
-
-
twi452
senior tag
válasz norbert999 #7182 üzenetére
működik is csak akkor kapcsolja ki amikor átrakod repülőmódba
akkor visszakapcsolod és megy
legalábbis nálam -
twi452
senior tag
Ez bennem is felmerült anno amikor nagyon akciózták még talán meg is említettem itt
Az én gyári függetlenemmel amit még viszonylag korán megvettem soha nem volt még semmi problémám pedig nyúztam 1-2 órás játékokkal illetve navi is ment rajta töltéssel együtt órákig kocsiban, ami szintén érezhetően pörkölte a hátlapot és teljesen hibátlan a cucc a mai napig koppkoppkopp xD -
twi452
senior tag
a galéria része nem kicsit lett gyorsabb a régihez képest eddig tetszik
-
twi452
senior tag
Én is feldobtam a Smultronic v3.1-at, teljesen jó
ment rá a walkman lejátszó is xda-ról viszont azt nem találom sehol, hogy hogyan lehetne hosszú nyomással hangerő gombbal léptetni a zeneszámokat vagy csak én vagyok vak pedig kutattam xda-n de csak romokat találtam amikbe beletették valahogy..
úgyhogy hozzáértőktől kérnék egy kis segítséget mert az egy hasznos kis dolog
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 Mini 128GB Fehér Független Hibátlan/1-3 hónap gar./p3854/
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB - független, doboz, garancia
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- Samsung Galaxy S9+ 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest