Hirdetés
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megvan, mekkora akksi kerül a vékonyított S25-be
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
ttt1
őstag
Mikor a telefon MTP módban "szeretném" csatlakoztatni nem engedi,mert az MSC mód automata kapcsolódás inaktív és ráadásul be van pipálva.. Hogy tudom kiszedni ill aktívvá tenni(elvileg ugye ez kellene a roothoz).
[ Szerkesztve ]
-
FERA88
tag
válasz
Forestlord #5490 üzenetére
Én astro playert használom elég jó, és van benne eq
-
lesliemusic
csendes tag
Sziasztok! Keresek egy alkalmazást, Not Another Call Manager. Régebben használtam ,de most nem találom a marketen. Valami hasonló automata hívásfogadásra alkalmas app kellene vezetés közben....Ha valaki használ ilyet, ossza meg velem.
Köszi előre is.
-
predator00
tag
Ohhh igy már jó nekem is 1000x hála!!!!
[ Szerkesztve ]
-
Bukk900
őstag
válasz
predator00 #5405 üzenetére
Tp-link 741-el nekem is ezt csinálta, n-módról átállítottam g-re és azóta nem dobálja a jelet.
-
Mezcal
addikt
válasz
Vagy teljes játékot használsz, mert általában a free játékok vannak tele reklámokkal.
-
Mr X
veterán
válasz
adfree-t feldobod, az elvileg reklámmentesít, vagy kilövöd a netet, akkor nem tölti le a reklámot
-
Forestlord
csendes tag
Köszi ko9-nek a romot! Eddig nagyszerűen megy T-mobilos minin!
Valahogyan le lehet szedni a reklámokat a marketes progikról?
Ingyenes zene lejátszót tud valaki ajánlani, amiben eq is van?köszi!
-
HofiZoli
senior tag
rádugtam a telót a gépre, és szólt hogy új szoftververzió érhető el. Kb 30 perc a telepítés ideje
-
GLevi91
csendes tag
Ha wotannal unlockolom a minimet, akkor a bootloader is nyitott lesz? vagy annak nincs hozzá köze?
-
rutyika68
őstag
Hali!
Na- én feltoltam a Wotan-nal, most nézem át a rendszert.
Talán megszűnt a az automata fény vibrálása, meg találtam pár új app-ot .
SlideME Marketplace rengeteg alkalmazás, rengeteg élő háttérkép, és sok játék.
Belekerült egy adatforgalom figyelő, és van még NeoReader, és Adobe Reader apk.Egyenlőre ennyi változást találtam.
Na meg kitudja mi változott a motorháztető alatt.
predator00 Nem kell kinyitni, én is T-s vok.
[ Szerkesztve ]
-
dilajoska1
őstag
innen tölthető a 4.0.2.A.0.62 rom.
én még nem raktam fel de szerintem nem is fogom mert a mostani romot már teljesen belaktam!!!
[ Szerkesztve ]
-
ricsike81
aktív tag
értem, nekem is az van , de azt hittem van már frissebb 2.3.4.
-
ricsike81
aktív tag
a minire megjelent már hivatalosan a 4.0.2.A.0.61-es verziószámú szoftver ? /2.3.4/
-
ricsike81
aktív tag
minikre van már hivatalos 2.3.5 ?
-
Mr X
veterán
Ma megint sikerült befagynia a touch screen-nek hívás érkezésekor. Nem ugrott fel a billentyűzet, mint máskor, de nem tudtam elhúzni a hívásfelvevő csúszkát.
Ennek kapcsán eszembe jutott, hogy használja-e valaki a CM romot Minin? Mik a tapasztalatok vele?
-
sittes79
addikt
válasz
predator00 #5456 üzenetére
Én a tmobile-t szeretném kinyitni a wotanon, de ez más téma
-
predator00
tag
Ehhez a wotanos módszerhez ki kell nyittani a bootloadert? vagy semmi köze hozzá? (nem vagyok annyira otthon ebben a témában
) És még annyit, hogy t-mobile függő készülékre is fel lehet tenni?
[ Szerkesztve ]
-
BrTH
tag
Én anno pár hónapja 52ért vettem függetlenül és akkor sem bántam meg. Persze ma már más a helyzet.
-
Kaminski
tag
ko9 az már az ICS?
Szeretném megkérdezni, hogy ha feltelepítek egy appot és letörlöm akkor hagy szemetet a sd kártyán? Mert próbaképpen felraktam a gosms-t és a a handcent sms-t, de fölöslegesnek ítéltem és unistallerrel leszedtem. De a mappáit ott hagyta az sd kártyán. Csak azért kérdezem, mert itt valahol olvastam, hogy nem kell ilyenekkel foglalkozni, ez nem windows. Ha vmit eltávolítunk, akkor minden lekerül!
-
evo87
őstag
válasz
wandor0930 #5437 üzenetére
Igen, a nokia navija nagyon tuti offline program, de ha jól tudom, androidra is lehet tomtom-ot vagy igo-t varázsolni, amik szintén okosak.
-
ko9
addikt
Megjelent a 4.0.2.A.0.62-es szoftver Xperia Mini / Mini Pro párosra !
-
wandor0930
aktív tag
Nekem is 5230-am volt,igaz én LwW-re cseréltem le, de hasonló a két teló sztem nem fogsz csalódni.
Először nokia 500-ban gondolkodtam, kiváló volt, szinte repült az 5230-hoz képest, aztán próbáltam a walkmant és onnantól kezdve nem volt kétségem hogy mit akarok(nagyobb előrelépés volt az 500-hoz képest mint az 500 a 5230-hoz.)
Az egyetlen ami hiányzik az a navi, nekem nagyon bejött a nokia-é. -
evo87
őstag
Nagyot semmiképp, zsebben hordós fajta vagyok, a tepsik pedig a famerrel nem felttlen kompatibilisek.
Eleinte a 3 colos kijelzővel voltak szolid fenntartásaim, de a egy t-pontban kipróbáltam egy mini prót és elégedettségre adott okot.
Eddig gy 3,2 colos Nokia 5230-ast használtam, de ugye ott a kijelző aljából mindig lecsippent egy sávot a gombok miatt, ergo maga a hasznos kijelző kisebb mint 3 col...tehát méretben nem nagyon fogok változást tapasztalni elvileg.
-
Lipton
őstag
Nekem most azt csinálja, hogy ameddig nincs feloldva a billentyűzár, addig kiírja, hogy volt egy nem fogadott hívásom. Ha feloldom eltűnik.
Egyszerűen az az egy hivás be van ragadva valahogy. -
JoolsNOS
veterán
Ha nem is olvasol vissza legalább a keresőt használd! Kb hetente felteszik a kérdést ebben a formában. A készülék elkerülhetetlen (de javítható) hibája a képernyővibrálás. Azon kívül belefuthatsz olyanba amiről kb az utolsó 150hsz szól, az újraindulásba. De a legtöbb embernek tökéletesen megy. Vedd meg nyugodtan, ha a kis képernyő nem zavar.
-
evo87
őstag
Sziasztok!
Számos előnye és a sok pozitív teszt elolvasása miatt nagyon megtetszett az Xperia Mini, így ki is szemeltem magamnak.
Viszont aki már egy ideje használ ilyen telefont, kérdezném, hogy mennyire muzsikál jól, van-e valami olyan hibája, ami a netes teszteken nem bukott ki, illetve mennyire ajánljátok a készüléket, mennyire megbízható, jól összerakott cucc?
Köszönettel,
evo87 -
FERA88
tag
válasz
predator00 #5417 üzenetére
nekem is gondot okozott sokáig a TP- Link routerem mindig ledobálta a netet, egy szoftver frissítés megoldotta ezt a problémát anno.
-
>-48-<
aktív tag
Hümhüm. Most azt játsszuk a minivel, hogy ha kihúzom az usb-t, pár másodperc múlva újraindul. Ha bedugva hagyom, nem indul újra. Ez összevetve azzal, hogy K850-nek meg töltés után indul újra, valami energia ellátási bugra engedtethetne következtetni esetleg?
szerk: ja és ezért a logban sem látok semmit. Mert ha újraindulás előtt bedugom, nem indul újra, ha meg már újraindult, nem látom, hogy mitől durva kis 22-es csapdája
[ Szerkesztve ]
-
half333
őstag
Egy dolgot nem értek,a mozgó gif képek h h nem indulnak egy ilyen profi kis gépen. Élő hátterek,brutál graf.játékok inulnak,de egy ilyen régi formárumu mozgó kép nem,valakiné mozognak?
-
rutyika68
őstag
válasz
Nálam is Tplink router van, mind a négy teló tökéletesen megy vele( x8, x10 mini pro,ST15i,WT19i)
-
>-48-<
aktív tag
Na b*ssz*m*g! Ez nehezebb lesz mint gondoltam!
Rebootolt a kis buta, szerencsére pont a laptop mellet ültem. Mint a szél dugtam rá egy logcat reményében. Erre persze azóta sem indult újra. Mintha magával az usb becsatlakoztatásával beavatkoztam volna a boot loopba...
Azóta próbálom kiakasztani, de sehogy sem megy. -
Forestlord
csendes tag
Sziasztok!
Úgy döntöttem rootolok és szeretnék romot is cserélni.
A rootot értem 1 hsz alapján, de hogyan cserélem le a romot, illetve gondolom az új rommal már nincs annyi fölös se program, vagy ha van azokat mivel szedem ki? Ko9 romját láttam valahol a hsz-ek között de nem lelem most. Help plz!
Illetve teljes mentés van a letöltött programokkal együtt, vagy azokat rakhatom majd újra?
köszi![ Szerkesztve ]
-
GLevi91
csendes tag
Nincs semmi hír afelől, hogy fel lehet-e majd nyitni a t-mobile-os minik bootloaderét? Vagy nem is dolgoznak ezen?
-
T_boy
tag
válasz
predator00 #5411 üzenetére
Nekem is akkor dobja mikor jó a jel, de aztán pár pillanat múlva megint van jel. Szerintem nem a telefon hibája amint írtam.
-
ko9
addikt
válasz
predator00 #5411 üzenetére
Ugyanilyen routerem van (igaz tegnap óta csak
) de semmi baj nincs vele
-
predator00
tag
Igen ha gyenge lenne a jel és úgy dobálná a le nem is érdekelne, csak az a probléma, hogy a router itt van elöttem kb 30 centire és igy sem jó.
[ Szerkesztve ]
-
T_boy
tag
válasz
Nekem is néha eldobja a wifit, de valószínűleg a ZTE HGW a ludas, mert a net és a tévé is elmegy gyakran. Intézkedem, remélem utána jó lesz. Nálunk a lakásban nincsenek nagy távolságok, de mégis távolabbi (10m) helyiségben gyenge már a jel.
[ Szerkesztve ]
-
Stephan89
aktív tag
válasz
predator00 #5407 üzenetére
Sziasztok!
Nekem is eldobálja a wifit-t a ház bizonyos pontjain, ahol gyengébb a jel. Olvastam korábban, hogy a jobb SAR érték miatt, csökkentették a teljesítményét az antennáknak. Ezt nem tudom, mennyire igaz, de az tény, hogy eddig a routertől távolabb eső szobákban dobálta el a wifit.
Üdv.
-
sdd2
veterán
válasz
predator00 #5407 üzenetére
Nekem is Tplink router van de hibátlanul veszi a mini.
-
sdd2
veterán
válasz
Húzd újra a szoftvert. Ha utána se jó akkor szervíz.De mielőtt elkezdenéd, jók a router beállításai?
-
predator00
tag
Lenne 1 olyan problémám, hogy itthon a minim állandóan eldobálja a wifit, nemtudok letölteni szinte semmi nagyobbméretű progit, játékot mert mindig megszakad a letöltés.
Más is találkozott már esetleg ezzel a problémával? És ha igen valami megoldás? Vagy nemszereti a routerem a minit?? x8-on nincs ilyen probléma.
A router tipusa TP-Link TL-WR740N.Várom a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Xperia X10 mini egy új kategóriát teremtett, az utód pedig mindenben jobb lett nála és továbbra is egyedi ajánlat az okostelefonok között.
- iPhone 11 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4115
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4113
- iPhone SE 2020 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4112
- 1 db Samsung Galaxy A55 A556 5G 128GB GARANCIA
- iPhone 13 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4111
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest