- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
Új hozzászólás Aktív témák
-
-atesz-
aktív tag
Hello! Tudom ,hogy nem ide tartozik ,de hátha valakit érdekel. Htc desiret cserélnék minire. A többit privátban...
-
Lipton
őstag
A fenti kikapcsológombot ki lehet rakni ikonra?
-
sdd2
veterán
Én LwW topicba olvastam ezt.
Én nem hiszem hizs a Mini párosnak sincs utódja és általában ha készüléknek jön utód akkor is gyártják még az elődöt egy darabig.
#5295 Mr X
Amúgy van benne igazság. Rémhírek terjengenek. Azért is kérdeztem mert sok a hülye eladó és ilyen infót nem is nagyon tudnak.
De itt legalább tisztáztuk.
-
sdd2
veterán
Szerintetek ez lehetséges? Ezért volt akciós a Mini is?
"ray topikban meg azt irta egy csavo, hogy ma vette a rayt es mondta neki az elado srac, hogy holnap visszahivjak az osszes rayt es arc s-t. nem tudom most ebbol mi igaz...."
-
Két kollégámnak is ezt a típust javasoltam vásárlásra, akkor még nem volt semmi viharfelhő a láthatáron. Egy időben vettük meg, ma megkérdeztem, hogy van-e probléma a készülékkel, azt mondták, hogy minden tökéletes.
Ebből még nem sok minden következtethető, de nem igaz, hogy mindenkinek rosszalkodik.Érzésem szerint, aki itt a fórumba olvasgat ill. gyarapítja a tudását, az sokkal nagyobb igénybevételnek teszi ki a készülékeket, mint pl. a két kollégám, aki csak telefonálgatnak rajta. El tudom képzelni, hogy "extrém" igénybe vétel, hozhatja felszínre ezt a szoftveres hibát.
Egyébként nem volt még olyan készülékem, ami nem fagyott volna le és nem indult újra. Ezzel a készülékkel csak az a furcsa, hogy akkor is újraindul, amikor nem is nyúlok hozzá. -
>-48-<
aktív tag
válasz
Kaminski #5279 üzenetére
Szerintem se parázz! Főleg, ha a tiéd nem vacakol.
Az enyémnek van pár furcsasága, de ettől függetlenül maximálisan elégedett vagyok vele és nem cserélném el semmire. Továbbra is bestbuy kategóriás ajánlat a T-nél.
Ha a probléma hardveres akkor javíttatható/cseréltethető, ha pedig szoftos akkkor meg majd a japó barátaink megoldják egy frissítéssel (vagy végső esetben majd a magyar barátaink)
Ahogy a többiek is mondták, alap hogy egy fórumon főleg a hibákkal kapcsolatban megy a "nyavalygás". Arányaiban nézve ez még mindig a készülékek elenyésző része. Nem mondok példákat, de jelentősen drágább eszközöknél pl. az egész szériát érintő problémákat észlelnek a tulajok. Ami sokszor javításra sem kerül a cégek pökhendi hozzáállása miatt. -
aero.
veterán
Tesóm Minijét 27.-én vettük a T-ből, a szenzoron kívül semmi baja, nem indul újra. Szóval elég fura, úgy látszik össze-vissza jelentkeznek a hibák. Külföldi fórumon is panaszkodnak?
-
RoMix85
aktív tag
válasz
Kaminski #5279 üzenetére
Azért azt tegyük hozzá, ez az újraindulásosdi probléma inkább az "Újabb" készülékeknél van. Én megjelenéskor vettem,mint ahogy többen akkor vették, és a kijelző villogáson kívül nem nagyon volt más probléma. Azóta követem a fórum életét, de csak mostanában jelentkeznek egyre több panasszal a tulajok. Legalábbis én így látom.
-
GyéBen
tag
válasz
Kaminski #5279 üzenetére
Nyilván egy fórumon főleg azok írnak, akiknek valami gondjuk van. Az enyémnek semmi baja sincs, a fórumon meg sokan panaszkodnak. De hogy legyen legalább egy pozitív visszajelzés:
Nekem nagyszerűen működik, teljesen hibátlanul.Amúgy ha hibátlanul működik a tiéd, ne foglalkozz semmivel sem, csak használd boldogan.
-
Mr X
veterán
válasz
sittes79 #5276 üzenetére
Leszinkronizálja a csoport-beállításokat is, bár én ezt nem használom. A szinkron pedig oda-vissza megy, ha létrehozol egy gmail-névjegyet telón, az bekerül a gmail címtárba, onnantól meglesz ott is.
Én már csak gmail-címtárat használok, telefonos névjegyeim nincsenek is.
Kaminski:
Semmiféle bughalmazról nincs szó. Minden típusnál akadnak hibák, és őszintén szólva jópár androidos telefon után mondom, hogy eddig ennél a típusnál tapasztaltam-olvastam a legkevesebb problémát.
-
Kaminski
tag
Sziasztok!
Azért egy kicsit elkeserítettetek, ahogy olvasom itt a fórumot! 2 hetes a minim és ez az első okos/androidos telefonom! Heteken keresztül olvastam különféle teszteket, tájékozódtam arról, hogy azért a pénzért amit rászánok, melyik teló lenne a legjobb választás! Erre meg kiderül, hogy egy bughalmaz!? Lehet, hogy egy másik teló mellett kellett volna döntenem? Vagy nem akkora a baj, ahogy Ti most itt lefestitek és nem veszem figyelembe az arányokat! Pl. azt, hogy 10 hibátlan készülékre csak 1hibás jut. -
GyéBen
tag
válasz
TheStigKrisz #5250 üzenetére
Egyeseknek (ha jól tudom, a fórumon vagy 7-8 embernek) újraindulgat a Mini-je.
IDE írd meg a problémádat gyártási héttel és SI-számmal (ezek az aksi alatt találhatóak).Böngészője cache-je szórakozott.
-
sittes79
addikt
Nem tudtok valami user guide-ot a gmail-ben történő névjegyek, naptár-ak szerkesztéséhez illetve szinkronizálásához.
-
FET-MEN
veterán
Hi all. mi a helyzet? mi a legfrisebb gyári rom rá?
előbb utóbb lesz egy ilyenem -
punky10
addikt
Router apránként:elöször magát a házat csempészd be.Mondhatod,hogy levélnehezék,csak azért ilyen könnyü,hogy ne fárasszon ki.Utána a táp,a nöket ismerve azt meg sem kérdezi hogy mi.Legutoljára becsempészed az antennát(ez már gyerekjáték lessz a többihez képest...),összeszereled,majd csodálkozva mond:nézd drágám,az a hülye szomszéd nem védi a wifijét...
-
sdd2
veterán
válasz
TheStigKrisz #5262 üzenetére
Nekem is függő sajnos
-
>-48-<
aktív tag
Akkor érdemes a rendszergizdát megkérdezni, szinte biztos vagyok benne, hogy a munkahelyed hálózata van így beállítva és nem a telefonod a hibás. Anno az első Androidommal én is rögtön besiettem egy mekibe kipróbálni a letöltögetést, de nem tudtam sem gtalkolni sem marketezni. Kétségbeesve írogattam a telefon fórumába. Aztán okos tanácsra hallgatva átmentem egy burgerbe és ott már ment. Ráadásul a szendvicsük is jobb!
-
>-48-<
aktív tag
Inkább off-ba kellett volna írnom, mert rémhíreket nem akartam terjeszteni.
Nálam kizárható a véletlen megnyomás miatti bill felugrás, mert kesztyűben tapasztaltam mindkétszer. Plusz az egy dolog, hogy a settings hosszanti nyomásával elővarázsolható szinte bárhol a bill, de a vissza ezt rendre el is tudja tüntetni. Az ominózus híváskori befagyásnál meg semmire nem reagál a készülék, nem hogy a vissza érintésére.
A világért sem mondanám, hogy szar az egész szoft, de ha jól látom, a mókolt rommal senkinek nem problémázik a gépe... -
wandor0930
aktív tag
válasz
novoszath #5244 üzenetére
Na akkor részletesen.
Egyszer megérinted a sarkot, akkor kinyílik a negyedkör.
Itt hosszan rányomsz arra amelyiket nem akarod ott látni, a telefon rezdül egyet, ezután szabadon mozgatható, ekkor kirakhatod a képernyőre vagy lehúzhatod a kukába.
Egyszerre az összeset nem tudod eltüntetni, egyesével kell kihúzogatni őket. -
gabe_
őstag
Azt lehet tudni, hogy az SI szám mit takar?
-
"az adatforgalom le van tiltva. Ebben igaza is van, mert még nincs net előfizum."
Hát akkor kapcsold be! - beállítások,
-fiókok és szinkronizálás,
-háttér-adatforgalom ( kipipálni)
-Aut. szink. bekapcsolás, ha fontos, hogy a gmail leveleid is automatikusan letöltődjenek.
Így a Wi-Fin is tudsz kapcsolódni a Markethez. -
-
sdd2
veterán
válasz
TheStigKrisz #5250 üzenetére
Sok embernek folyamatosan újraindul a telefon. Ez szoftveres eredetű nagyon nagy valószínűséggel. SE már jövőhéten kiadja a javító szoftvert de hozzánk később fog várhatóan érkezni főleg ha függő készüléked van.
-
punky10
addikt
válasz
TheStigKrisz #5248 üzenetére
Olvass vissza egy kicsit...Erröl szol az utolso 100 HSZ-nek minimum a 70%-a.Bár okosabb nem leszel,ha visszaolvasol,de legalább megnyugszol...
-
TheStigKrisz
tag
Üdv.!
Valaki megtudja nekem mondani miért indul újra folyton a Mini-m? -
wayne1
senior tag
Hali
Wifi-n keresztül akarok belépni a Market-be, de van egy kis gondom. Akár úgy lépek be, hogy a meglévő gmail acc-om adom meg, akár újat akarok csinálni kiírja, hogy a szerverre kapcsolódik és ez 5 percig is eltarthat. Aztán pár mp után kiírja, hogy nem sikerült, és hogy valószínűleg az adatforgalom le van tiltva. Ebben igaza is van, mert még nincs net előfizum. A böngésző ugyanakkor szépen felmegy a netre. Van valakinek valami ötlete erre? -
novoszath
senior tag
válasz
wandor0930 #5237 üzenetére
igen de ez csak az egy ikonnosnal mukodik mikor mar tobb van benne azt nem tudom mikent lehet kiszedni
-
sdd2
veterán
Ha véletlen megnyomod az opciók panelt. Nekem egyszer volt ez. Elvileg javítják szotveresen mert ez is szoftveres hiba, fagyás. Bár nekem egyszer bill. se kellet hogy lefagyon hívásnál. SI kódot megnézed az akkumulátor alatt? És a gyártási hetet? Abból kiderülne pár dolog. Ugyan az a hibánk szóval el lehet rajta indulni.
gabe
Köszönöm
-
-
bbazso
tag
Sziasztok,
Valakinél előfordul, hogy amikor hívnak előugrik a virtuális billentyűzet és nem lehet felvenni a hívást ?
Nekem már 2x előfordult. Kissé idegesítő. -
novoszath
senior tag
azt nem tudjatok veletlenul hogy a sarkokban levo ikonokat mikent lehet kiszedni onnan?
-
sdd2
veterán
Meglátjuk. Minden esetre akkor lépnek legalább. Bár a pro-nál biztosra véltem hogy hardveres hiba, hisz ciripelni nem kezd el magától a szoftver.
itt majd meglátjuk de szerintem szoftveres galiba van.
Figyelem!
Tovább folytatjuk a kutatást! ko9 javasolta hogy az SI számot (akkumulátor alatt található) is nézzük meg. Kérnék mindenkit hogy írja le ugyan úgy ide mint ahogy a többi adatot. Köszönjük, ebből kiderülhet a baj de eddig minden jel szoftveres hibára utal.
Elnézést a sok kiemeltér de a tulajoknak főleg azoknak kiknek gondjuk van fontos a dolog.
-
sdd2
veterán
Ez jó hír.
Igazam volt akkor hogy szoftveres.
Megjelent a cikk és ahogy ígértem linekelm is. Sony Ericsson Xperia Mini - az utód
sittes79
Megelőztél. Köszi azért.
-
looser
addikt
Még valami zavar, nem tudom ,hogyan lehet profilokat menedzselni. Ez a régi készüléken tök egyszerű volt: normál=cseng+rezeg, néma: egyik sem.
Itt van olyan lehetőség a beállításoknál, hogy Hang\Rezgés és elméletileg (bár ezt az x10 mini pro támogatásánál láttam) itt kellene a négy pötty közül a legalsó nekem (Hang bekapcsol.kor), de ha ez van, akár a Hang kikapcsolásakor, akár a Mindig, akkor rezeg, utóbbinál értelemszerűen igen, de a szerintem a Hang bekapcsol.kor CSAK akkor kellene, ha be van kapcsolva a hang, nem?Szóval ez jó lenne, csak éppen nem működik :-)
-
Lipton
őstag
Én raktam rá iGo-t, ehhez nem kell net, megy anélkül is.
Illetve a google maps tud olyat, hogy leböksz egy helyre, és azt középpontnak használva egy 16x16 kilóméteres területet lement a telefonra. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy ha Pesten ráböksz az Erzsébet hídra, akkor letölti az egész Budapest térképet. Így lehet hazsnálni ezt is net nélkül. -
Snowy_owl
őstag
Sziasztok!
Több kérdés is lebeg előttem.
tTorrent litet használok és használat közben folyamatosan dobálja a wifit, de mindig visszacsatlakozik. Valaki esetleg ugyan ebben a cipőben, vagy megoldást tud-e valaki?
A gyári lejátszó tényleg nem tud se ismételni, se újrajátszani?
-
-
Sanyaman
tag
Én a beépített gyárit használom eléggé gyakran, ingyenes, magyarul navigál és nekem teljesen megfelel. Persze lehet venni a marketen pl. a Navigont 19e-ért, de azért már kapsz egy korrekt céleszközt is, azon kívül szerintem nem tud annyival többet, hogy megérje. A csicsás kinézet pedig a 3" felesleges. De persze mindenkinek a saját ízlése szerint való kell.
-
Tucobe
tag
Sziasztok! Ilyen telóban gondolkodok mert lejárt a 2 éves hűségem! Engem igazából a navi érdekelne benne! Lehet rá rakni valami jó fajtát? Köszi!
-
ko9
addikt
válasz
grafikus17 #5204 üzenetére
PowerAMP-ba ha jól emlékszem be lehet állítani hogy mit csináljon. Nézd át a beállításokat.
-
grafikus17
senior tag
Írtátok pár napja, hogy a gyári headset hogy működik:
"Zene vezérlése gyári headsettel:
A hívásgombot kell nyomogatni bizonyos számban:
- 1 gombnyomás: Zene Stop/Start
- 2 gombnyomás: Zene Következő
- 3 gombnyomás: Zene Előző"Nekem csak az 1 gombnyomás működik
A több nem.
Aztán írás közben azért kipróbáltam a gyári lejátszót is. Bocs. Azzal tényleg megy, de a Power AMP- vel néztem először.Azzal nem ment. -
ko9
addikt
Na szóval a helyzet:
We will roll out a new software starting next week (.6x) mainly meant to improve the memory management to avoid reboots. Might be exactly what you need.
-Markus
Sony Ericsson Answers Team
Nincs időm lefordítani, megy a buszom.
-
>-48-<
aktív tag
A flashtool gari bukós mutatvány-e és kell-e root jog hozzá illetve működik-e debian féleségen?
Még várok vele picit, mert akarok egy adb logcatet nyomni rajta rebootolgatás közben. De mióta belőttem a gépemen az ADB-t az istenért sem indulgat újra.
A válaszokat mindenesetre várom.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest