Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Volt egy kis félreértés a OnePlus frissítési politikáját illetően
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gago
csendes tag
Sziasztok.
Valaki meg tudná mondani,hogy a wlan-t hogy kell beállítani,proxy szerver meg ilyenek.
Proxy beáll nem találok.
Amúgy az enyém teljesen gyári t-s
Köszi -
evooo
aktív tag
Elvileg az xda-n ebben a topikban megoldották a túlmelegedéses problémát!
-kell hozzá root
-ez a program (GScript lite)
-ez a fájl az sd kártyánMiután felraktad a GScriptet, a touchpanel.sh.txt-t bemásolod az sdcard/gscript mappába.
A GScriptben menü, majd add script, load file, aztán kiválasztod a touchpanel.sh.txt-t elmented, futtatod a scriptet, megvárod míg kikapcsol a mini és bekapcs után kész is van.Ennyi az egész, remélem segítettem valamit! Habár én ezt nem csináltam végig mert szerencsére nekem jól működik.
-
Mezcal
addikt
válasz
dilajoska1 #5790 üzenetére
Ez teljesen normális, a pc-d is betölti a dolgait.
-
fatal`
titán
válasz
dilajoska1 #5785 üzenetére
Attól lehet, hogy újraindítja félig-meddig, így újracsatolja a kártyát is, pont, mint, amikor bekapcsolod a telefont. Teljesen normális jelenség.
-
dilajoska1
őstag
egy érdekes dolog ütte fel nálam a fejét. nem tudom hogy ilyen volt e mindig és hogy csak most vettem észre, vagy esetleg valami bekavart. ha repülőgép módba indítm újra a telefont akkor az sd kártyára telepített (nem sd ext-re ) programok nagyon nehez töltenek be, várni kell vagy 2-3 percet hogy normálisan megjelennyen az ikonja a programnak és hogy el lehessen indítani. viszont miután betőltődtek a programok és megint újraindítom repűlőgép módba akkor csak pár másodperc kell neki hogy betöltődjenek. ugyan ez játszódik le ha újra visszaállítom rendes módba hogy legyen hálózat. szerintetek ez mitől lehet? valaki megnézhetné hogy nála is így van-e ez! az sd ext-re telepített programok viszont normálisan betöltődnek.
Romom: gyári 4.0.2.A.0.42
KRSH v2 kernel -
Ateszpapa
addikt
Amik a listában vannak, azokat töltöttem már le telefonra marketből PC-n keresztül (ingyenes progik)
Kb 1 órája raktam újra a telefon sw-t, és az eddigi letöltöttekre kiírja, hogy telepítve, válasszak másik eszközt.
Tuti mennek a telefonomon. Szinte minden megy a minin.
Ha telóval töltöm ugyanazt a progit, az megy, csak PC-röl nem.
-
rutyika68
őstag
válasz
half333 #5764 üzenetére
Root jog, SD-re másolod [bootanimation.zip-et] root explorerrel kijelölöd másolásra, és beilleszted a system /media mappba, így , és beállítod a jogosultságot így. És restart.
Basszus
minden linket a szöveg elejére dobál.
Nálatok is?[ Szerkesztve ]
-
Ateszpapa
addikt
Sziasztok!
Most raktam újra az sw-t, és a marketen (PC) nem tudom letölteni az eddigi listából amiket már egyszer felraktam, mert azt írja ki, hogy telepítve.
Hogy tudom "resetelni" a marketet, hogy újra le tudjam PC-n keresztül tölteni a progikat és ne telefonon keljen?
-
evo87
őstag
Még egy olyan kérdésem volna, hogy tokot milyet ajánlanátok hozzá? Van-e tapasztalat ilyesmivel kapcsolatban?
Tudom, hogy a fórumon rákereshettem volna, hogy tok, de akkor kb minden írtok, láttok, moddoltok, telefonáltok, pancsoltok dologra rábukkannék, csak a tokra nem.
Illetve attól, hogy karcálló, gondolom egy fólia nem árthat hozzá.
-
GLevi91
csendes tag
T-Mobile-os minire nincs semmilyen módszer jelenleg amivel ki lehet nyitni a bootloaderét? És ha nincs akkor várható valamilyen megoldás?
-
evo87
őstag
válasz
JoolsNOS #5758 üzenetére
Én a Minit 19990-ért vettem most a T-nél, miközben a Mini Pro ugyanezekkel a kondíciókkal 58.700 Ft, az X8 pedig 23.510 Ft lett volna.
Igazából a Pro árával vannak elszállva, mert az 69.000 körül van függetlenül, míg a sima Mini ha jól néztem 59.000 környékén hozható el.
Azt hiszem ezek tudatában azt mondhatom, hogy ennél jobb üzletet nem is köthettem volna a rózsaszín társaságnál, főleg, hogy a Galaxy Miniért 25-öt, az Y-ért pedig 27-et kellett volna otthagyni.
Remélem, hogy masszivitásával és megbízhatóságával, összerakottságával sem fog a későbbiekben csalódást okozni az én kis Minim.
-
-atesz-
aktív tag
Csak nálam ilyen szarok az érintő gombok vagy másnál is?
-
yodgi
csendes tag
válasz
predator00 #5749 üzenetére
Tedd fel Ko9 által már rootolt gyári .62-es romot
-
Hurkafej
aktív tag
Nagy memóriakártyától lassul a teló? 16 gigásra gondolok. Van 2 lehetőség: az egyik sbessége 15.8 / 6.53 Mb/s, a másik szinte ugyanaz az ár, class 10-es, 24/15 Mb/s van megadva. Ez az utolsónál valós érték? Ha igen, akkor az első opció az csak class 4-6 körül lehet?
-
evo87
őstag
Amúgy most néztem, hogy amilyen előfizetéssel vettem a Minit, azzal az Xperia X8 drágább, mint a Mini.
Ez miért lehet? Hiszen tudásban az X8 bőven kevesebb.
-
predator00
tag
Azt lehet tudni mikor lesz root .62-es firmwarehez?
Anélkül nem akarom feltenni.
-
rutyika68
őstag
-
RoMix85
aktív tag
Dokee ezt kellene kirakatnielső hsz- be, mert így teljes a fényérzékelős probléma kiküszöbölése.
"Kellékek: - ROOT-olt telefon - Rootexplorer (Munt R/O ) Aktiválása: Rootexplorer-el megkeresed a etc mappában a hw_config.sh neveztű fájlt. - Hosszan nyomsz a fájlra amíg kiadja a további menüpontokat és ott kiválasztod az „Open in Text Editor”-t. - Keresd ki ezt a sort: (kb közepe felé # LMU AS3676 Configuration bekezdésében) dev = /sys/devices/i2c-0/0-0040/leds írd át az elején, így echo 31.0 > /sys/devices/i2c-0/0-0040/leds
Ezzel maxra állítottad a fényerőt. Ha a fényérzékelőt is ki szeretnéd kapcsolni, akkor egy sorral lentebb lévőben állítsd át az: echo 1 > $dev/lcd.... echo 0 > $dev/lcd....-re
Aztán mentés, restart és műküdik."
-
wayne1
senior tag
Azért ennyire nem lehetek balszerencsés. Az Ipod nano 3G-m is ugyanilyen pixelhibás volt. Igaz az gari lejárta után jött elő.
Most írtam FB-on az SE helpdesknek, hogy érdemes -s emiatt megpróbálkoznom a szervizzel. Amúgy nem szívesen küldeném el, mert semmi más bajom nincs vele a kijelző vibrálást leszámítva, és ha esetleg véletlenül kicserélnék az egész telót, hátha egy olyat kapok aminek valami más baja lesz.Dave1984 esetleg a hangerő növelésére nincs valami hasonló trükköd?
[ Szerkesztve ]
-
wayne1
senior tag
Megnéztem a service menüt. Itt találtam kijelző tesztet. Az egyik látszik, de csak fekete színnél, és tényleg csak nagyon halványan. Kezdek azon aggódni, hogy a szervíz ezzel nem fog foglalkozni, és meg kell tanulnom együtt élni ezzel.
-
xcsabit
csendes tag
3 hetes telefon... Nem nagyon akarom elveszteni ez miatt a garanciát.
-
xcsabit
csendes tag
Üdv! Az a gond hogy néha elmegy a hang és nem tudom hogy tudnám megcsinálni! Az androidal van a baj annyit tudok, mert amikor elkussol a telefon onnantól nem hallom amit hívásban mondanak, fülhalgatóval se hallok semmit és egyszerűen nem képes hangot adni, és amikor visszajön nagy ritkán akkor van amikor elég sokáig bírja de olyan is van, hogy recseg 1 et kettőt és elmegy a hang, akkor megint várnom kell 4-5 órát és helyre jön magátol és kezdi előröl ezt a f*szságot és nem e tudnátok valami programot? Vagy esetleg valami ötlet hogy mi csinálja ezt? Vagy hogy, hogy tudnám megcsinálni...
[ Szerkesztve ]
-
sittes79
addikt
Na megvolt nálam is a fagyi amikor felvettem és kikapcsolt a kijelző. Lehet összefüggés?
[ Szerkesztve ]
-
wayne1
senior tag
válasz
RoMix85 #5674 üzenetére
Na így sikerült, de lett egy kis gondom. Most kiderült, hogy van 3 kisebb pixel hiba a kijelzőn
Eddig ugye nem láttam, mert kisebb volt a fényerő, de így fekete színnél, pl bootolás vagy valami fekete háttér egyből látszik. Halványan de látszik. Viszont gondolom root-olva nem vihetem vissza a telót, de ha mindent visszaállítok eredetire akkor meg megint nem látszik. 22 csapdája?
-
Dave1984
őstag
tényleg lemaradt:-D
Amit Rutyika68 írt módszert azzal tökéletes
a fényerő!
Kellékek:
- ROOT-olt telefon
- Rootexplorer (Munt R/O )
Aktiválása:
Rootexplorer-el megkeresed a etc
mappában a hw_config.sh neveztű fájlt.
- Hosszan nyomsz a fájlra amíg kiadja a
további menüpontokat és ott kiválasztod az
„Open in Text Editor”-t .
- Keresd ki ezt a sort: (kb közepe felé #
LMU AS3676 Configuration bekezdésében)
dev = /sys/devices /i2c-0/ 0-0040/leds
írd át az elején, így
echo 31.0 > /sys/devices/ i2c-0/ 0-0040/leds
Ezzel maxra állítottad a fényerőt.
Ha a fényérzékelőt is ki szeretnéd kapcsolni,
akkor egy sorral lentebb lévőben állítsd át
az:
echo 1 > $dev/lcd ....
echo 0 > $dev/lcd ....-re
Aztán mentés, restart és műküdik.
igy teljes:-) -
Gordy888
csendes tag
Találtam egy alkalmazást a szenzoros gondra. Valaki esetleg használja ezt, működik? Ha igen, akkor kéne!
https://market.android.com/details?id=com.hatcyl.android.Disable_Auto_Brightness&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5oYXRjeWwuYW5kcm9pZC5EaXNhYmxlX0F1dG9fQnJpZ2h0bmVzcyJd
-
-atesz-
aktív tag
Vissza tudom tenni a 4.0.2.A.0.42 Firmware flashtoolal? Szeretném ha valaki elmondaná részletesen ,hogy kell ,illetve 0.42 honnan lehetne letölteni. Állítólag ennél még jók az érintő gombok. Igaz ez?
-
Dave1984
őstag
ellékek:
- ROOT-olt telefon
- Rootexplorer (Munt R/O )
Aktiválása:
Rootexplorer-el megkeresed a etc
mappában a hw_config.sh neveztű fájlt.
- Hosszan nyomsz a fájlra amíg kiadja a
további menüpontokat és ott kiválasztod az
„Open in Text Editor”-t .
- Keresd ki ezt a sort: (kb közepe felé #
LMU AS3676 Configuration bekezdésében)
dev = /sys/devices /i2c-0/ 0-0040/ledsEz a jó megoldás fényerő növelésére,és hívás közben kikapcsol a kijelző,Próbáltam!
-
dokee78
félisten
Elvileg jövőhéten visszakapom az újraindulós Minim.
De remélem nem egy újabb hibával amit mostanában olvasok itt. -
rutyika68
őstag
Te a most megjelent Ko9 által módosított 62-es romot próbáltad.
Ő meg a xperiaMod-ot, mely ha jól tudom xperia arc rom van portolva st15-re.
És ha az utóbbi van a telódon csak flashtoolal, vagy Wotannal tudod flashelni.[ Szerkesztve ]
-
sdd2
veterán
válasz
zsinnyegtet #5707 üzenetére
Persze tudom csak nem akartam hogy bannt vagy kitiltást kapj.
-
zsinnyegtet
aktív tag
Csak Flashtoolal ment.
-
Mr X
veterán
válasz
zsinnyegtet #5707 üzenetére
SEUS oldotta meg?
-
sdd2
veterán
válasz
zsinnyegtet #5704 üzenetére
Óvatosan azért a smiley jelekkel mert a moderátorok nem nagyon szeretik. Meg zavaró lehet sokaknak a sok fejecske.
-
Tucobe
tag
Olyan játékok tetszenek mint a Dungeon Hunter. Ehhez hasonlót tudtok? Köszi
-
zsinnyegtet
aktív tag
Uraim!
Köszönöm szépen mindenkinek
Elég lesz egy is.
[ Módosította: #65675776 ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Xperia X10 mini egy új kategóriát teremtett, az utód pedig mindenben jobb lett nála és továbbra is egyedi ajánlat az okostelefonok között.
- Microsoft Surface
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- ASUS routerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EA Sports WRC '23
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- iPhone 11 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4115
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4113
- iPhone SE 2020 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4112
- 1 db Samsung Galaxy A55 A556 5G 128GB GARANCIA
- iPhone 13 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4111
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest