Hirdetés
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Honor X8c - nem csap nagy cécót
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kikapcsolva is megtalálható a OnePlus 13
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemdan
senior tag
Régóta nem olvasgatom ezt a fórumot, szóval eléggé le vagyok maradva..Na szóval nagyon megköszönném ha vki leírná nekem, hogy hogyan is tudok ICS-t felrakni, ugyanis még a gyári .42 szoftver van fent. A teló rootolt. Ha lehet érhetően és a hozzá szükséges progikat, esetleg linkeket is már! Ha valahol le van írva akkor előre is bocs, nem keresgettem még rá..
-
dokee78
félisten
válasz
kamarush #16895 üzenetére
Xperia Tipo is 3-as kernel.
-
kamarush
csendes tag
válasz
Grande Ale #16894 üzenetére
Galaxy S 2őn 3.0.15 igen
-
fatal`
titán
"utólag kiderült, hogy miért..."
Miért?
Nem 3.0-s kernel van az újabb telókon? Vagy lemaradtam valamiről?
(#16873) satesz2: Az x10 mini topicjaerre található.
(#16877) aszti75: Elvileg az 587-esben javítva van. Ha mégsem, akkor egyetlen 3rd party kamera alkalmazással sem akad, úgyhogy még mindig nem értem miért rugózik ezen mindenki. Feldobsz egy lgcamerat vagy egy camera zoom fxet azt kész.
-
horvathkrisz
addikt
Sziasztok.
CWM-et szerettem volna tenni egy minire (a regebbi tipus). Most a sonyericsson feliratnal lefagy.
Mi a teendö? -
wayne1
senior tag
Jól emlékszem, hogy ha rootolt .42-es szoftvert OTA-n keresztül frissítek .62-re akkor megmarad a root ugye?
-
nemdan
senior tag
Help! Lezárt billentyűzetnél miért kezd el kivilágítani majd elaludni a kijelző? kb. 2 mp-ként...
-
Kaminski
tag
Sziasztok! Most tettem föl a Smultronic 3.1-et. Eddig tetszik! Mintha gördülékenyebb lenne a Reál ICS-től!
Viszont nekem nem világos az alábbi mondat, amit a letöltése oldalán olvasta:
kernel Mesa does not load some scripts at startup
Then you need to install Script Manager (the PlayStore) set sail as root and set the script located in system/etc/init.d as root and boot
Szóval milyen scriptet állítsak be és hova? Egyáltalán minek ez? Lehet mellőzni, v. feltétlenül kell? Bocsi az esetleges láma kérdésért! -
helló
aki ért a telefonhoz az írna egy üzenetet?
mivel itt nem szabad róla beszélni
olyan női dolog ez -
aszti75
senior tag
Sziasztok.
Létezik egyáltalán olyan ICS verzió,amelyikben nem akadozik,laggol a kamera felvétel közben?Zárt bootloaderem van természetesen szolgáltató függő(T-s)
Volt már a telefonomon ICS(Flashtool-al feltett és PCC-vel frissített),de mindegyikben akadt a kamera és ezért visszatettem a GB-t.Szóval....?
Köszönöm előre is.
-
satesz2
csendes tag
Sziasztok!
Nekem az lenne a gondom, hogy kinőttem a 8G-ás micro SD kártyámat, és vettem egy 16-ost. Szépen felmásoltam rá az Androidos gyári okosságokat, és nem volt semmi gond. Minden működött. Egészen addig, amíg nem fényképeztem vele. Akkor derült ki ugyanis, hogy a Galériába lépve a fotókat nem jeleníti meg, hiába vártam sokáig....semmi... VAn hogy a mappákat elkezdi betölteni, ... de csak 2-3-4 mappa bélyegképét mutatja. A többi csak a nagy üresség. Érzékeli, kiírja hogy mekkora mérete, hány db fotó van benne, de ha belépek, függetlenül hogy megjelent e a bélyegképe a mappának vagy sem, a benne lévő képeket nem látom. Illetve amelyiknek megjelent a bélyegképe, abban látok pár fotót. De ha a képre kattintok, betölti... de csak félig. VAgyis, nekem eddig mindig úgy működött, hogy nem a teljes képet láttam kicsiben.... Hanem csak egy részét, s miután rákattoltam, bejött nagyban ugyanaz, majd kb 1 mp után kitette teljes képernyőre, ami picit homályos volt, majd újabb 1 mp után beélesítette. Most nem hogy nem élesíti be, de ugyanúgy csak azt a homályos képrészletet látom ... Szemcsés, homályos, mert azt kis képet adja be nagyobban amit tárol.... Visszatettem a régi 8 G-ás kártyát, ott minden rendben fut. Tökéletesen működik. ÉS ráadásul mindkét kártya Samsung. Igaz, a 16 os class 6-os , a 8 G-ás class 2-es.
És még egy érdekesség.... HA belépek egy mappába, és elkezdem lefelé görgetni a nagy semmit... mert azt lehet, és csak úgy vaktában klikkelek egyet...betölti a semmit. És meg tudom nézni, hogy a fotónak mik az adatai, ... mikor készítettem, mekkora a mérete stb. Szóval érzékel és felismer mindent, csak nem jeleníti meg. Sőt ami kép bejön még a giroszkóp el is forgatja...lehet nagyítani is...de az csak a szörnyűből mégszörnyűbbet csinál.... Olyan mintha egy thumb fotót 100 szorosra nagyítanál. Valahogy az automatikus nagyítás vagy kitöltés vagy nem tudom mi a neve, nem működik rajta
...
Egyébként, a teló egy SE Xperia X10 mini.
Mi lehet az oka?.... Tud valaki segíteni?...
Fel tettem a QuickPick progit, mindent felismer, 2 mp alatt az összes mappát beolvasssa és megjelenít mindent.... De azt vettem észre, hogy sajna koránt sem olyan szépek a képek, mint a gyári szoftverrel.
Előre is köszönöm a segítséget!!!
-
ko9
addikt
válasz
proximus #16858 üzenetére
Na akkor kezdjük sorba
ICS-t csak gépen keresztül tudsz frissíteni, ez egy kicsit nagyobb lélegzetvételű frissítés, ezért nem jelzett OTA-n.
Ha frissítésnél nem a tiszta telepítést választod, akkor akadni fog, stb., ez a tapasztalat, de erre te is rájöttél. Baseband ugyanaz mindenhol, pár régióspecifikus valami eltérhet, de ezek csak olyanok, hogy pl más a neve egy bloatware-nek... Ergo mindegy, hogy Nordic vagy World nekünk.
CWM valóban a ROM része zárt bootloadernél, konkrétan a Ramdisk. Annyi bug van benne, hogy ha updater-scriptből wipeolod a /system partíciót, akkor ott elszúr valamit, és nem lesz jó. Ha CWMből formázod, akkor nem lesz semmi baj.
Boot partícióhoz nincs hozzáférésünk, külön mint más készülékeknél nincs - vagy csak nem látható.
A baseband a modem FW-je, az oda tartozik. Külön is cserélheted Flashtoolal és a SUS/PCC-vel, de külön partíciója nincs.A batterystat.bin a data partíción van, konkrétan a /data/system alatt. Vagyis konkrétan minden ROM cserénél törlődik. Nem is árt, mert függ a ROM fogyasztásától is, hogy jó adatokat tartalmaz-e.
Mind mondtam, nekünk nem elérhető a Boot partíció, azt egyszer odaírták Sonyéknál, és pont, jóccakát. Lehet, hogy ők SUS-al tudnák frissíteni, de nekünk egyelőre elérhetetlen, és szerintem az is marad. A bootloader itt van a boot partíción.
A fastboot viszont a telefon függőségétől függ. Van egy bizonyos Trim Area nevű rész, amiben van az IMEI, az SN és egyéb egyedi azonosítók. Ebben van az is hogy a készülék szolgáltatófüggő-e. Ha függő, nincs fastboot, ha független, akkor van - zárt bootloadernél is! Annyi a különbség a zárt/nyitott bootloader között, hogy zártnál visszautasítja a nem Sony által aláírt kernelek futtatását, nyitottnál meg engedi.A Wifi modult hogy kell-e cserélni, az csak is a kernel gyártójától függ. Ha ő bennehagyja a -perf jelzőt a kernel neve után, akkor jók hozzá a gyári modulok, ha megváltoztatja pl -Huudejovagyokmertilyetistudok-ra, akkor kell hozzá külön modul. Viszont megoldhatja úgy is, hogy belerakja Ramdiskbe, és átírja, hogy minden indításkor symlinkelje/másolja a megfelelő helyre.
Boot partíciót felejtsd el, sehogy se tudsz hozzáférni. Be jó is lenne ha össze-vissza tudnánk írkálni
Flash mode minden készüléknél van, de azzal viszont csak Sony által hitelesített/aláírt cuccokat tudsz felpakolni. Fastboot viszont nincs mindnél.Az ICS-t alapvetően 2.6.35+ kernelre írták. Ez nem történt meg, mivel csak egy patchelt 2.6.32.9-es kernelt kaptunk - utólag kiderült, hogy miért...
Van különbség 2.6.35-ös és 2.6.32.9-es kernel között... Nem csak az a lényeg, hogy 2.6.x... -
darvinya
titán
Na így már érhető.
Én nekem is ilyen üzi dobott, nem fejlesztői fórumnál és csak rendesen kellett kitöltenem su adatlapomat.
Bár mondjuk én nem rom-olok, csak a gyárit farigcsálom.
Innét-onnét ellesek beépítem.
De mivel ezt csinálom ezért nem mondhatom ez az én rom-om.Nekem egy nagy bajom van, hogy DuToGo app 4.0.3 alatt ment a kijelölés, de 4.0.4-en nem és csak 1-2 dolgot kellene cserélni felülírni és menne.
Azt lenne jó megtalálni, hogy mit kell. -
Nundee K.
tag
válasz
darvinya #16863 üzenetére
Az adatlapom ki van töltve, ezzel nem tudok mit kezdeni:
"Please Read: New members (those with fewer than 10 posts) are not permitted to post to development-related forums. The developer forums are intended for experienced users and developers to discuss ways to improve technical aspects related to ROMs and Software. While you may be an expert, we ask ALL users to avoid posting questions about using or installing ROMs and software in the Development Forums. To encourage this new Users can read but not post in these forums.
To ask Questions about developing your device, installing ROMs, software and themes you must go to the Q&A or General Forum.
Remember, your question has very likely been asked already, so please search before posting.
Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation."
Bocs az OFF-ért.
-
Nundee K.
tag
válasz
rutyika68 #16855 üzenetére
Köszönöm neked és aero-nak is.
wayne1
Nem rossz az r6b3. A RAM-mal takarékosabban bánik, mint az elődje és kiforrottabb az egész. Egy próbát megér, nagyobb hibába még nem futottam bele. Először a GPS nehezen lendül bele, de aztán nincs gond. Korábban r5.2-t használtam megelégedéssel.
Kipróbáltam a Smultronic 3.1-et is, nagyon rendben van, de ahhoz képest, hogy LwW-re van optimalizálva, nem működött a Walkman gomb és a zene apk-ja is nagyon fapadosra sikeredett. Még annyit vettem észre, hogy app drawer-ből visszatérve egyesével rakja vissza azt a rengeteg (3 db.) widgetet a főképernyőre, tehát egyelőre felejtős.
.aero
Szívesen írnék az xda-n akár Gustavo-nak is, de a fórummotor az írja, hogy nem tehetem.Elvagyok az english language-dzsel, de nem tudom kibogarászni, hogy miért.
-
proximus
senior tag
Sziasztok!
Úgy 1 hete gondoltam egyet és a rajta lévő GB -el kábelre dugtam a minit, mondom mi baj lehet. A frissítő ügynök úgy magán a telefonon nem jelezte hogy már megérkezet volna az ICS, pedig régebben volt már rá példa, hogy kisebb frissítést jelzett. Sőt, talán meg lehetett volna csinálni kábel nélkül is a frissítést. Vagy ez attól szokott függeni, hogy mekkora "kavarodást" okoz a frissítés? Szóval ha mondjuk a kernel nem frissül, csak a rendszer, esetleg az is csak kicsit, csak ebben az esetben engedélyezik az "online" frissítést?
No mindegy. Kábel a gépre--> hoppá, megérkezett az ICS
Namost a -PC Companionnal- meg is csináltam a frissítést, de valahogy nem volt minden ok. Valaki mondta már, hogy túl nagy ugrás ez a rendszernek és a rengeteg beállítást/egyéb dolgot nem tudja 100%-osan "átkonvertálni" (volt is egy ilyen fázis induláskor kb 200 "valamivel")az új rendszerre, ezért érdemes lenne csinálni egy tiszta frissítést. Na jó, Flashtool elő 431-e NO (nordic?) ftf beizzít és pár perc alatt készen is volt. (Azóta megvan a world és azt raktam rá, de miben számít ez? Lehet más a baseband is pl.?)Ekkor villant be nekem, hogy ha ilyen egyszerűen lehet flasselgetni egy androidos cuccost(K750-ről váltottam), akkor "intézek már valami komolyabbat is"
Szóval a tiszta telepítéssel jobbak is lettek a dolgok, de már másfelé kezdtem leskelődeni, mégpedig a custom romok irányába, mert a gyári valóban teli van számomra fölösleges cuccokkal/"szeméttel".
A telefonom függetlenül lett boltból vásárolva, szóval ez máris jár(t) bizonyos előnyökkel, node az első független telóm az előző K750-es volt és nem bántam meg azt sem(,hogy olyannak vettem).Kezdtem belebonyolódni a "hekkelés" részleteibe és világossá vált számomra, hogy azért nincs kolbászból a kerítés, ha nem a gyári szoftverrel próbál huligánkodni az ember fia.
Igen, a bootloader, meg az ezzel kapcsolatos mizériák.
A tesztpontos okosítással kinyitottam, mert anélkül csak a gyári kernellel lehetne meghajtani bármit is, ráadásul(,ha jól gondolom) a CWM sem lenne/lehetne annyira konzisztens, mert nem a kernel része, hanem a ROM-é(?) és elvész(/átalakul
) minden ROM cserekor.
Ja, jött még ugye olyan is, hogy baseband. Na mondom fasza.
Még mindíg nem teljesen tiszta minden úgy sem, hogy kipróbáltam 3-féle romot, meg vagy 4-5 féle kernelt.ROM: smultronic, CM nightly, realICS lite legfrissebb.
Kernel: krsh 3.0, mesa 1.8, kernelpanic 1.25, CM kernele.Szóval lenne még 1-2 technikaibb kérdésem, ha nem baj.
Vannak ugye mindenféle partíciók az android rendszer alatt és ezek ok hogy formázhatóak, meg törölhető a tartalmuk(nem mind, a boot nekem nincs a CWM -ben fölajánlva pl.), de nem minden világos számomra. A baseband ugye nem tárolódik sehol, hanem csak beleíródik a firmware-je a telefonba és nincs partíción? Jól gondolom? Ezért nem cserélődik csak a gyári ftf-es frissítésnél, mert csak az "mergeli a BIOS csipekbe/csipbe"?
A másik a batterystat.bin. Ez hol a fenébe van tárolva? A boot partíción? Mondják hogy érdemes a törlését választani minden custom ROM esetében. Ja meg egyáltalán az egész boot partra nem engedélyez írást a bootloader a zárt állapotában, mert megtagadja? De hogyan tudja megtagadni? A bootloader(Ami durván olyasmi mint a Linuxos grub) hol tárolódik? Meg mi az, hogy nem lesz fastboot ha zárt (és nem nyitható) bootloadert valaki mégis kinyit. A fastboot az egy funkciója a bootloadernek, amiből kétféle alap változat létezik? Egy nyitható fastboottal és egy nyithatatlan anélkül?Ja, ez elég friss, ha érdekel valakit: [link]
Ja tényleg, egyedi kerneleknél többnél sincs meg a drivere a wifinek és azt külön kell mondjuk a cwm-el telepíteni. Node, amikor romot cseréltem, meg előtte mindent töröltem, ez valahogy mégis megmaradt, tehát csakis a boot partícióra mászhatott föl a kernel mellé. Így volna? (A mesa kernel speciel tartalmazza a wifi modulokat, de se a kamarush féle, se a kernelpanic nem hozza magával.) Nyitott bootloader esetén már összevissza írkálgathatok a boot partícióra, akár kézzel kernelt is cserélhetnék, nem csak a flashtoollal? Minek van egyáltalán külön fastboot mód, meg flashmode mód? Mi az értelme, vagy a haszna neki? A gyári frissítések/szoftverek a "full telefont" ki tudják cserélni és még csak fastboot módba sem kellett menni hozzá... Az persze ki tudja cserélni a kernelt is.
Meg mi volt az, hogy régebben sokan vitatkoztatok itt róla, meg ment a sírás-rívás az ICS miatt, hogy jó lenne, de a sony(ericsson) meg akarja hagyni a GB kernelét(?), pedig az ICS csak a hozzávalóval tud igazán "dübörögni". Ez most megtörtént, vagy nem történt meg?
A mostani android kernelek (is csak) 2.6.x verziósak, nem pedig 3-masak, akárhol nézem őket, akármilyen készülékkel. Szóval akkor most hogyan kell(ene) érteni azt, hogy "ICS alá ICS kernel kéne"?? Ez sem tiszta teljesen.Szóval OK hogy Linux az android, de azért itt vannak ám huncutságok nem gyengén...
Aki tud minnél részletesebb infóval szolgálni ezekkel a dolgokkal kapcsolatosan, az irkáljon már némi "szösszenetet", had főjjön a fejünk, ne csak a ROM-ok...
Kamarush?
Expeacer?Köszönöm.
-
darvinya
titán
[link] [TOOL] [Theme Creator] XThemer for Xperia Devices
-
Nundee K.
tag
Üdv!
Valaki meg tudná mondani, hogy egy adott custom ROM (Smultronic 3.1) melyik system apk-ja tartalmazza a háttérképeket? Gallery néven nem találtam.
Köszönöm előre is!
-
aero.
veterán
Megtud valaki szánni egy ICS ftf-el? Esetleg be lehetne dobni az első hsz-be is.
-
fatal`
titán
Jó lenne ha csak 20k-val lenne drágább.
30k-val drágább a Mini Pronál. És szerintem nem éri meg, de ez csak az én véleményem. Az összes HTC túlárazott. Arról nem beszélve, hogy több mint fél évvel újabb készülék, minimum, hogy egy kicsit legyen jobb.
(#16833) Mozzarella: Persze, mert már ráflasheltél egy független ROMot korábban.
(#16836) Osi222: A ROOTolás nem jár garanciavesztéssel.
-
darvinya
titán
válasz
aszti75 #16837 üzenetére
Bocs nehéz beírni a Play keresesőjébe xparts /xParts /x-Parts
-
Az a 20 ezer kb 40 ezer. Én a SE Minimet ugyanazzal az előfizetési konstrukcióval 27 000 Ft vettem, amit most megvehetnék HTC One V 68 000 Ft volna.
Hát nem tudom, hogy a nagyobb 3,7 hüvelyk, 480 x 800 pixel (252 ppi) kijelző megérne-e 41 ezer Ft?Egyébként a hardver része nagyon hasonló. Ami az One V mellett szól a nagyobb belső memória és Android 4.0, ugyanis a T. ezzel árulja jelenleg.
"nagyon szép képe van"
Ez meg is magyarázza egyből, hogy miért.
70-80 ezer körül akkor inkább a Sony Xperia P vagy a Go venném meg.
Kíváncsian várom, hogy a P-ről milyen tapasztalatokat szerzel. -
pcnet
addikt
válasz
ricsike81 #16828 üzenetére
Kb már 2 hete nem arról szoltak a hírek, hogy T teszteli már az ICS-t??? Mondjuk engem nem érint, mert független a telóm. Anno Wave-et is pont ezért vettem meg függetlenül. Nekem már rég hivatalos bada 2 volt fent mikor havernak még T-s 1.0 volt/van.
Azt csak zárójelben jegyzem meg, hogy pl iPhone 4 8GB szolgáltatóknál rabigával 160e ft, Apple Store-ban meg 122e ft gyárilag függetlenül. De GSM boltokban is van 140-150e ft-tól Apple garanciával. Szóval én mindig is gyári független párti voltam. Sok esetben olcsóbb a telefon mint szolgáltatónál.
Vagy pl most hívott haver, hogy T-nél 55e lenne előfizetéssel a Defy+ 1 év garanciával. GSM boltban 60e ft 2 év garral. No comment!
-
fatal`
titán
Az nem zavar, hogy kétszer annyiba kerül?
Egyébként meg majd, akad a sense és a kevés ram miatt, akkor majd megváltozik a véleményed.
(#16828) ricsike81: Persze a Sonytól nem, hát hogyne, nyomorék banda, még jó, hogy nem szolgáltatói telefont vettem. A Sony elküldte a vodafonenak meg a telenornak is, csaka t-t kihagyta, valószínűleg
-
ricsike81
aktív tag
a tmobil még mindig azt a tájékoztatást adja hogy nem kapták me g a sonytol a szoftvert ezért nem tudják kiadni az ics-t.
-
sdd2
veterán
Sajnos én is de már nem is érdekel... Most úgyis One V van nálam 2 hétig, holnap egy tipo dual lesz nálam 2napig, meg van nálam egy note10.1és egy xperia p is érkezik jövőhéten ìgy nem is fogom nagyon használni a minit, max pár napig... Meg persze utána is jönnek majd a cuccok.
-
sdd2
veterán
Nekünk vajon meg jön majd az ICS update ami javít pár dolgot?
-
aszti75
senior tag
Sziasztok.
Szeretnék CWM Recovery-t telepíteni,de azt itt található leírásokban szereplő linkek,ahonnan letölthető lenne a progi már törölték.
Valaki tudna egy olyan helyet ahonnan beszerezhetem a halott linken lévő programot?Köszönöm.
-
Osi222
tag
Sziasztok!
Gyári GB alatt, ha használom a mass storage módot, bizonyos időközönként elfejti a micro sd-ről beállított csengőhangokat. Elég zavaró dolog ez, ami a régi se x8-nál még nem fordult elő.
Rootoláson kívül létezik valami megoldás, amivel ezt meg lehet szüntetni? -
ko9
addikt
válasz
darvinya #16817 üzenetére
Tele van External cuccokkal - kicsomagolva mellesleg 839Mb - amennyiben érdekel a tartalma, Github oldalamon megtalálod.
-
darvinya
titán
és kamarush
Köszönöm.
Már kezdtem megörülni.
„Sometimes we publish code examples and ready-to-use code modules with our tutorials, as a way to support app and custom ROM developers. These code modules are available to download directly from Developer World, and you can find them all in our Downloads section.”
Bár elég furcsa egy kernel-hez 136MB-os tar.gz kell a végeredményként alig 5MB-ért.
Bár ehhez már nem értek. -
darvinya
titán
-
hefe77
tag
Ha már itt vagy!
Te írtad, hogy milyen jó a smultronic rom! neked nem volt ilyen gondod vele? csináltam wipet is pedig.
-
aero.
veterán
válasz
hefe77 #16803 üzenetére
A custom rom telepítésének menete zárt bootloaderre:
CWM-ben
full wipe
wipe cache
mounts and storage/format /system
advanced/ wipe dalvik cacheEzerszer le volt írva már pedig. Ezt csak azért írom le, hogy ne azt hidd, hogy a ROM rossz. Csináld újra a telód és próbálkozz újra, csak most a fentieket ne hagyd ki.
-
lolll3
tag
válasz
hefe77 #16805 üzenetére
Flash mód működik nem?
(#12627) Ha megvan a flashtool és a régebbi[rom] , akkor flashtool indít, villám ikon, flashmode, kiválasztod a romot, leokézod, kikapcsolt telót rádugod a gépre miközben a hangerő le gombot nyomva tartod, arra figyelj, hogy az usb hibakeresés és az ismeretlen források a telón be legyen kapcsolva. Ha kész a flashelés, utána mehet a root. Ha minden rendben van, és lefutott, akkor elvileg rootolva vagy.
-
hefe77
tag
Üdv!
Kellene egy kis gyors segítség, nem igazán tudom, mit tegyek. Felraktam a xda-ról egy Smultronic romot. Már az elején folyamatosan fc-zik, nem enged továbblépni a telepítővarázslóból, még a nyelvet sem engedi kiválasztani. Egyedül a beállításokba tudok bejutni. Hiába dugom adatkábellel a gépre, nem ismeri fel. A CWM-et sem tudom behozni újraindításnál. Tehát nem tudok még új romot sem felrakni. Tudna valaki segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Xperia X10 mini egy új kategóriát teremtett, az utód pedig mindenben jobb lett nála és továbbra is egyedi ajánlat az okostelefonok között.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Projektor topic
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Metal topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest