Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Megtollasodik a középkategória
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ablack
senior tag
Tudna valaki segíteni abban hogy, hogy tudok backup-ot csinálni a t-mobile-os 2.3-as rom-ról. Hogyha flashtoollal felteszek egy Android 4.0 rom-ot utána vissza tudjam állítani a telefont, ha esetleg szervízbe kell vinni?
-
generic
senior tag
587-es rom-ot felraktam, és a total commander nem ismerei fel a telót, mint cserélhető lemezt, csak a sajátgépben mutatja eszközként, ott meg nagyon lassú...
mit csináljak???
-
fatal`
titán
1-1,5 napot biztosan kibír, 1 napot intenzív használattal (1-2 óra netezés) is.
Hibának a képernyő vibrálását szokták mondani (otthon javítható, rootolt készüléken, vagy a szervíz is megcsinálja), amikor nem tudja belőni a fényerőt az érzékelő (állítólag ics-en valamennyit javítottak rajta). Illetve az érintőgombok is rosszul vannak kalibrálva egyes készülékeken, ilyenkor össze-vissza nyomkodja őket (ez melegben szokott előjönni), ezt is gyorsan orvosolják garanciában (otthon nem tudom, hogy javítható-e, nekem Mini Pro van, az nem szenved ettől).
A Miro nem csak drágább, de gyengébb telefon is (hardver), szerintem a Minivel jobban jársz / jár.
-
fecs
senior tag
Sziasztok!
Feleségemnek néztem ki ezt a telefont.
Olvasom, hogy frissíthető ICS-re. ICS-vel mennyi ideig bírja a készülék normális használat (napi 1-1,5 óra beszéd és emailek olvasása 2G-n) mellett?
Sony 2 év garanciát ad. Van valami jellemző hibája a készüléknek.Aki most használja, az lát fantáziát az Xperia Miro-ban? Az lenne a másik jelölt, mert vékonyabb, viszont drágább.
-
FET-MEN
veterán
Valaki otthon van tok témában? Dobhatna egy PÜ-t mert online akarok venni
-
generic
senior tag
mégsem.
-
Patrick76496
őstag
Üdv! Hogyan tudom lezárni T-Mobilos Mini bootloader-ét S1Tool-lal? Azért kellene, mert ha jól emlékszek úgy nem szabad frissíteni a telefont gép nélkül, amíg nyitva van a BL. Nos én erről megfeledkeztem, most tégla a teló. Először zárjam vissza a BL-t, vagy rakjam újra a szoftvert? ICS van rajta, gyári ROM. Előre is köszönöm!
-
satinskirt
csendes tag
Hali! Egy olyan kérdésem lenne hogy az új ICS alatt hogyan futnak a komolyabb játékok (gta, real racing2, ilyenek)? abban is hozzák a GB szintjét? mert én anno azért tértem vissza Gb-re mert a régebbi build számú ICS alatt siralmasan mentek a játékok. köszi aki válaszol!
-
ablack
senior tag
Sziasztok,
Van a családban egy ilyen telefon és lenne vele kapcsolatban pár kérdésem.
1, Ha a telefont az 1.HSZ- ben lévő leírás szerint root-olom, de pl. szervízbe kell vinni akkor ha unroot-olom akkor a rootolásnak semmi nyoma sem marad? Tehát a garancia nem veszik el?
2, A telefonal olyan probléma jön elő, hogyha felmelegszik kb.: 35 fokra akkor az érintőgombok önállóan elkezdenek benyomódni, és emiatt a telefon szinte használhatatlan.
Van erre valami megoldás vagy szervízbe kell vinni?3, A telefonon Android 2.3 van és T-mobile-os és nem ajánl fel frissebb verziót. Van valami lehetőség frissíteni a telefont 4.0-ra a garancia elvesztése nélkül? Illetve az Android 4.0 mennyire megbízható a 2.3-hoz képest, tehát van-e benne valami bug?
-
Isten88
senior tag
(#17663) FET-MEN & (#17664) Lasy: Köszi szépen a gyors választ!
Még nincs belakva a telefon, full üres.
Ezt igazából azért kérdeztem, mert valahol olvastam valami olyat, hogy nem megy fel egyből a .587, hanem valamit kell csinálni, de ezek szerint nem.
Root most még nem kell, azt tudom az enyémről, hogy szívás megcsinálni.
Köszi szépen! -
Isten88
senior tag
Sziasztok!
Havernak van egy st15i (Xperia Mini) T függő telefonja, 2.3.4 van fent neki (4.0.2.a.0.62). Mi kell ahhoz, hogy felmenjen rá a "Xperia Mini (ST15i)_4.1.B.0.587_Unbranded.ftf"? "flashtool-0.9.8.0-windows.exe" már lent van, "Xperia Mini (ST15i)_4.1.B.0.587_Unbranded.ftf" is. Más kell még? Írna valaki egy rövid user manulat? Meg ez a fajta .587 jó lesz neki?
Ha igen, ezek közül mik hogy legyenek kipipálva?
Köszönöm szépen! -
rutyika68
őstag
Ahha.. előző hozzászólásodat is elolvastam, így már vágom. Ti kimondottan a MIUI romról beszéltek. Hát igen, igazad van, ha már benne van egy funkció, akkor az működjön..
De az én hozzászólásom is helytálló, mert van sok olyan alkalmazás amit (ha működi, ha nem) én lecserélek egy nekem tetszőre, pl: home, phone, stb.. legyen bármely romról is szó.
-
natë
nagyúr
válasz
rutyika68 #17648 üzenetére
Akkor viszont nem értetted mit és mire írtam...
Az a gond, ha a hibásan vagy egyáltalán nem működő alkalmazásokra vagy funkciókra kell alternatívát keresünk, ami ráadásul az eredeti "hivatalos" miui romban (csak hogy a példánál maradjak) frankón működik és minden igényt kielégít. -
rutyika68
őstag
válasz
Zoli133 #17645 üzenetére
Hali!
Nekem is le áll a biztonság app, így a root jogokat sem tudom engedélyezni.Azért az alternatíva, azért a root jog, hogy minden egyes user saját igényeinek megfelelően szabja testre, az aktuális romját.
Mert ugye, ami nekem megfelel, az neked nem biztos, esetleg ez fordítva is így van. -
natë
nagyúr
válasz
Zoli133 #17645 üzenetére
Sms-nél scrollozz a favorites-re.
Nem tudom, lehet, hogy én vagyok a maximalista, de ha kiadnék egy romot, ilyenekre is ügyelnék (ezt általánosságban írom, szinte minden fejlesztő és szakácsmester beleesik a hibába). Apróságok...talán...de rontják az összképet. Hiába gyors a rom, ha egy rakás funkciójára alternatívát kell keresned. -
Zoli133
addikt
én egy hete használom az új ExMIUI-t (mióta kinnt van). sms-app nekem még nem állt le ellentétben biztonság app-al az néha megadja magát. tárcsázó tényle golyan amilyen de az nem zavar, gyári widget helyett meg beautiful widgets. konkurencia, hmm talán egy értelmes van MIUI fronton HaSA MIUI, bár rég jártam xda-n...
-
natë
nagyúr
Kipróbáltam az utolsó ExMiUi-t. Tárcsázó tele van cirill betűkkel, az sms app leáll ha "matatok benne", az óra widget kínai. Háát, bocs ko9, de jelen esetben (minden tiszteletem a tiéd és a munkáidé) a konkurrencia miui verziói jobbak.
-
dokee78
félisten
Nekem a telóm állandóan meghülyül.
Ha restartolom akkor bekapcsolja az USB hibakeresést és a töltés közben ne lépjen alvó állapotba. -
Ateess
tag
Sziasztok!
Kezdő Android felhasználó vagyok, eddig Symbian-t használtam, nemrég váltottam. Valaki le tudná írni, hogy hogyan kell a rendszerfrissítést megcsinálni, feltelepítettem telóról a Sony PC Companion-t, rámegyek a frissítésre és mikor elkezdi a szgépet felkészíteni ezt a hibát dobja:
Probléma: Az online kiszolgáló jelenleg túlterhelt.
Részletek: Sony frissítési programmotor hiba(hibakód: 1200).
Hibaelhárítás: Próbálja meg újra később.
Hát próbáltam, de semmi, már nem egy nap próbálkoztam pedig.
Nem tudom számít-e, de Win7 ultimate alatt futtattam a progit, bekapcsolt telonál.Minden segítséget előre köszönök!
Üdv,
Atis -
WMD
csendes tag
Anno ez alapján [link] frissítettem 4.1.B.0.431 romra.
Szóval jelenleg ez van fent rootolva.
Szeretném frissíteni .587-re. Van lehetőség most is úgy, hogy a root megmaradjon? -
FET-MEN
veterán
Matt fóliát használ valaki rajtam kívül? Nagyon jó napfénybe, meg se ujjlenyomatok nem látszanak, se a karcok, viszont nekem a képminőséget nagyon rontja
-
ricsike81
aktív tag
minire erdemes Nova Launcher Prime tenni ?Mit tud ez a progi és mennyire eszi a memoriát ?
-
natë
nagyúr
Nova Launcher Prime 55 Ft a Play-en.
-
aszti75
senior tag
Hát én nem tudom,de nekem ez a Dice Player nem akar működni.Letöltöttem,de amikor indítom akkor rögtön HW-s lejátszás van beállítva,elsötétedik a kép és semmi.Sőőőőt,le is fagyizik a telefon
-
Zamasun
aktív tag
Dice Playerben hogyan kapcsolom be a hardveres gyorsítást ?
-
dokee78
félisten
Kipróbátam,ezt a Dice player fura módon el van csuszva a hangsáv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Xperia X10 mini egy új kategóriát teremtett, az utód pedig mindenben jobb lett nála és továbbra is egyedi ajánlat az okostelefonok között.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest