- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android szakmai topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
japy
őstag
Erre valaki?
-
japy
őstag
Sziasztok egy kis segítség kellene! Feltettem az ICS-t és most nem találom a WI-FI beállításoknál a speciális opciónál ezeket:IPCím,Átjáró,Hálózati maszk,DNS,DNS2.
Ezeket hol lehet beállítani? -
japy
őstag
Én már harmadszor vittem vissza garanciális javításra a szervizbe a minit a beragadó gomb miatt! Most kitalálták vigyem be hozzá a mem karit meg a töltőt,meg az adatkábelt mert nem tudják megjavítani! Minek kellenek ezek a javításhoz? Nem értem.
-
japy
őstag
válasz
Nuada herceg #16526 üzenetére
Ja ha jól csinálják én már másodszor vittem szervizbe emiatt!
-
japy
őstag
A kamera foncsor lekopást gariba nekem kicserélték!
-
japy
őstag
válasz
cintula187 #14063 üzenetére
Biztos hogy karcos a kamera vagy csak a foncsor pattogott le róla?
-
japy
őstag
Ha garanciális javításra adom le a készülékem milyen tartozékot kér a szerviz?
-
japy
őstag
Nem találom ICS alatt azt az opciót amivel lehetett választani hogy csak az sd kártyát lássam mint meghajtót! Tud erről valaki valamilyen beállítást? A GB volt valami olyasmi hogy MSC MTP vagy valami ilyesmi.
-
-
japy
őstag
Nekem meg azt írja hogy már a legujjabb szoft van rajta,pedig ott a számom a frissítési listába!
-
japy
őstag
válasz
dilajoska1 #11724 üzenetére
Akkor már inkább ezt nézegetem amíg nem lesz nekem is ICS
-
japy
őstag
Látom nagy itt a vita. Érvek ellenérvek. Most már engem sem hagyott a kisördög ,hogy ki ne próbáljam mit bír a napon. Kitettem egy darabig és mértem infrás hőmérővel 53fok volt a kijelző de semmi hiba nem jött elő! Igaz az én telcsim még csak 1 hetes!
-
japy
őstag
Olyankor mi van amikor szoftver javítása közben az előkészítésnél elakad?
-
japy
őstag
Érdemes volt ilyen telcsit venni. Igen jól pörög ez a topik! Habár a telcsi fényereje lehetne egy kicsit erősebb!
-
japy
őstag
Sziasztok! Az ébresztő csengőhangját nem lehet változtatni?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest