- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
aero (#10208), petroleumlam (#10213), elpatkorado (#10214) :
Köszi!
-
Canonfan
senior tag
Igen, gáz, szar minőségű a festés, tokban hordva is lekopik, pontosabb lepattogzik.
Én azt szeretném megkérdezni ezzel kapcsolatban, hogy ez általános jelenség amúgy, mennyire gyakori, illetve a fekete verzión nagyon látszik ha lepattogzik a festék?
Tényleg ennyire gáz amúgy, mennyi időt bír ki normálisan a festés?
Még annyit szeretnék megkérdezni, hogy készülékházat lehet normális áron (és rendesen) cseréltetni ha nagyon lekopott a festék?
Válaszotokat előre is köszi!
-
Canonfan
senior tag
Ubul86 (#9445),r azorka777 (#9446) :
Köszi a hasznos infót!
Jobb is akkor a főzött rom, legalábbis nekem az SE felhasználói felülete nem is tetszik, pedig 2-3-szor már láttam egy xperia minin de abszolút nem jött be, az ICS felülete összehasonlíthatatlanul szebb és jobb...
-
Canonfan
senior tag
molnarpeter (#9344), Ubul86 (#9346), domojko (#9347):
Köszi szépen a válaszotokat!
Egyre jobban tetszik ez a telefon, ezen kívül még az Alcatel OT-995-öt néztem de inkább efelé hajlok már, az Alcatelben nem igazán bízok valahogy...
Ez a festék lepattogzás mennyire gyakori amúgy, illetve mennyire zavaró, a fekete verzión nagyon látszik?
Még azt szeretném egyelőre megkérdezni, hogy szoftveres fronton mi a helyzet, mennyire jó a gyári rom?
Én a T-mobile-nál venném Dominóban, nem tudom, a T-nél kijött már rá az ICS, de root meg CWM az nálam is alap lenne, viszont ha azok meg vannak akkor már csak egy lépés a főzött rom, milyen ICS romok vannak hozzá, érdemes hagyni a gyári romot, vagy inkább főzött?Válaszotokat előre is köszi szépen!
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Én mostanában gondolkodom azon hogy lecseréljem a HTC Tattoo-mat, bár még nem határoztam el magam teljesen ezért szeretném megkérdezni a tapasztalataitokat a telefonnal kapcsolatban, mert bár eddig tetszik, de szeretnék képben lenni, hogy milyen a telefon...
Elsősorban azt szeretném megkérdezni, hogy vannak visszatérő hibák, szóval megbízhatóságra milyen szerintetek, tapasztalataitok szerint mennyire lehet hibás példányokkal találkozni?
A másik, hogy élőben kinézetre milyen a cucc, véleményetek szerint egy 30 éves férfikézbe mennyire illik? (Természetesen a fekete verzió) Nekem a képek alapján is tetszik, csak azt nem tudom megítélni hogy a Walkman design és a lejátszáskor villogó jack körüli led miatt mennyire maradt komoly külsejű a telefon, szóval egy 30 éves embernek is vállalható, vagy csak a tinik kezében mutat jól?
Még azt szeretném megkérdezni, hogy az aksija milyen, kíméletes használattal mint pl estére offline-ba tevés, 3g bekapcsolva, de mobilnet, gps, wifi, bluetooth stb csak szükség esetén és nagyrészt készenlét vállalható a kb 3 nap, vagy így is csak este töltöd kategória?Bármilyen infót előre is nagyon szépen köszi!
-
Canonfan
senior tag
Bocs, más topicba akart menni az előző hozzászólásom, kérlek tekintsétek tárgytalannak
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
A Play Books app az mennyire szükséges alkalmazás? Azért érdekelne, mert sajnos a telefonom memóriája az elég szűkös, és épp ma néztem, hogy kb 6 mb helyet leeszik a belső memóriából,
így volt kicsivel kevesebb mint 25 mb szabad helyem...
Gondoltam egy olyan app amit nem is használok (az utolsó frissítés óta el sem indult nálam) ne egyen le az amúgy is szűkös memóriámból 6 megát, így leszedtem, de az app tulajdonságainál nem láttam eltávolítás gombot, így az app2sd-vel szedtem le, de nem tudom, hogy ezzel lehet-e gond, bezavarhat valamibe hogy töröltem ezt az appot?
Válaszotokat előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán-svéd duó új okostelefonja pont olyan, mint az Xperia család tagjai, mégis zenésznek hívják.
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG OLED Televíziók: ÁPRILIS MADNESS -30%
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest