- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
morfondőr
addikt
-
morfondőr
addikt
Nem ritka az sem, hogy ha valami nem sikerül, akkor ott hagyják úgy abban az állapotában és mennek a következőre. Persze nem akarom védeni az Nvidia-t, gondolom nem a fő célok egyike hogy a shield-et támogassák, lehet pár fő dolgozik csak rajta "szabadidejében". Ha nem lett volna a Nintendo Switch ugyanezzel az SOC-vel, szvsz már rég elfelejtették volna, de mivel gyártásban maradt a hw, ezért ők is vitték tovább.
Én nem mertem még tegnap este rányomni a frissítésre, de ma már megpróbálkozok vele! -
Tommy-1998
tag
Először töltsd le telóra és a shieldre is a Send files to TV appot, ezzel oda vissza lehet fájlokat küldeni a 2 eszköz között egyszerűen:link
Aztán telóra töltsd le a smarttube tv appot: link
Aztán a fájlküldő progival megkeresed az appot és átküldöd a shieldre, ami a lényeg hogy a teló is ugyanazon a wifin legyen mint a shield , úgy fogják látni egymást! -
intuicio
aktív tag
Nem akarlak elkeseríteni...nálam is így kezdődött minden...
Wifi továbbra sincs, még szerencse LAN-on csatlakozom a nethez. Hál istennek a távrecsegő továbbra is megy, pedig volt pár hét míg egyáltalán még csak fel sem villant a háttérfénye.
Decemberben jár le az Alzás garancia, Novemberben küldöm is vissza, és remélem egy normális bugmentest kapok vissza -
PpenoO
őstag
Igaz, hogy az én telefonom nem látja a távirányítót, de ha te tesztelted és megy a távirányító telefonhoz csatlakoztatva, onnan meg appon keresztül a távirányítás én elhiszem, csak kevés volt az infó a hszedben, pláne az utolsó mondatoddal megspékelve.
intuicio: teszteld le így ahogy tomp írta, reméljük kiderül mi a gond.
-
LouiS22
veterán
-
jaszy76
aktív tag
-
tomp
félisten
1órányi chatelés eredménye: semmi
A support szerint nem tiltanak ESN-t, mennie kell a 4K-nak. Nem e az internet okozza.
Nem! 1000Mbit van rákötve meg eleve minden más(jelenleg Disney+, HBO Max, AppleTV appban vásárolt filmek, Play Movies-on vásárolt filmek vannak használva) megy 4K Dolby Visionben.
Családtag fiókjával bejelentkeztem Shielden és az is max SD.
TCL-en is megnéztem. Ott 4K DV mint ahogyan az én fiókom is 4K DV a TCL-en.
Továbbítva lett a "szakik" felé, de megoldás határidő nincs.
Chateljen mindenki velük, hogy lássák nem jó ez így! -
gyűrű
addikt
ESN kód mindig eszközhöz kötött. TV-ét nem szabad más eszközre megadni.
Nálam egyelőre a shielden appban is és kodin is megy egy reset ESN után , ill a TV-n és a firestickeken is 4K DV-ben.Amúgy a netflixen az appban vagy néhány sample amivel lehet ellenőzizni a minőséget. Test Patternsre kell rákeresni..
-
jaszy76
aktív tag
Annyit kiderítettem, hogy ez csak azokat érinti, akik kodi alatt használják a netflix addont. Ez az addon valamiért újabban nem olvasta ki a gyári netflix appból az eszköz ESN azonosítót, ezért csak 540p-ben játszott le. A gyári app továbbra is jó volt.
Ha akartad rendesen használni a kodi addont, akkor manuálisan kellet bepötyögni az ESN-t, és akkor megjavult. 1 napig. Aztán azóta semmi sem játszik le rendesen. Sem az addon, sem a shield gyári Netflix app, sőt, az ezektől teljesen független LG Oled sem. Annyi a közös, hogy ugyanazzal a fiókkal használom. Ez szerintem nem is eszköztiltás szerű valami, hanem fiókhoz kötött. 1 hete adok nekik, aztán lemondom az előfizut. -
gyűrű
addikt
Úgy tűnik a netflixnél van a hiba.. Az addon fejlesztő szerint. Néhány embernek shielden és firestikken is a gyári appban is korlátozódott valamiért.
-
gyűrű
addikt
Offline lejátszó, ez jó.. 2022 van ám.
Akkor arra már inkább egy coreelec...Megvenném simán a kínai vackodat, de a filmnézési szokások jelentősen átalakultak. L1 nélkül már nem veszek semmit. Úgy hogy tőlem mehet rajta a konvertált fel7 is, nem izgat. Se Időm se energiám ezekre. Ha lesz normális lejátszó ami rendesen vált és L1 es akkor oké, ha nem akkor nekem a shield pro a 8.2 fwvel elfér még egy darabig... Bug mentesen
-
Hege1234
addikt
a DV release-ek 99% -a MEL szóval a FEL-el sokra mész..
csinálhatod meg mindig magadnaktény, hogy egy cégnek sem lenne szabad experiment frissítést ráeröltetnie a vásárlóra
de még mindig van lehetőség a downgrade-re
(még, ha nem is egy klikkes megoldás)
amint ezt megszüntetik sztem is kb kuka lesz -
morfondőr
addikt
-
Tengri
senior tag
Legyen egy ellenpélda is. Razer Basilisk V2 egeremet hónapok óta nem használtam ezért eladtam. Vevő kipróbálta elvitte. Másnap jelzi hogy a görgetőkereke rakoncátlankodik. Görgetés végén egy picit visszaugrik. Visszahozta, megmutatta, visszavetttem. Kitakarítottam leteszteltem a hiba maradt. Érdeklődtem külföldi hazai egeres topicban: Encoderhiba. Mondom veszek bele, de sajnos speciális kell bele...Mivel a garancia ideje pár hete járt le így a Razerrel eddig nem is próbálkoztam, de most megpróbáltam. Kérték a sorozatszámot és a vásárlást igazoló dokumentumot. Elküldtem nekik erre átirányítottak a Razer Inseder fórumra. Újból kérik a számlát és a sorozatszámot, majd lellenőrzés után írják hogy a garanciaideje lejárt. Írtam nekik sebaj javítsák meg kifizetem. Írják hogy vizsgáltassam be egy szervizben hogy tényleg ez a baja. Fórumon lebeszéltem egy szakival. Elküldtem hozzá és megállapította hogy encoder hiba. Írtam a supportnak és azt válaszolták, hogy a garancia idő lejárta miatt nem tudják javítani sem. Kértem hogy küldjenek egy hozzá való speciális encodert és kifizetem nekik erre azt válaszolták, hogy perifériák alkatrészeit nem árulják. Vegyek valahol egy bontott V2-őt és abból használjam fel az encodert. Azt nem is vártam el hogy cseréljék az egeret de hogy a beszerzhetetlen speciális encoderüket még megvásárlás esetén sem biztosítják az egy vicc.
-
-
Gabesz87
veterán
Írtam, hogy beállítottam fixen 4K@23,97-re Netflixhez. Be van kapcsolva a Display frame rate, és Netflixnél 24-et ír. Ez normális, jó így? Vagy 23,97-et kéne mutatnia? Mondjuk azt sem értem, hogy a TV-m hülye-e (Hisense U8QF), mert az meg 60Hz-et mutat
Nem értem én ezt az egész frame rate dolgot. Próbálkoztam a match frame rate (beta)-val, de valahogy az is furcsa. Mikor elindul a videó, menüben rákattintok a match frame rate-re (vagy be van állítva hotkey is), és egy villanás után nem elindul újra (folytatódik) a videó, hanem leáll (vagyis visszatér a Netflixen (vagy épp az adott app) a videó adatlapjára, ahonnan indítom
-
beteg
őstag
-
HUNgabus
senior tag
Koszi, azon mar tul vagyok.
Hogy erted azt hogy "kulso app"? Minden ami nem "gyarilag van rajta"? Play Aruhazbol van telepitve minden. Erdekes hogy az Amazon Prime jo, ma toltam vegig a Boys 3. es egy roccenest se lattam.
Be lehet allitani vhol hogy ne az app valtson frekit hanem legyen fix? Hol?
Koszi -
gyűrű
addikt
..az jó, akkor biztos poénból adnak ki gyorsjavítást máris a nemlétező hibákra..
-
-
Imi1981
veterán
Tudom neked jó de nálam nem jó. Nem tudok vele mit csinálni. Beállítást kívülről fújom szóval azzal nincs gond (előző droidon sem volt). Minden engedély megadva de nem működik. Már beletörődtem. Nincs is fent mert unintalláltam. Viszont most tetszik, hogy a play áruházas stabil kodi matrix ilyen jól működik! Nem is szórakozok mostmár kodinerds és leia - val sem.
Amúgy netflixel is tudok kadenciahelyes lejátszást automatikusan kodiban! Csak a kodis verzióval más problémám van. Ott ha úgy hagyom abba a lejátszást, hogy van vissza kb 5 perc akkor másnap már azt mutatja, hogy megnéztem. Netflix alkalmazásban meg tudom folytatni! Szóval a netflixel semmilyen formában nem vagyok teljesen elégedett. Inkább csak beletörődök, hogy ilyen.
-
LouiS22
veterán
Vagy a tévégyártók elsődlegesen tévéként (értsd: lineáris tévé) tekintenek a termékre. A beérkezeő jel meg jobbára az adott régióban használt szabvány szerinti fps-ű, és kevésbé érdekli őket a 3. féltől származó applikációk működése és az azokkal kapcsolatos problémák (értsd: nem az ő problémájuk, oldja meg a fejlesztője).
-
MrTwister
őstag
Akkor csak a Disney+ ilyen finnyás? Persze amúgy nekünk tök mindegy egyelőre hiszen a mi régiónkban úgysincs Disney, mire lesz(nyárra pletykálják), addigra szerintem lesz hivatalos főverziós kiadás nem csak ilyen félhivatalos hotfix és gondolom azt már a nagy Dizni is elismeri!
-
Mezga Aladár
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Építő/felújító topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motoros topic
- Autós topik
- További aktív témák...
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- ASUS Dual RTX 4060 OC 8GB GDDR6/Garancia 26-07-27/
- Eladó Intel i7-6700 Processzor Hibátlan Működés!
- Eladó Panasonic DMC-TZ80EP-S fényképezőgép
- 9430 2-in-1 14" QHD+ IPS érintő i7-1265U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest