- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Been there, done that.
Biztos nem mennék vissza, PS5-tel egyáltalán nem is működnek. -
Varszegig
veterán
Pont ilyenek miatt kezdtem az alzánál vásárolni én is, mert volt 1-2 dolog, amit más nem hozott be az országba. Aztán most már nem csak ilyeneket vettem tőlük. A logisztikájuk egyébként zseniális a boxokkal, erről példát vehetne minden webshop. (Nem maga a box ténye, az is, de az árazása, a sebesség ahogy odaviszik, akár hétvégén is.)
-
Varszegig
veterán
-
Varszegig
veterán
Nekem már megvolt a shield, amikor vettem egy Sony oled-et. Gondoltam adok neki pár napot, hogy lássam, mit tud a shieldhez képest. (Amúgy is kénytelen voltam, mert a polc amin a shield lakott nem volt kompatibilis a tv méreteivel, így kellett egy új polc.) Első blikkre jó meg szép volt minden, de pár nap után állandóan újra kellett indítani a tv-t, mert az android olyan szinten kiakadt, hogy nézhetetlen volt minden (plex, netflix pl.) Szaggató hang, elcsúszó hang. Újraindítás után pár napig ok, aztán megint. Nem gondolnám, hogy ez bárminek is jót tesz, hogy 2-3 naponta kitépem a tv-t a konnektorból, meg vissza. Szóval elengedtem ezt a dolgot, a shield visszakerült a rendszerbe, és hibátlanul teszi a dolgát. Viszont a Sony tv-vel hibátlanul működik a HDMI CEC (na ez a Samsungról ami előtte volt nem volt elmondható), így semmi probléma nincs azzal, hogy 3 eszköz van. A shield távirányítója mindent is kezel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Path of Exile (ARPG)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest