- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
félisten
válasz
Tommy-1998 #3621 üzenetére
Nem a fájl másolással van a gond mert azt megoldom egyszerűen: SSD van rákötve a Shieldre így Windows alól elérem mint hálózati meghajtó.
Ezzel van a gond:A további részletekre nem lehet rámenni. Kizárólag az "Értem" gomb működik és ha OK-t nyomok akkor közli, hogy nem telepítette.
-
Olympos
aktív tag
válasz
Tommy-1998 #3243 üzenetére
Köszönöm a gyors választ!
Esetleg van tapasztalatod arról, hogy milyen nagy input lag várható? FPS játékokkal tervezhetünk vagy inkább arcade, stratégiai, stb. játékokra érdemes használni?
-
gyűrű
addikt
válasz
Tommy-1998 #2870 üzenetére
Én egyszer már frissítettem, aztán alig bírtam visszatenni a stabil verziót, azóta le van tiltva..Csak hátránya volt előnye semmi. De van akinek jó, nem egyformák a felhasználói szokások.
-
Manimaci
tag
válasz
Tommy-1998 #2491 üzenetére
Köszönöm, de csak usb-s hdd-t használok erre a célra.
-
ugyes
senior tag
válasz
Tommy-1998 #2491 üzenetére
Ha USB-s HDD/SSD-je van, akkor nem kell.
@Manimaci: Plex is lehet az alkalmazás, ilyenkor a Shield Pro önmaga a szerver (külön alkalmazásként telepítendő a lejátszó és a szerver rész). -
tomp
félisten
válasz
Tommy-1998 #2198 üzenetére
Igen kénytelen voltam felrakni. Azzal tökéletes minden videó.
Reklámmentesség nem érdekel mert eleve van Premium előfizetésem. -
Imi1981
veterán
válasz
Tommy-1998 #2190 üzenetére
Tutira sokkal szebb a kép az biztos! Bejön. Szerintem ez nemrég lett ilyen.
Egy kis érdekesség! Most ugye a gyári match frame rate használom netflixen és egész jól működik(mivel a refresh rate alkalmazás nekem nem működik) ! Max egyszer állítja le a videót először de másodjára gond nélkül vált frekit. Tegnap viszont egyszerűen nem akart frekit váltani és minden alkalommal leállította a filmet! Rájöttem ha bluetooth fülest használok akkor egyszerűen nem tud frekit váltani (egy bóvli aliexpesses füles)! Mielőtt csatlakoztatom a füleshez akkor kell használni a match frame rate - t és ha váltott akkor csatlakoztatni a fülest és úgy jó. Lehet márkásabb füles nem zavar be ebbe de érdekes. Vajon miért gond neki?
-
Imi1981
veterán
válasz
Tommy-1998 #1894 üzenetére
Próbáltam és nekem borzasztó! Nyújtott emberek! Minden nyújtott! Persze kinek mi ezen nem veszünk össze. Nekem nagyon nem jön be.
-
Imi1981
veterán
válasz
Tommy-1998 #1703 üzenetére
Kösz! Megnézem.
-
Imi1981
veterán
válasz
Tommy-1998 #1701 üzenetére
Nekem az alap launcher tetszik csak jobban nézett ki azokkal a film ajanlókkal a sarokban.
Az általad linkelt launcher fut az alap helyett? Vagy csak ott az ikonja a kezdőképernyőn és onnan lehet indítani? Mert én még nem láttam android tv - re olyan launchert ami a gyári helyett fut teljesen. -
gyűrű
addikt
válasz
Tommy-1998 #1624 üzenetére
Nem válaszoltál rá, mi az a csomó amit használsz és nem megy. Nekem és az ismerőseimnek amit használunk magyar kiegészítőt, annak 99% működik mátrixon is.
-
gyűrű
addikt
válasz
Tommy-1998 #1619 üzenetére
Szia, melyik az a csomó kiegészítő ami nem támogatott?
-
Hege1234
addikt
válasz
Tommy-1998 #1517 üzenetére
okés, köszi!
-
Tommy-1998
tag
válasz
Tommy-1998 #1121 üzenetére
Na megvan, hihetetlen de az Adguard reklám blokkoló app miatt volt ez
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest