- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
peti85
senior tag
Nem kell a Fotók-ba bejelentkezni. Chromecast képes fényképnézegető kell a telefonra, ilyen pl. a Google Fotók is. Ha ugyan azon a WiFi hálózaton van a teló mint a Shield, akkor a telefonon a Chromecast gombra kell rányomni és ott kiválasztani a Shield-et.
Itt egy video, a Step 3-tól érdekes: [link] -
Imi1981
veterán
Én használtan vettem itt a hardverapron. Volt benne elem. Most már majdnem mindet beállítottam és már van gigabit is (nem tetszett neki az rj45 dugó amivel a másik boxomnak semmi problémaja nem volt) és száguld.
Még ez a gyári frekvencia váltás és a refresh rate alkalmazással variálok. Már azt se tudom mikor melyiket is használom igazából 😄 . -
Kroni1
veterán
"mert még nem jöttem rá, nem volt időm nyomozni, hogy bizonyos fájlokat miért nem akar mutatni a Plex."
Fura, nekem pont Kodi hibázik többet, rendre van pár fájl amit nem ismer fel ezt nem is mutatja a filmeknél, csak ha kitallózom a mappákat. Plexnél van olyan lehetőség, ha pc-n nézed a server tartalmát, hogy találatok pontosítása. Itt be tudsz irni egy pontosabb címet mint ami a fáljnévben van, évjáratot, stb.
Nekem amugy olyan szokott lenni, h töltök le sportot, pl. f1, motogp, nfl. Ezt egy Sport mappába teszem, aminek megadom a plexben, hogy egyéb videofáljokat tartalmaz, és így nem próbál meg hozzá boritót keresni, cserébe minden fájl látszik a sport mappában amit oda teszek.
"250k-s Synology-t, de 3 nap után visszavittem, mert ezer sebből vérzik, 50k-nál nem ér többet."
Én is nemrég raktam össze pont egyet kettőt, és valahogy nem éreztem azt az átutő különbséget egy ZYXEL 326-oshoz képest, hogy megérje a 200e ft-os árat. Persze tudom a support meg a programok, de ennyit nem ér átlagos usernek aki egyedül használja, szerintem.
-
Kroni1
veterán
A shield-en is PLEX-et használsz? Neked nem lassú nagyon a filmek inditása, meg mondjuk egy felirat kiválasztás után a lejátszás folytatása?
Nem próbáltam még shield-et, de nekem több tévén és mi box-on is olyan szörnyű lassu a plex saját lejátszója hogy iszonyat. Egy rendes PC-n fut nálam a Plex server, ha az a forrás ha egy WD nas a forrás akkor is kb ugyanugy homokórázik akár 30-60 mp-et is.. A kodi gyors, de az nem találja meg olyan jól a boritókat, és a plex szebb is. A Kodi alatt a Plex pluginnel kisérletezem, de még az se az igazi, van olyan film ami plex alatt megy itt meg nem.. Lehet nekem is egy shield pro kéne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Robotporszívók
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest