- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
morfondőr
addikt
válasz
redingitell #2942 üzenetére
Ajjaj! Nálam is így kezdődött és készülékcsere lett a vége!
Ha eldobálja a wifit és a távirányítót, akkor keresd az nvidia supportot ha már nem garis.
-
konigjanos
senior tag
válasz
A ki-be kapcsolás nekem előző verzióval volt, most nem. Viszont én eleve at csináltam takarékosságból, hogy egy wifis fogyasztásmérős kapcsoló aljzatban van bedugva az erősítő, tv, shield, alexa, tsb, amit este kikapcsolok, és csak akkor megy, amikor filmezek. 70 watt készenlétet spórolok vele...
-
gyugyo79
addikt
válasz
Nálam a felállás Shield-> AVR -> 2 kijelző amik közt még úgy is váltogatni szoktam, hogy AVR bekapcsol átváltok az egyikről a másikra és utána AVR ki és semmi probléma szerencsére.
-
code1005
senior tag
válasz
redingitell #2891 üzenetére
Sziasztok,
vettem én is egy pro 2019-et az alzán. Ha jól értem akkor nem kellene neki engedni, hogy felrakja a 9-es frissítést. Meg lehet ezt gátolni vagy mindenképp felrakja ha netet kap?
-
gyűrű
addikt
válasz
redingitell #2886 üzenetére
Tesztek szerint nem nagyon ismeri a hd hangokat, meg nem vált frekvenciát sem..
-
gyugyo79
addikt
válasz
redingitell #2886 üzenetére
Ha valaki vesz/vett egy ilyet az ne tartsa majd magába és jöhet egy Shield összehasonlítás. (Én karácsonyra 99% meglepem egy ilyennel is magam ha addig nem olvasok nagyon rosszakat róla)
-
morfondőr
addikt
válasz
redingitell #2740 üzenetére
Nekem Pro verzió van, ezért tesztelni nem tudom, de itt egy leírás a cső változathoz:
Shield TV 2019 (non-Pro, tube) ROM Flashing
Ebben a leírásban pedig megtalálható a 8.2.3 recovery image a cső verzióhoz is:
https://florisse.nl/shield/
Hangsúlyozom, hogy tesztelni nem tudtam, és a Pro flash-elése eléggé más. -
Saughassy
aktív tag
válasz
redingitell #2740 üzenetére
Akkor jobb ha vigyázok erre az állapotra. :)
-
Saughassy
aktív tag
válasz
redingitell #2738 üzenetére
De mintha itt írták volna, hogy van visszaút.
-
Saughassy
aktív tag
válasz
redingitell #2736 üzenetére
Igen, nekem. Samsung tv, Denon AVR. Régi firmware a shielden.
-
redingitell
senior tag
válasz
redingitell #2719 üzenetére
Update: Egészen a mai napig....... Újra előjött az anomália
-
Imi1981
veterán
válasz
redingitell #2713 üzenetére
Hát nekem is csak hátrányom lett belőle. Nagyon bánom, hogy frissítettem de cső verzión usb hiányában nem tudom hogy lehetne ezt megoldani, hogy régebbi droidot visszatenni.
Igazából használható így is csak például smb sokkal lassabb lett és nekem azóta nem működik a refresh rate alkalmazás (lehet mert frissítés után csináltam egy gyári alapra állítást) . Szóval vissza sírom az előző droidot ami minden szempontból jobb volt számomra. -
Imi1981
veterán
válasz
redingitell #2711 üzenetére
Ha netán sikerül leírhatnád a folyamatot magyarul itt.
-
Imi1981
veterán
válasz
redingitell #2677 üzenetére
Nem találtam róla infót de akkor kezel nagyobbakat. Kösz
-
intuicio
aktív tag
válasz
redingitell #2626 üzenetére
Azt megnéznéd nekem, hogy most ha kihúzod tápból a shieldet, majd visszadugod, bekapcsol-e a készülék magától? Mert nálam is ez a xarság van, és nem egyszer arra érek haza, hogy látom megy a shield+tv+erősítő, miközben este kikapcsoltam mindent. Köszi!
-
Imi1981
veterán
válasz
redingitell #2621 üzenetére
Szia! Feltöltöttem drive-ra link . Itt emby repostory van a stabil és a béta. Szerintem stabilt rakd fel biztos ami biztos. Ha ezt telepítetted akkor belépsz a tárolókhoz és ott megkeresed az embyt és telepíted az emby next gen - t (vagy embycon ha az jobban tetszik) .
-
Ickenham
csendes tag
válasz
redingitell #2611 üzenetére
Szia!
Próbáld a kodi beállításokban, a szolgáltatásoknál az UPnP/DLNA alatt engedélyezni először.
-
Imi1981
veterán
válasz
redingitell #2613 üzenetére
Ha egy hálózaton van akkor megtalálja. Ha külső hálózatból akarod elérni akkor meg kell adni a címet (ha használsz ddns akkor azt) és jelszót és úgy tudsz belépni. Én már évek óta használom.
Ha kodi matrixot használsz akkor emby next gen az ajánlott (gyorsabb a működése) ha kodi leia - t akkor embycon mert ezen a next gen nem jól működik! -
Imi1981
veterán
válasz
redingitell #2611 üzenetére
PC-n fut az emby szerver? Ha igen akkor egyszerűen telepíted az emby next gen kiegészítőt vagy embycon kiegészítőt (amelyik tetszik) shielden kodiban és az megtalálja a PC-n futó emby szervert! Bejelentkezel és használod. A PC-n az emby szerverrel tallózod be a hdd-t. Érdemes a sorozat és filmeket külön mappába tárolni és embybe is külön filmek és Sorozatok kategóriában betallózni.
Ha PC-n nem használsz emby-t akkor smb elérés lehetséges de mivel ezt nem használom így most pontosan nem tudom hogy kell.
-
PpenoO
őstag
-
Szigma70
addikt
válasz
redingitell #2421 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mozilla Firefox
- Milyen autót vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- The First Berserker: Khazan
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- ELADÓ TELJES GAMER SETUP!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 18/256 GB Használt, szép állapotban 3 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged