Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Zozo55 csendes tag válasz  ilyen_85

üzenetére ilyen_85

üzenetére4.2.1-gyel próbálta már vki? én meg kénytelen voltam leszedni a fóliát, mert kicsit gányul nézett ki, igaz először csak meg akartam igazítani kicsit aztán csak rosszabb lett :S de most meg annyira tapad a képernyő.... amúgy ti használtok fóliát? tudtok vhol olcsón, használhatót? 
- 

socialkiller tag válasz  ilyen_85

üzenetére ilyen_85

üzenetéreJa,értem  De root nélkül is jó De root nélkül is jó Nekem sincs rootolva se az Sony Xperia P-m,se az Xperia S-em és mind2-őn jó a joystick.Nexus 7-en biztos jó lesz Nekem sincs rootolva se az Sony Xperia P-m,se az Xperia S-em és mind2-őn jó a joystick.Nexus 7-en biztos jó lesz Szerk:Amúgy csak a Nexus 7-hez ne vegyél PS3 joy-t,az ahoz túl drága (SZVSZ) ,inkább vegyél ilyet: Genius Maxfire G-12U,én nekem is van ilyen 3 db is tökéletesek,majdnem minden androidos játék támogatja a ps3 controller-el ellentétben...  
- 

hallerlaller addikt válasz  ilyen_85

üzenetére ilyen_85

üzenetéreNálam item az ammo+radar2+jammer fixen, shitstormok kimaxolva, perk meg sprint2. Szerk.: de a véglegesben lesznek még változások, sentry gunt lehet még más irányokba fejleszteni, de ez látszik is sentry2-re nem is érdemes költeni, viszont ha meccs közbe nézed a research-et akkor megjelenik mellette a sniper sentry és a rocket sentry is. 
- 

hallerlaller addikt 
- 

- 

ilyen_85 senior tag válasz  ilyen_85

üzenetére ilyen_85

üzenetérenem hoztam szégyent a PH-s nickre  a plazma fegyó sem olyan rossz, eddig a wharmongert használtam, de a mostani frissítésben valami történt vele, nem áll annyira kézre mint a frissítés előtt, most a plazma vető lett jobb. cserébe a sentry-t nem mindig sikerül lerakni sőt van amikor magam elé rakja és nem tudok tőle mozogni, bár ez még a jobbik eset, ha nem sikerül lerakni akkor nem lehet újra lerakni a sentry-t :S 
- 

üzenetére ilyen_85

üzenetéreNa nem is kell újraregelni, át lehet írni a nevet a menüben felülre kell kattintani a feedback mellett a userneved nem fog változni, viszont a nickname jelenik meg csata közben, azt át lehet írni bármikor. Én most [PH!]hallerlaller lettem, friend listán viszont nem tudom melyik néven jelenek meg. 
- 

üzenetére ilyen_85

üzenetéreJaja, de két sentry-t már nem tudok sehogyse berakni, ezt a bugot úgy látszik javították.. 
 Mostanában radar2-t rakom be meg jammer-t és tök jól lehet bújkálni, ők nem tudják hol vagyok én meg látom őket a radaron... 
 Sokan nem értik miről szól, nem számít hányszor halsz meg az agresszivitást is pontozza.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Spórolós topik
- Milyen autót vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Path of Exile (ARPG)
- OTP Bank topic
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Hobby elektronika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) Na igen idegesítő mikor van 40 kill, hallhatatlan vagy és bukod a meccset a többiek miatt.
 Na igen idegesítő mikor van 40 kill, hallhatatlan vagy és bukod a meccset a többiek miatt.
 Amilyen háborús időket élünk, elkél az ilyen jó harcos.
 Amilyen háborús időket élünk, elkél az ilyen jó harcos. 

^^^^^^^^^^ Ott a válasz
 ^^^^^^^^^^ Ott a válasz  De root nélkül is jó
 De root nélkül is jó  Nekem sincs rootolva se az Sony Xperia P-m,se az Xperia S-em és mind2-őn jó a joystick.Nexus 7-en biztos jó lesz
 Nekem sincs rootolva se az Sony Xperia P-m,se az Xperia S-em és mind2-őn jó a joystick.Nexus 7-en biztos jó lesz  Te aztán tudsz valamit
 Te aztán tudsz valamit  Többiek meg lófüttyöt nem csinálnak közbe és veszítünk..
 Többiek meg lófüttyöt nem csinálnak közbe és veszítünk..