- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ilyen_85
senior tag
válasz
socialkiller #259 üzenetére
PS3, itt vettem hadveraprón, igaz használt, de gyakorlatilag gyári állapotban van
Kicsit bonyodalmas volt összelőni a nexus-al, mert már 4.2-es android volt rajta s ott valami gáz van a blútyúkkal, így nem tudtam párosítani, de downgradeltem 4.1.2-re és már működik. Elég állat
nagyon tetszik
-
ilyen_85
senior tag
Nagyon állat a kontrollerrel! Beszarás, kicsit állítgatni kellett, de nagyon állat!
-
ilyen_85
senior tag
válasz
hallerlaller #250 üzenetére
Épp most beszéltem meg egy ps3 controller megvételét erdeti, új 7500 pénzért. Nemrég linkelt itt valaki egy logitech 710-es kontrollert, azt nagyon ajánlják xda n. A másik pedig a ps3 controller. A logitechhez nem kell root, a ps3 kontroller hez pedig csak akkor ha vezeték nélkül használod.
-
ilyen_85
senior tag
válasz
hallerlaller #244 üzenetére
A billentyűzet csak azért kell mert a swype hoz szoktam s nem tudok a gyárin gyorsan írni.
-
ilyen_85
senior tag
Sajnos mostanában nem nagyon volt időm játszani, de ezzel a nightmar-el én is találkoztam. Nem nagy szám, csak sokat költ:-)
Most majd hetfon vagy kedden elkezdek gyakorolni a nexuson :-) egyelore meg billentyuzet sincs rajta, csak a deadzone :-)
-
ilyen_85
senior tag
válasz
hallerlaller #231 üzenetére
alapvetően szimpatizálok a shotgunnal, de nem jött be a béta alatt, itt meg sajna nem igazán tudom resetelni a tree-t :S kockázatos...
-
ilyen_85
senior tag
válasz
hallerlaller #229 üzenetére
én most a big boy-t toltam fel max-ra, most már gyűlik a pénz, de nem tudom hogyan tovább, talán shitstorm második fegyvernek, ha melegedik a helyzet, vagy tömeget kell oszlatni, bár lehet, hogy a plazma pityu lesz, tetszik, hogy nem kell vele tárazni, csak pirítani a
parasztotjobbról balról -
ilyen_85
senior tag
válasz
hallerlaller #227 üzenetére
Újra volt idő játszani
A bétás pályán elfutottunk a c-ig, aztán mindenki beült egy fedezék mögé, egyedül foglaltam el a b-t, 3 halálon keresztül tartottam, vártam a többiekre, akik épp kártyáztak a c-nél, végül elkezdtem az a-t ostromolni, akkor elindultak végre
Az ez utáni meccs, sajnos mennem kellett dolgzoni :S
Egy kis reggeli rush, gyakorlatilag végig futottunk a pályán xD
derekasan helytálltunk
S egy ráadás villamoson, állva
(volt benne egy átszállás, ezért nem lett több pont = (
)
Azt kell, hogy mondjam tetszik a játék, jelenleg a legjobb számomra androidon, s úgy vettem észre nem is nagyon játszok mással, igaz ehhez az is kell, hogy csak néha van 10-20 percem, pont jó egy menetre
-
ilyen_85
senior tag
válasz
socialkiller #221 üzenetére
a ps3 kontroller root nélkül is megy?
akkor lehet mégis benevezek egyre
-
ilyen_85
senior tag
válasz
socialkiller #219 üzenetére
Kijelzőn, egyelőre nem szeretném rootolni a one x-et, meg ha minden jól megy (kopog az asztalon, keresztbe tett ujj, lábujj és lábakkal) pár nap és megjön a nexus 7
ahhoz veszek lehet ps3 kontrollert
-
ilyen_85
senior tag
válasz
hallerlaller #140 üzenetére
akkor még most ki kell találni mi legyen a végleges gear
-
ilyen_85
senior tag
válasz
hallerlaller #137 üzenetére
hát ez az, annyira lámák néha, bocs, de mostanában rengeteget dolgozok, meg tanulok meg barátnőzök alig van idő játszani :S
-
ilyen_85
senior tag
válasz
hallerlaller #134 üzenetére
holnap egész nap dolgozom, reggel 9-től 3-ig, aztán 8-tól éjfélig, a kettő között pedig barátnőzök, ettől még lehet benézek valamikor este 9-10 körül....
hehe most már én is készítek majd screenshotot
-
ilyen_85
senior tag
válasz
ilyen_85 #131 üzenetére
nem hoztam szégyent a PH-s nickre
a plazma fegyó sem olyan rossz, eddig a wharmongert használtam, de a mostani frissítésben valami történt vele, nem áll annyira kézre mint a frissítés előtt, most a plazma vető lett jobb.
cserébe a sentry-t nem mindig sikerül lerakni sőt van amikor magam elé rakja és nem tudok tőle mozogni, bár ez még a jobbik eset, ha nem sikerül lerakni akkor nem lehet újra lerakni a sentry-t :S
-
ilyen_85
senior tag
válasz
hallerlaller #130 üzenetére
mindjárt dolgozom, de átírom akkor én is, hagy lássák a kicsi csírák, hogy a PH-s emberek keményen nyomják xD
-
ilyen_85
senior tag
válasz
hallerlaller #116 üzenetére
:d LOL klán öreg vagyok én már ehhez ... Jó! Következő nullázásnál szintén váltok [PH]ilyen85
-
ilyen_85
senior tag
válasz
hallerlaller #114 üzenetére
igen, néha úgy is sikerül megcsípni az első vagy a második helyet, hogy a csapatom mindemellett vesztett
-
ilyen_85
senior tag
válasz
hallerlaller #112 üzenetére
én is ezen bosszankodtam most a saját csapatomban, hiába megyek nyomulok előre próbálok foglalni, vagy egyszerűen csak berohanni és megnézni hányat tudok kiszedni mire észbe kapnak ... ők meg... én általában rárohanok mindig a c-re és akit tudok kiszedek, s a lehető legnagyobb zavart keltek, a többiek meg a b-t campelik, néha akár az a-t is
ha nem ragadok le velük akkor csak mozgó célpont vagyok a c -körül az ellenségnek, így volt amikor már háromszor annyit haltam mint amennyit lőttem
ha meg megállok és várok akkor meg pont fordítva... végül is hatásos meg minden, de én a kettő közül az elsőt élvezem, mi értelme várni és ülni
cserébe összeharácsoltam egy warmonger-re egészen hatásos s végre lehet a fegyvereket is fejleszteni eddig a big boy is egészen bejött, de ez picit jobb lesz úgy érzem
Igaz hallerlaller?
-
ilyen_85
senior tag
lol, tegnap én is 3-ig zone-oltam
most már rank 5, van bigboy, taposó akna, meg egy egy slot
a bigboy rohadt hamar kiürül, aztán már csak futkosok össze vissza és csapom az ellent a puska tussal
Viszont a big boy keményet sebez ám, két lövés testre és már fekszik módban van a csákó
Reggel háromkor egyedül maradtam 4 ember ellen
az utolsó A zónát tartottam 4 vagy 5 respawn-ig ( de két respanw-onként kifogytam minden lőszerből)
Viszont megnyertem a meccset!
24 ölés 10 halál valami 24xx ponttal első lettem
Azt hiszem szegények így estére sírtak egy sort
-
ilyen_85
senior tag
válasz
hallerlaller #56 üzenetére
nekem se, pedig jobban szeretem a zone controlt, ez az agyatlan lövöldözés annyira nem jön be, főleg, hogy másnak már shotgunja van
Mindegy 2. 3. hely azért megvan
-
ilyen_85
senior tag
válasz
hallerlaller #44 üzenetére
igen HugoChavez-t láttam már
felveszlek titeket (akik beírták a nevüket) hentelhetnénk együtt
-
ilyen_85
senior tag
A frissítés óta nincs probléma az ellenséggel, nem teleportálgatnak össze vissza, még 3g-ről sem...
igen jót játszottam a minap a 86-oson :d
a spectate-ből valóban nem lehet kijönni, elfelejtettek gombot tenni oda, hogy ki tudj belőle lépni :d
Összességében viszont nagyon élvezetes, remek játék, tényleg jól elszórakozik vele az ember még a tömegközlekedésen is.
gyertek zónát foglalni
remek harcok szoktak kialakulni, csak annyira gáz, hogy mindig gyíkok közé keveredek s campelik az egyik zászlót én meg mehetek egyedül
-
ilyen_85
senior tag
Az előbb próbáltam, de sajna akadnak az ellenfelek... úgy értem néha látom, néha nem, nehéz így célozni :S
ilyen85 néven vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged