Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok
Én az egyik haverommal szeretnék játszani, de nem tudom hogyan kell. Segítenétek? -
Zozo55
csendes tag
válasz
socialkiller #264 üzenetére
Nekem se a karcolás miatt kell, sokkal jobb volt kezelni fóliával. Így baromira tapad az üveg :S Én a tokhoz kaptam fóliát, de kb 1mmrel nagyobb volt mint kellett volna és az alján a keretre ült föl és ott volt egy légbuborék csík. Akkor kipróbálom ezt az mm-s cuccot thx.
-
socialkiller
tag
Én használok,fóliát,bár nem karcolások miatt (gorilla glass 2
) hanem az ujjlenyomatok és szennyeződések,meg tapadás miatt,fóliával sokkal jobban lehet gémelni...
Én a MediaMarkt-ban szoktam venni fóliát 790.- és 60x60 cm és te tudsz belőle vágni és nagyon jó minőségű,kellően vastag... -
Zozo55
csendes tag
válasz
ilyen_85 #262 üzenetére
4.2.1-gyel próbálta már vki?
én meg kénytelen voltam leszedni a fóliát, mert kicsit gányul nézett ki, igaz először csak meg akartam igazítani kicsit aztán csak rosszabb lett :S de most meg annyira tapad a képernyő....
amúgy ti használtok fóliát? tudtok vhol olcsón, használhatót?
-
ilyen_85
senior tag
válasz
socialkiller #259 üzenetére
PS3, itt vettem hadveraprón, igaz használt, de gyakorlatilag gyári állapotban van
Kicsit bonyodalmas volt összelőni a nexus-al, mert már 4.2-es android volt rajta s ott valami gáz van a blútyúkkal, így nem tudtam párosítani, de downgradeltem 4.1.2-re és már működik. Elég állat
nagyon tetszik
-
hallerlaller
addikt
Találkoztam ma zzvipzz-el, 38-as szintű, nem valami jó játékos ez se, csak állandóan játszik.
Nem tudom, nekem kicsit komolytalan, hogy mindenki cilinderbe meg vikingsisakba rohangál. :S
-
hallerlaller
addikt
Én meg összetapjoyoztam egy napos prémet, persze prémium szerver connectoins-nak nyoma sincs, ugyangy belaggolnak néha a pályák, voice chatelen sem tudom kivel lehetne, viszont legalább a pontos és az expek nőnek, visszaverekedtem magam a kezdeti top 200-ba.
-
socialkiller
tag
Fúú de régen játszottam már
Nem igazán volt időm rá,de most hamarosan újra belelendülök
#258 ilyen_85: milyen controlered van?
-
ilyen_85
senior tag
Nagyon állat a kontrollerrel! Beszarás, kicsit állítgatni kellett, de nagyon állat!
-
ilyen_85
senior tag
válasz
hallerlaller #250 üzenetére
Épp most beszéltem meg egy ps3 controller megvételét erdeti, új 7500 pénzért. Nemrég linkelt itt valaki egy logitech 710-es kontrollert, azt nagyon ajánlják xda n. A másik pedig a ps3 controller. A logitechhez nem kell root, a ps3 kontroller hez pedig csak akkor ha vezeték nélkül használod.
-
Zozo55
csendes tag
válasz
hallerlaller #251 üzenetére
Ha azt mondod, h jobb a vezetékes akkor olyan lesz. Ráadásul majdnem fele annyi. Milyen hosszú a kábel? Nem zavaró néha?
Már kéne a controller, mert akik azzal tolják messziről úgy leszednek én meg próbálok célozni aztán sokszor felrántom a fegyvert :s tapipad átka.
DMbe volt egy pálya, ahol azt se tudtam sokszor, h hol vagyok igaz voltunk v. 3man és fél óránként találkoztunk egymással
Fülessel jobban hallod, h merre zajlik az akció
-
Zozo55
csendes tag
válasz
hallerlaller #247 üzenetére
Nem csak ehhez szeretném a controllert hanem később xboxhoz is. Ha jó láttam neked is xboxos van?! Azért Linkeltem a logi-t is, mert egérbe és billbe a világ egyik legjobbja főleg játékra. szval, e kettő közül melyikkel menne ill melyikkel lenne jobb. amúgy a logitech hasonlít a ps controllerekre legalábbis régebben így volt.
Vágom, h sajna nincs miracast :S CSak jó volt álmodozni róla
Akkor ezt a goldos dolgot hanyagolom.
-
hallerlaller
addikt
-
ilyen_85
senior tag
válasz
hallerlaller #244 üzenetére
A billentyűzet csak azért kell mert a swype hoz szoktam s nem tudok a gyárin gyorsan írni.
-
Zozo55
csendes tag
Ezt a 3 controller-t néztem ki. Nem olyan olcsók, de 1 éven belül szeretnék majd egy xboxot is venni és, akkor ahhoz lesz még egy plusz controllerem. Gondolom olyan kell amihez van ilyen nano vevőegység. Ezek közül melyik lenne jó? Melyik lenne a legjobb?
Baromi jó lenne miracasttal v vmivel kinyomni a tvre az n7 képét és úgy tolni controllerrel ;P
A vásárláson kívül hogy lehet GOLD-ot szerezni?
OSOG-ot (sniper) is szeretem és tudok is vele lőni, főleg egy pályán az alap ZC-n mikor piros vagy akkor C pontnál lehet vele aratni főleg ha elbújsz a zászló takarásába. De csak akkor szoktam ha megakadunk vhol és nem rush-ol velem senki.
Egyébként ZCbe a társ fejéről le lehet lőni a sisakot és a saját gránát téged sebez, de a csapattársat nem. Fegyverbe nekem az alap jön be a legjobban. Ált viszek magammal még egy medikit-et meg ammokit-et, sokszor hasznosabb mint a gránát, mert azt csak egyszer tudod használni.
Na majd még jelentkezem, de addig is megpróbállak utolérni titeket. Mióta kijött a teljes nem sokat játszottam vele még csak 8as az RNK :S -
ilyen_85
senior tag
Sajnos mostanában nem nagyon volt időm játszani, de ezzel a nightmar-el én is találkoztam. Nem nagy szám, csak sokat költ:-)
Most majd hetfon vagy kedden elkezdek gyakorolni a nexuson :-) egyelore meg billentyuzet sincs rajta, csak a deadzone :-)
-
Zozo55
csendes tag
válasz
hallerlaller #240 üzenetére
Aki akar felvehet zola23 néven megtalál. CZ tetszik nekem a taktikai rész miatt de ott nagyon jól jönne a chat meg az ismerősök is akik segítenek a tervet végrehajtani. OSG pl csak itt lehet normálisan használni. Paddal gondolom még könnyebb lehet leszedni az ellent a távolból.majd rakok fel én is képet. Mennyivel jobban merül ha controlert is használok?
-
Zozo55
csendes tag
válasz
hallerlaller #238 üzenetére
Akkor itt folytatom n7 topic helyett. Ultran ment tegnap lagg nélkül egy darabig, de később megint volt lagg:s jó az az xbox controleres kép azon is az van? Mennyivel jobb úgy játszani? Nekem szerencsére elég jól megy anélkül is a vadászat:p mennyiért lehetne a legolcsóbban egy jó controlert szerezni?
-
hallerlaller
addikt
Na találkoztam most a másodikkal is ez se nagy szám: [link]
-
hallerlaller
addikt
Na végre egy 40+ kill DM meccs. Kép
-
hallerlaller
addikt
Most találkoztam a toplistán 3.ik n1gh7m4re nevűvel, nem egy nagy szám, 27-es szintű, premium accal nyomja cilinderes sheriffnek öltözve
persze warmongerrel.
-
ilyen_85
senior tag
válasz
hallerlaller #231 üzenetére
alapvetően szimpatizálok a shotgunnal, de nem jött be a béta alatt, itt meg sajna nem igazán tudom resetelni a tree-t :S kockázatos...
-
ilyen_85
senior tag
válasz
hallerlaller #229 üzenetére
én most a big boy-t toltam fel max-ra, most már gyűlik a pénz, de nem tudom hogyan tovább, talán shitstorm második fegyvernek, ha melegedik a helyzet, vagy tömeget kell oszlatni, bár lehet, hogy a plazma pityu lesz, tetszik, hogy nem kell vele tárazni, csak pirítani a
parasztotjobbról balról -
ilyen_85
senior tag
válasz
hallerlaller #227 üzenetére
Újra volt idő játszani
A bétás pályán elfutottunk a c-ig, aztán mindenki beült egy fedezék mögé, egyedül foglaltam el a b-t, 3 halálon keresztül tartottam, vártam a többiekre, akik épp kártyáztak a c-nél, végül elkezdtem az a-t ostromolni, akkor elindultak végre
Az ez utáni meccs, sajnos mennem kellett dolgzoni :S
Egy kis reggeli rush, gyakorlatilag végig futottunk a pályán xD
derekasan helytálltunk
S egy ráadás villamoson, állva
(volt benne egy átszállás, ezért nem lett több pont = (
)
Azt kell, hogy mondjam tetszik a játék, jelenleg a legjobb számomra androidon, s úgy vettem észre nem is nagyon játszok mással, igaz ehhez az is kell, hogy csak néha van 10-20 percem, pont jó egy menetre
-
hallerlaller
addikt
-
bobooo
addikt
válasz
hallerlaller #225 üzenetére
-
ilyen_85
senior tag
válasz
socialkiller #221 üzenetére
a ps3 kontroller root nélkül is megy?
akkor lehet mégis benevezek egyre
-
socialkiller
tag
válasz
ilyen_85 #220 üzenetére
Ja,értem
De root nélkül is jó
Nekem sincs rootolva se az Sony Xperia P-m,se az Xperia S-em és mind2-őn jó a joystick.Nexus 7-en biztos jó lesz
Szerk:Amúgy csak a Nexus 7-hez ne vegyél PS3 joy-t,az ahoz túl drága (SZVSZ) ,inkább vegyél ilyet: Genius Maxfire G-12U,én nekem is van ilyen 3 db is tökéletesek,majdnem minden androidos játék támogatja a ps3 controller-el ellentétben...
-
ilyen_85
senior tag
válasz
socialkiller #219 üzenetére
Kijelzőn, egyelőre nem szeretném rootolni a one x-et, meg ha minden jól megy (kopog az asztalon, keresztbe tett ujj, lábujj és lábakkal) pár nap és megjön a nexus 7
ahhoz veszek lehet ps3 kontrollert
-
bobooo
addikt
válasz
socialkiller #216 üzenetére
Nem. De kékfoggal ugyanúgy lehet használni gondolom.
-
bobooo
addikt
válasz
socialkiller #214 üzenetére
i4S, de már nagyon elegem van ebből a kijelző tapiból... úgyis most veszek majd Xbox-ot, majd nyomom azzal a kontrollerrel, bár lehet akkor már izgalmasabb lesz számomra a black ops 2.
-
bobooo
addikt
válasz
hallerlaller #212 üzenetére
-
hallerlaller
addikt
válasz
socialkiller #211 üzenetére
Hát jobb is, mint képernyőn maszatolni.
-
socialkiller
tag
válasz
hallerlaller #210 üzenetére
Már megtaláltam
Így joystickal sokkal könnyebb
-
hallerlaller
addikt
válasz
socialkiller #209 üzenetére
Passz, én vezetékes xbox360 kontrolerrel játszok, ott működik minden jól. Nézz szét a játékban a beállításoknál.
-
socialkiller
tag
válasz
hallerlaller #208 üzenetére
NAh végre működik a kontroller.
De valamiért a célzás csak visszintes tengelyen jó a függőlegesen nem müxik
De miért van ez?
-
hallerlaller
addikt
válasz
socialkiller #204 üzenetére
Én is lemerülésig játszom a kontrollerrel.
De amúgy támogatnia kellene alapból bluetooth-on is.
-
bobooo
addikt
válasz
socialkiller #205 üzenetére
Ezt próbáltad már?[link]
Nem biztos, hogy jó, de úgy néz ki, hogy működik. Nem tudom biztosra mivel se droidom, se ps3 kontrollerem.
-
bobooo
addikt
válasz
socialkiller #202 üzenetére
elvileg USB OTG kábellel működnie kellene. Esetleg, rakd fel hálózatra. Úgy lehet, nem lesz gond,hogy sokat fogyaszt..
szerk.: Tényleg.
Akkor padhelyzet. Milyen telefon/tablet?
-
bobooo
addikt
válasz
socialkiller #200 üzenetére
Youtube videók vannak fent, hogy azzal játsszák szóval valószínűnek tartom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest