- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Macrodroid
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozo55
csendes tag
válasz
socialkiller #264 üzenetére
Nekem se a karcolás miatt kell, sokkal jobb volt kezelni fóliával. Így baromira tapad az üveg :S Én a tokhoz kaptam fóliát, de kb 1mmrel nagyobb volt mint kellett volna és az alján a keretre ült föl és ott volt egy légbuborék csík. Akkor kipróbálom ezt az mm-s cuccot thx.
-
Zozo55
csendes tag
válasz
ilyen_85 #262 üzenetére
4.2.1-gyel próbálta már vki?
én meg kénytelen voltam leszedni a fóliát, mert kicsit gányul nézett ki, igaz először csak meg akartam igazítani kicsit aztán csak rosszabb lett :S de most meg annyira tapad a képernyő....
amúgy ti használtok fóliát? tudtok vhol olcsón, használhatót?
-
Zozo55
csendes tag
válasz
hallerlaller #251 üzenetére
Ha azt mondod, h jobb a vezetékes akkor olyan lesz. Ráadásul majdnem fele annyi. Milyen hosszú a kábel? Nem zavaró néha?
Már kéne a controller, mert akik azzal tolják messziről úgy leszednek én meg próbálok célozni aztán sokszor felrántom a fegyvert :s tapipad átka.
DMbe volt egy pálya, ahol azt se tudtam sokszor, h hol vagyok igaz voltunk v. 3man és fél óránként találkoztunk egymással
Fülessel jobban hallod, h merre zajlik az akció
-
Zozo55
csendes tag
válasz
hallerlaller #247 üzenetére
Nem csak ehhez szeretném a controllert hanem később xboxhoz is. Ha jó láttam neked is xboxos van?! Azért Linkeltem a logi-t is, mert egérbe és billbe a világ egyik legjobbja főleg játékra. szval, e kettő közül melyikkel menne ill melyikkel lenne jobb. amúgy a logitech hasonlít a ps controllerekre legalábbis régebben így volt.
Vágom, h sajna nincs miracast :S CSak jó volt álmodozni róla
Akkor ezt a goldos dolgot hanyagolom.
-
Zozo55
csendes tag
Ezt a 3 controller-t néztem ki. Nem olyan olcsók, de 1 éven belül szeretnék majd egy xboxot is venni és, akkor ahhoz lesz még egy plusz controllerem. Gondolom olyan kell amihez van ilyen nano vevőegység. Ezek közül melyik lenne jó? Melyik lenne a legjobb?
Baromi jó lenne miracasttal v vmivel kinyomni a tvre az n7 képét és úgy tolni controllerrel ;P
A vásárláson kívül hogy lehet GOLD-ot szerezni?
OSOG-ot (sniper) is szeretem és tudok is vele lőni, főleg egy pályán az alap ZC-n mikor piros vagy akkor C pontnál lehet vele aratni főleg ha elbújsz a zászló takarásába. De csak akkor szoktam ha megakadunk vhol és nem rush-ol velem senki.
Egyébként ZCbe a társ fejéről le lehet lőni a sisakot és a saját gránát téged sebez, de a csapattársat nem. Fegyverbe nekem az alap jön be a legjobban. Ált viszek magammal még egy medikit-et meg ammokit-et, sokszor hasznosabb mint a gránát, mert azt csak egyszer tudod használni.
Na majd még jelentkezem, de addig is megpróbállak utolérni titeket. Mióta kijött a teljes nem sokat játszottam vele még csak 8as az RNK :S -
Zozo55
csendes tag
válasz
hallerlaller #240 üzenetére
Aki akar felvehet zola23 néven megtalál. CZ tetszik nekem a taktikai rész miatt de ott nagyon jól jönne a chat meg az ismerősök is akik segítenek a tervet végrehajtani. OSG pl csak itt lehet normálisan használni. Paddal gondolom még könnyebb lehet leszedni az ellent a távolból.majd rakok fel én is képet. Mennyivel jobban merül ha controlert is használok?
-
Zozo55
csendes tag
válasz
hallerlaller #238 üzenetére
Akkor itt folytatom n7 topic helyett. Ultran ment tegnap lagg nélkül egy darabig, de később megint volt lagg:s jó az az xbox controleres kép azon is az van? Mennyivel jobb úgy játszani? Nekem szerencsére elég jól megy anélkül is a vadászat:p mennyiért lehetne a legolcsóbban egy jó controlert szerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Mini-ITX
- Ford topik
- Gitáros topic
- Kerékpársportok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- GeForce RTX 5050 VGA-k hármasfogata a Gigabyte elképzelése alapján
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen digitális videókamerát?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti 6GB / 16GB / 500GB SSD
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest