Hirdetés
- Akciófigyelő: Egész hónapos Black Friday a mi.com-on
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- Magisk
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- A Sony új középkategóriás telefonja is megkapta az Android 16-ot
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozo55
csendes tag
válasz
socialkiller
üzenetére
Nekem se a karcolás miatt kell, sokkal jobb volt kezelni fóliával. Így baromira tapad az üveg :S Én a tokhoz kaptam fóliát, de kb 1mmrel nagyobb volt mint kellett volna és az alján a keretre ült föl és ott volt egy légbuborék csík. Akkor kipróbálom ezt az mm-s cuccot thx.
-
Zozo55
csendes tag
válasz
ilyen_85
üzenetére
4.2.1-gyel próbálta már vki?
én meg kénytelen voltam leszedni a fóliát, mert kicsit gányul nézett ki, igaz először csak meg akartam igazítani kicsit aztán csak rosszabb lett :S de most meg annyira tapad a képernyő....
amúgy ti használtok fóliát? tudtok vhol olcsón, használhatót?
-
Zozo55
csendes tag
válasz
hallerlaller
üzenetére
Ha azt mondod, h jobb a vezetékes akkor olyan lesz. Ráadásul majdnem fele annyi. Milyen hosszú a kábel? Nem zavaró néha?
Már kéne a controller, mert akik azzal tolják messziről úgy leszednek én meg próbálok célozni aztán sokszor felrántom a fegyvert :s tapipad átka.
DMbe volt egy pálya, ahol azt se tudtam sokszor, h hol vagyok igaz voltunk v. 3man és fél óránként találkoztunk egymással

Fülessel jobban hallod, h merre zajlik az akció
-
Zozo55
csendes tag
válasz
hallerlaller
üzenetére
Nem csak ehhez szeretném a controllert hanem később xboxhoz is. Ha jó láttam neked is xboxos van?! Azért Linkeltem a logi-t is, mert egérbe és billbe a világ egyik legjobbja főleg játékra. szval, e kettő közül melyikkel menne ill melyikkel lenne jobb. amúgy a logitech hasonlít a ps controllerekre legalábbis régebben így volt.
Vágom, h sajna nincs miracast :S CSak jó volt álmodozni róla

Akkor ezt a goldos dolgot hanyagolom.
-
Zozo55
csendes tag
Ezt a 3 controller-t néztem ki. Nem olyan olcsók, de 1 éven belül szeretnék majd egy xboxot is venni és, akkor ahhoz lesz még egy plusz controllerem. Gondolom olyan kell amihez van ilyen nano vevőegység. Ezek közül melyik lenne jó? Melyik lenne a legjobb?
Baromi jó lenne miracasttal v vmivel kinyomni a tvre az n7 képét és úgy tolni controllerrel ;P

A vásárláson kívül hogy lehet GOLD-ot szerezni?
OSOG-ot (sniper) is szeretem és tudok is vele lőni, főleg egy pályán az alap ZC-n mikor piros vagy akkor C pontnál lehet vele aratni főleg ha elbújsz a zászló takarásába. De csak akkor szoktam ha megakadunk vhol és nem rush-ol velem senki.
Egyébként ZCbe a társ fejéről le lehet lőni a sisakot és a saját gránát téged sebez, de a csapattársat nem. Fegyverbe nekem az alap jön be a legjobban. Ált viszek magammal még egy medikit-et meg ammokit-et, sokszor hasznosabb mint a gránát, mert azt csak egyszer tudod használni.
Na majd még jelentkezem, de addig is megpróbállak utolérni titeket. Mióta kijött a teljes nem sokat játszottam vele még csak 8as az RNK :S -
Zozo55
csendes tag
válasz
hallerlaller
üzenetére
Aki akar felvehet zola23 néven megtalál. CZ tetszik nekem a taktikai rész miatt de ott nagyon jól jönne a chat meg az ismerősök is akik segítenek a tervet végrehajtani. OSG pl csak itt lehet normálisan használni. Paddal gondolom még könnyebb lehet leszedni az ellent a távolból.majd rakok fel én is képet. Mennyivel jobban merül ha controlert is használok?
-
Zozo55
csendes tag
válasz
hallerlaller
üzenetére
Akkor itt folytatom n7 topic helyett. Ultran ment tegnap lagg nélkül egy darabig, de később megint volt lagg:s jó az az xbox controleres kép azon is az van? Mennyivel jobb úgy játszani? Nekem szerencsére elég jól megy anélkül is a vadászat:p mennyiért lehetne a legolcsóbban egy jó controlert szerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- GoodSpeed: FIFINE A6T - Gamer és Streamer állványos mikrofon
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fujifilm X
- Akciófigyelő: Egész hónapos Black Friday a mi.com-on
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus A-data 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest