- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallerlaller
addikt
Találkoztam ma zzvipzz-el, 38-as szintű, nem valami jó játékos ez se, csak állandóan játszik.
Nem tudom, nekem kicsit komolytalan, hogy mindenki cilinderbe meg vikingsisakba rohangál. :S
-
hallerlaller
addikt
Én meg összetapjoyoztam egy napos prémet, persze prémium szerver connectoins-nak nyoma sincs, ugyangy belaggolnak néha a pályák, voice chatelen sem tudom kivel lehetne, viszont legalább a pontos és az expek nőnek, visszaverekedtem magam a kezdeti top 200-ba.
-
hallerlaller
addikt
-
hallerlaller
addikt
Na találkoztam most a másodikkal is ez se nagy szám: [link]
-
hallerlaller
addikt
Na végre egy 40+ kill DM meccs. Kép
-
hallerlaller
addikt
Most találkoztam a toplistán 3.ik n1gh7m4re nevűvel, nem egy nagy szám, 27-es szintű, premium accal nyomja cilinderes sheriffnek öltözve
persze warmongerrel.
-
hallerlaller
addikt
-
hallerlaller
addikt
válasz
socialkiller #211 üzenetére
Hát jobb is, mint képernyőn maszatolni.
-
hallerlaller
addikt
válasz
socialkiller #209 üzenetére
Passz, én vezetékes xbox360 kontrolerrel játszok, ott működik minden jól. Nézz szét a játékban a beállításoknál.
-
hallerlaller
addikt
válasz
socialkiller #204 üzenetére
Én is lemerülésig játszom a kontrollerrel.
De amúgy támogatnia kellene alapból bluetooth-on is.
-
hallerlaller
addikt
válasz
socialkiller #193 üzenetére
-
hallerlaller
addikt
válasz
socialkiller #191 üzenetére
Majd a csatamezőn kiderül, mikor megjelenik a kis ikon a nevek mellett.
Ahogy a másik topikban fogalmaztak: remek alkalom ez a fórumos nézeteltérések úgymond 'megbeszélésére'.
-
hallerlaller
addikt
válasz
hallerlaller #172 üzenetére
Lol, most nézem mennyi az alma logós, nem kevesen várták ezek szerint.
-
hallerlaller
addikt
Ja és megjött ilyósra is, bubi figyeld: https://itunes.apple.com/us/app/shadowgun-deadzone/id561048152?ls=1&mt=8
-
hallerlaller
addikt
Töltöttem fel videót, majd nézzétek meg: [link]
-
hallerlaller
addikt
Sztem túl is csicsázták, minden tükröződik, víz füst fények meg anyámkínja, tényleg ez már szinte nem is konzol hanem számítógépes grafika, viszont nagyobb csatáknál játszhatatlanul laggol Nexus7-en android 4.2-vel, kevés neki a tegra3 vagy mi?
-
hallerlaller
addikt
Besz@rás ázsiai szerverre persze rögtön csatlakozott..
itt viszont alig vannak
-
-
hallerlaller
addikt
Na most miatök, rányomok bármelyik játékra és nem jön be..
(ja és nem is ment se zone se deathmatch, szóval még nem játszottam) -
hallerlaller
addikt
Jah, mert az van, hogy play-re tudod minden szar azonnal kikerül, apple-nél meg van némi ellenőrzési idő, ezt írja facsén madfinger games:
"Deadzone is finally OUT! You can download the game from Google Play for free!
iOS - waiting for approval from Apple. Should be online soon."Béta accountot meg lehet alapból törölnek..
(#163) BoboDJ
jé, deadtrigger accountal beengedett, érdekes, persze rank1 vagyok, szóval mintha újat regisztráltam volna
-
hallerlaller
addikt
Na game is under maintenance now van, mindjárt jön a végleges.
-
hallerlaller
addikt
Ami hasznos az a radar, de vigyázz mert ha kifejleszted belőle a 2-est akkor már meg lehet venni a jammer-t is, akinek olyanja van azt nem látod a radaron, tehát nem szabad teljesen rá hagyatkozni, illetve a sentry gunnal is sokan nyomják, én nem annyira kedvelem, de a végleges verzióban azt is lehet majd tovább fejleszteni úgy tippelem, érdemes lesz kipróbálgatni azokat is. Fegyverekből a shitstorm jó az elején, könnyen lehet vele haladni: 1 pontos lövés, mindig a földre kell célozni valamennyire és 1 halott, csak nagyon lassan tölt újra shitstorm1 2lövésenként, shitstorm2 pedig minden lövés után újratölt, igazából közép-rövid távon jó, nagyon hosszútávra lassan ér oda, elfutnak a lövés elől, közelről pedig te is sebződsz, tehát viszonylag nehéz vele, de az én játékstílusomhoz pont illik.
-
hallerlaller
addikt
Na, nálam már nincs refound, marad amit egyszer megvásároltam, nálatok még működik?
-
hallerlaller
addikt
válasz
ilyen_85 #141 üzenetére
Nálam item az ammo+radar2+jammer fixen, shitstormok kimaxolva, perk meg sprint2.
Szerk.: de a véglegesben lesznek még változások, sentry gunt lehet még más irányokba fejleszteni, de ez látszik is sentry2-re nem is érdemes költeni, viszont ha meccs közbe nézed a research-et akkor megjelenik mellette a sniper sentry és a rocket sentry is.
-
hallerlaller
addikt
November 15-én jön a végleges verzió, iosre is lesz és ingyenes.
Ez tetszik: -
hallerlaller
addikt
-
-
hallerlaller
addikt
válasz
ilyen_85 #129 üzenetére
Na nem is kell újraregelni, át lehet írni a nevet a menüben felülre kell kattintani a feedback mellett a userneved nem fog változni, viszont a nickname jelenik meg csata közben, azt át lehet írni bármikor. Én most [PH!]hallerlaller lettem, friend listán viszont nem tudom melyik néven jelenek meg.
-
hallerlaller
addikt
válasz
ilyen_85 #113 üzenetére
Jaja, de két sentry-t már nem tudok sehogyse berakni, ezt a bugot úgy látszik javították..
Mostanában radar2-t rakom be meg jammer-t és tök jól lehet bújkálni, ők nem tudják hol vagyok én meg látom őket a radaron...
Sokan nem értik miről szól, nem számít hányszor halsz meg az agresszivitást is pontozza. -
hallerlaller
addikt
Áhh úgy utálom mikor csapattársaim beállnak hátul fal mögé mikor elöl meg meg a harc és kéne a segítség.
-
hallerlaller
addikt
válasz
leslie_smith #110 üzenetére
Most én is mászkáltam kicsit a falba
de amit leesik nekik kilépnek.
-
hallerlaller
addikt
Ja majd figyeljetek oda, deathmatch-es pályán sokan a falból lövöldöznek, levideóztam: [link]
-
hallerlaller
addikt
Mindenkit kinullázott. Fejleszthetőek a fegyverek tulajdonságai, lehet plusz sebzést meg tárat meg még valamit venni mindegyikre, meg kicsit optimalizáltak, bandit kicsit gyorsabb, van ami lassabb lett, shitstorm meg még egy pár dolog drágább lett(warmonger is).
Szerk.: ezek változtak, jó része nem érint, mivel kontrollerrel játszok:
*Fixed bug in Deathmatch when player was able to get behind a wall
*Automatic selection of spawn point in Zone Control mode
*You can customize fire button size
*You can customize layout during the playing the game
*Added spawn & statistic buttons to spectate mode
*Upgraded weapons -
hallerlaller
addikt
kész az update, most már lehet fejleszteni a fegyvereket +némi balansz is belekerült.
-
hallerlaller
addikt
Na akkor a tapasztalataim: futást felesleges megvenni, mert sprint fontosabb és a kettő közül csak egyet lehet berakni. Marauder iszonyat hasznos, nagyon gyorsan tüzel közelharcba jó+shitstorm esetleg befészkelt ellenfelet kifüstölni, meg két sentry gun is nagyon hasznos, sokszor elvégzik a piszkos munkát, de ha el is sprintelnek mellette legalább rögtön hallani melyik irányból jön az ellenség és csak oda kell segíteni a toronynak kicsit.
-
hallerlaller
addikt
bazz, ez a köcsög captainedward valahogy letesz 2db sentry gunt, de nem értem hogyan..
-
hallerlaller
addikt
Hallod mind a kétszer én nyertem meg a meccset, először fönt sunyult nálatok valaki, leszedett vagy 5x, na meguntam felmentem érte kapott egy shitstormot a hátába, kicsit meglepődött, második meccsnél meg ha nem megyek el a ti kezdőzónátokért akkor nem marad zónánk, de láttam észrevetted, szerencsére jobb voltam.
-
hallerlaller
addikt
Akkor pontosan adott vissza vagy levont valamennyit? Én nem állítom vissza előbb-utóbb úgyis meg kell venni mindent.
Sokszor csak állnak ott az emberek ahova megszületnek ez miért van?
Ja shitstorm mellé a medkit kötelező, majdnem mindig belehalok ha közelről lelövök valakit vele.
-
hallerlaller
addikt
Research-ben rányomsz valamire, mondjuk weapons és megjelenik alul hogy reset whole tree.
Én még assault-ból nem vettem semmit, csak a plazmafegyver van, sentry gun meg shitstorm. Sokan olyan hülyén játszanak, tök hátul beáll fedezékbe lesipuskázni és várja hátha arra jön valaki.
Van 19e-m mit vegyek?
-
hallerlaller
addikt
Ja, ezt fejlesztették, nézd csak: már mindenre elérhető a DeadZone
Egyébként most megint frissült nálam a program.
-
hallerlaller
addikt
Na most meg 'The game is under maintenance, we are working on it!' van, kíváncsi leszek mit újítanak.
-
hallerlaller
addikt
Passz, sztem ugyanúgy ahogy a kontrollert a nem támogatott játékokhoz, biztos van rá vmi app.
Ja, mostanában teleportálnak az ellenfelek és spawn helyett átmegy observerbe és nem is lehet kilépni belőle csak ha újraindítom a játékot.
Furcsa mert eddig ezek a hibák nem voltak nálam a frissítés óta.
-
hallerlaller
addikt
Zone controlba szoktam nyomni, ott még van minden.
Tényleg nagyon sokat fejlődött, most már nem ugrálnak falba a karakterek és a zoom is jobb. Viszont még mindig beragadok párszor, lehet a kontroller miatt pl egy irányba fut, vagy lőni nem tudok.
Amúgy lehet páran egér+billentyűn nyomják, mert kb lelőni nem tudom őket kontrollerrel sem.
(#43) ilyen_85
lol, sztem veled találkoztam is, HugoChavez néven vagyok fent.
-
hallerlaller
addikt
Na jött is egy frissítés..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- Kedvenc zene a mai napra
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Xbox Series X|S
- MotoGP & WSBK
- Proxmox VE
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged