Aktív témák

• victorio79

tag

válasz AlesszaMusic #22827 üzenetére

AlesszaMusic: Örülünk hölgyem, hogy pozitív példát mutatsz. Ritkán akad olyan új tag itt aki akár csak az első hozzászólást is olvassa. De ha most készülsz Wave tulaj lenni akkor mindenképpen ráfér az emberre egy kis utánajárás.

- Nekem is T-s van. Bevittem Bp-en szervizbe, elmondtam mi nem tetszik (olyan problémák amik az újabb szoftverekben orvosolva vannak) és frissítettek kérdés nélkül. Pár napig kellett nélkülöznöm a telót. A Debreceni szervizről itt eddig csak pozitív visszhangok voltak, nem kérdeznek csak frissítenek. A garancia marad, de pár probléma is.

- JI3/JI2: JI3as firm a JI2es magyar nyelvvel. úg tudom ez a legújabb hivatalos, legalábbis nekem ez van.

- Ez nekem is noname, de ha elvileg hozza a leírtakat nem lesz baj. Valaki csinált már itt egy tesztet 10-15 fajta kártyával és mindegyikkel jól működött. Véletlenszerűen jöttek csak hibák amiket a telefon szoftver/hardver verziójának, vagy a memóriakártya tartalmának töredezettségével, kevés szabad hellyel próbáltak meg magyarázni. Ez még talány.

Szerintem nem döntesz rosszul a Wave mellet. Bár a vélemények megoszlanak a fórumon. Abban mindenki egyetért, hogy bár nem közel sem tökéletes, de elég izmos és szerethető készülék.

Remélem tudtam segíteni.

Polllen: Bizony mondom néktek, próbáljátok meg a SyncML-t. Rengeteg ilyen ingyenes szolgáltató van, én ajánlom a mobical.net-et. Egy az egyben feltöltitek a névjegyzéket és az közvetlenül szinkronizál a Gooleval. Aztán a Google pedig exchangen vissza a telefonra, és meglesz a 2 példány mindegyik névjegyből (1 telós, 1 exchange). kb. 10 perces meló, de ti csak 2 percet dolgoztok effektív, a többit a gépek végzik. Nem keveri össze a cuccokat és nagyon jó a kezelőfelület is.

Aktív témák