- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
dik
őstag
válasz
Dhampir #3327 üzenetére
Az enyém addig lesz még el nem porlad!
Persze én elfogadom akármilyen veszélyes hulladék is! Szóval csak bátran gondolj rám. Cseretelonak vétek odadni.
K750i nekem is megvan még(fél nap aksiüzemmel)! Az annó volt talán a legjobb választás ez meg most! Android és a többi meg mehet a levesbe...
-
-
-
-
cs.zs.
veterán
válasz
Dhampir #3146 üzenetére
Eleinte nekem is volt rajta fólia, de zsebben hordom (egyikben ezt, másikban most épp a parlagonheverő, fiamtól visszaörökölt WT19i) , mindig felgyűrődött a fólia széle, meguntam. Jövő hónapban lesz 2 éves a kis samum, full karc az "üvege" , de maga a telefon még mindig hibátlan.
-
yoee
csendes tag
válasz
Dhampir #3141 üzenetére
Sziasztok!
Az 5610 kijelzője, pontosabban kijelzővédője, mennyire strapabíró? Néha-néha megesik, hogy berakom a telefont a zsebembe a kulcsom mellé... A gorilla glassos 6500s-on egy karc sem volt, a 6700s pedig gyalázatosan néz már kiOlyan, mintha direkt valamilyen puha anyagból készítették volna.
Most ezt a telefont nézegetem, meg a nokia 515-t (az gorillás) persze még csak neten... lehet, ha kézbe fogom egyből eldöntöm, de ez egyenlőre kicsit odébb van. -
-
-
-
válasz
Dhampir #3022 üzenetére
Nem tudom mikori a kártya de ez a legrégebbi ez még a westeles mintázatú,de van még 2 simem és felcserélem őket hátha így tényleg javul a helyzetem. Amúgy azóta sem produkált hasonlót sem, de kitudja meddig tart ez az állapot, és nem esne jól ha meló közben teló nélkül maradok.
De ha viszont csre lesz akkor micro sim lesz belőle.
-
-
-
cs.zs.
veterán
válasz
Dhampir #2880 üzenetére
Én nem vagyok focirajongó (NŐI KÉZILABDA GYŐR!), alig követem az eseményeket, de ezt a tegnap esti brazil-németet megnéztem. A sírás rámjött, együtt éreztem a lelátó pityergőivel
Nem szurkoltam egyiknek sem, a brazilok szétestek, a németek eltökéltek voltak - borzalmas meccs lett.
-
cs.zs.
veterán
válasz
Dhampir #2856 üzenetére
De már olyan megoldáson is gondolkodtam (ez a fránya pénz) hogy használom tovább a 2 db telefonomat (napközben megteszi, szgépen dolgozom, nem kell más), és nem 2 kártyás, nagy telefont veszek 60-70 ezerért, hanem pl egy WAYTEQ Xtab 7X-et a feléért. (Itt Nyíregyházán már 30e alatt megvehető : [link] Ha felülök a vonatra, táskából elő, sim kártya bele, és lehet netezni, vagy 7" kijelzőn filmnézni.
-
cs.zs.
veterán
válasz
Dhampir #2856 üzenetére
Én is szeretem a Chat 335-öt, sms-hez sokkal jobb mint eddig bármi más. Mostanában viszont hálózaton belül 5 Ft-ért beszélek, nem állok le sms-t pötyögni. Sokkal több betűt elmondok 1-2 perc alatt
Akinek a telefon csak telefon, és pl fényképező, annak kitűnő az S5610. Még walkmanként is, BKV-ra. De vannak sokan, akiknek több kell (multimédia, net), és oda már nem ez elég. Az ember gyarló, és mindig többet akar -
cs.zs.
veterán
válasz
Dhampir #2706 üzenetére
"A kijelzővel én is úgy vagyok, hogy eddig a 4,3" volt az ideális, de már a 4,8" is kicsinek bizonyult, amikor kipróbáltam. Talán az 5,5" már megfelelő lesz.
"
Nagyon fura dolog ez. Ha az általános használatot nézzük, mint telefon és zsebbenhordás, akkor egyértelműen nem kell nagyobb mint a 4,3". Van már itthon Alcatel Idol Mini, LG L7 II , és épp itt van a keresztfiam egy Samu S4 minivel. Mind 4,3" , 2 db 16:9 formátummal, az LG kicsit kockább a 480x800 azaz 15:9 miatt, de nagyon szép.
Törpék. Az Idol 2 S mellett. Nagyon hamar meg lehet szokni az 5"-t, és onnantól nem akarsz kisebbet. Ha filmezel jobb, ha fényképeket nézegetsz jobb, ha játszol jobb, ha netezel jobb.Én kétkártyást keresgélek magamnak (és még nincs eldöntve), és a vonat-utak miatt egyre szimpatikusabb a nagy méret - tapasztalom minden nap hogy JÓ.
(Samsung Galaxy Grand Duos)
LG G Pro Lite Dual - jajj ez most nagyon tetszik ... -
cs.zs.
veterán
válasz
Dhampir #2813 üzenetére
Bementem a (egy közeli) Telenorba, előadtam a mesét, hogy néha újraindul a telefon, és szervizben is voltam, és azt mondták hogy a régi kártya okozza. Természetesen nekem semmi bajom sincs a telefonnal vagy a kártyával, soha nem produkál ilyesmit. Szó nélkül kicserélték a kártyát. (micro-sim verziót kértem, felkészülvén bármilyen következő telefonomra)
(nemrég egy üzletben azt mondta a csóka hogy csak telefonvásárlással ingyenes a kártyacsere, anélkül fizetős, itt meg azt mondták a csere közben, hogy a 2 éven túlit ingyen cserélik. a mesét már nem vontam vissza)
-
cs.zs.
veterán
válasz
Dhampir #2786 üzenetére
Akkor Neked is javaslom az L7-II-t ! Szigorúan fehérben (a fekete teljesen átlagos, jellegtelen) !
Idol 2 S Snapdragon400 , 4 x 1,2 GHz , 1280x720 kijelző , 2150 mAh akku
Idol Mini MTK6572 , 2 x 1,3 GHz , 854x480 kijelző , 1700 mAh akku
L7-II MSM8225 , 2x1,0 GHz , 800x480 kijelző , 2460 mAh akku ...szerinted ... ?
-
-
cs.zs.
veterán
válasz
Dhampir #2706 üzenetére
Ez 5" , és ez már nagy . Nem lehet farmerzsebbe tenni -sem előre, sem hátra- mint a normál telefonokat (pl S5610). Csak ilyen lógós nadrágokba , comb-oldalzsebbe jó, vagy pl zakó-kabát belsőzseb. Használni nagyon jó, hordani horror.
15 évesen még nem tudjuk mi lesz később, matekból, nyelvekből nagy baj nem lehet...
-
cs.zs.
veterán
-
-
-
cs.zs.
veterán
válasz
Dhampir #2602 üzenetére
"Vidéken bicajozni is lehet, persze..."
Városokban kerékpárutak, sávok létesülnek, amik amellett hogy újak és jól járhatók, (többnyire) el vannak választva az autóktól. Itt vidéken az autók között (mellett) kell brillírozni, brutálisan lerozzant utakon. A feleségem munkahelye 18 km-re van tőlünk, (3-ik település) szeret bicajozni, átlagosan 50-55 perc alatt teszi meg (tette tavaly) a távot, és ugyebár ingyen. Idén még nem vállalta be, annyira rosszak az utak. Vonat + busz kombót választva percre pontosan ugyanaz az idő jön ki, de ugyebár pénzért... 3-ik lehetőség az autónk, 15-20 perc közötti menetidővel, de még több pénzért ...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
quailstorm
félisten
válasz
Dhampir #2438 üzenetére
EGYSZER akartam KIES-sel frissíteni valamit. Vagy tán névjegyet leszedni, tudja a lőcs. Telepítés közben kékhalál, Win7 és XP-n. Kész, vége, innentől nem csak hallom hogy fos hanem látom is.
Túl azon hogy minek letölteni egy 70 megás bloatwaret, mikor a flasher belefér max 7 megába emulált ASIC-cal? Oda meg betallózom a firmwaret nyomok egy gombot és nem szenvedek a régióval meg ilyesmivel.
És gyári, és garanciális marad tőle. Mert ha bemész a Samsung szervizbe hazánkban, ott is ezekkel dolgoznak...(#2440) Luck Dragon: akkor az valóban nem SW gond lesz. Sok sikert a másikhoz.
-
quailstorm
félisten
válasz
Dhampir #2438 üzenetére
KIES-hez be kell kapcsolni. Gyári programokat felejtsük már el. Az még frissíteni se jó, nemhogy javítani. Elbaszni a gépet és a telefont, azt lehet vele.
Pár éve hobbi szinten tolom a szakmát. Legjobb suite a Nokiáé szvsz. Az SE-vel merhetsz javítani és frissíteni csak hamar kidobálják a modelleket, LG és Samsung felejtős, Alcatelnél meg nincs más.
De javítani mindig third party vagy belsős gyári szoftverrel szoktam. Meg frissíteni is. Gyorsabb, egyszerűbb, biztosabb. -
-
-
-
cs.zs.
veterán
válasz
Dhampir #2358 üzenetére
Nem tudom, ezzel a gondolattal is kacérkodtam már.
Összetett az ügy. Párom mindkét mobilja T-mobilos, nagyfiam WT19i-je T-mobilos, nálam egyik T-mob, másik Telenor. Céges flottába lehet beszállnom, ami Telenor, és 3 db kártyát kapok. Csak éppen telefonjaink nincsenek hozzá
Az L7-II egy 40-50 e Ft értékű telefon, amely Telenor vállalati előfizetés mellé 24 e Ft-ért elhozható. (Telenor honlapján mindenki megnézheti a "vállalatok" fül alatt). Ezért gondoltam pl erre, meg ugyebár van a Telenoros S5610-em, meg pl hibátlan az X8, vagy a WT19i is, azokat lehetne függetleníteni...
De a T-s előfizum is épp lejár(t), nem tudom hogy hosszabbítsak-e egy F6-ért, mert nagyon tetszik, és részletre elhozható, dehát ha belépek a flottába akkor meg nem kén' hosszabbítani ...
váááááááá megőrülök -
-
válasz
Dhampir #2266 üzenetére
Szia, Átlagban 3,5-4 órát telefonálok maga a munkahelyemen, azontúl pedig olyan átlagos 20-30 percet. Mivel nem egy helyen vagyok ezért a vezetékes telefonok már nem megfelelő alternatíva számomra . És sokat használom kihangosítva is, ez is közre játszhat a 3 napos üzemidővel kapcsolatban. Szerintem korrekt az üzemideje.♥
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Xiaomi 11T Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest