- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
Viktor0610 #2422 üzenetére
Nálam nem sokáig maradt, ezért viszonylag kellemes benyomásaim maradtak róla.
-
cs.zs.
veterán
válasz
Viktor0610 #2422 üzenetére
Ez most 2 év 2 hónapos, T-mobile, szolgáltatótól származó, soha nem volt semmi baja.
Amikor megkaptuk, 1 hónapig tűrtük hogy nem hajlandó PLAY-áruházba belépni. Net, wifi, minden működött, de a play-be nem és kész. Visszavittük, letörölték, újrarakták rá ugyanazt az Andr 2.1-et ("Update-1"), azóta (25 hónapja) hiba nélkül megy. A párom szereti.
Nekem csak az nem szimpi benne, hogy a 128 MB belső memója az kb 3-4-5 letölthető app. és kész vége. 2.1 rendszernél még nem lehet SD-re tenni az alkalmazást, csak 2.2-től.
Amúgy nagyon jó kis kézre álló, szép telefon. -
zeeland66
tag
válasz
Viktor0610 #2400 üzenetére
Ez igaz, viszont sokkal kevesebb készenléti időt írnak..nincs itt valaki akinek már az újabb verzió van?
Vagy én leszek az első?? -
meroly
veterán
válasz
Viktor0610 #2400 üzenetére
Nameg a csodálatos színe
-
Blackmirror
őstag
válasz
Viktor0610 #2260 üzenetére
Kicsit bekapcsolva hagyja a bt-t kicsit megy a net véletlenül aztán van csodálkozás hogy mémerül.
Szerintem.Legalábbis én még annyira nem tudtam megnyúzni hogy 2-3 nap alatt lemerüljön.De nem is netezek rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest