- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V2 - origami
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
arkades
senior tag
válasz
Luck Dragon #2567 üzenetére
Ezt biztos telefonról írtad
-
arkades
senior tag
válasz
quailstorm #2554 üzenetére
Ki tudja, a Motorola is előjöhet még valamivel. Csináltak már egy-két jó telefont.
-
arkades
senior tag
válasz
Luck Dragon #2341 üzenetére
Köszi, láttam már, csak hát ahogy írtátok is, az ára...
-
arkades
senior tag
válasz
Luck Dragon #2338 üzenetére
Biztos, hogy jó a Moto G, csak én már egy jó flippes teleont szeretnék venni, persze lehet, hogy mégis Primo lesz belőle.
Hasonló jókat neked is.
-
arkades
senior tag
válasz
Luck Dragon #2332 üzenetére
A mostaniakat nem ismerem. nekem V8-as volt az utolsó, azt nagyon szerettem de eladtam egy kollégámnak. Már visszaakartam tőle vásárolni de nem adja.
-
arkades
senior tag
válasz
Luck Dragon #2323 üzenetére
Motorolát mindenképp be kell szerezni. Nagyon jó telefonokat csinál. Ráadásul korszakaltó megoldásaik vannak. Nagy szavaknak tűnhetnek de faja megoldásaik vannak. Én legalábbis szeretem a telefonjaikat.
-
arkades
senior tag
válasz
Luck Dragon #2319 üzenetére
Hát ahogy Dhampirnak is írtam, nekem ezek elég szélesek a mindennapi használathoz. Jobban szeretem a vékonyabb készülékeket de van amikor muszáj beüzemelnem az E71-et vagy az E61i-t. Nagyon szeretnék találni egy Moto K3-at, az is nagyon tetszik.
-
arkades
senior tag
válasz
Luck Dragon #2285 üzenetére
Még nincs ilyen telefonom de lehet, hogy a főnökömét megveszem, mert ő már nem használja. Az biztos, hogy az akksija nem jó. Majd utána nézek, hogy mennyibe kerül a gyári.
-
arkades
senior tag
Akksit cserélni gondolom itt is csak gyárira ajánlott, vagy van valamilyen megbízható ugy. termék?
-
arkades
senior tag
válasz
Luck Dragon #2270 üzenetére
Így már jobban hangzik
-
arkades
senior tag
válasz
Luck Dragon #2265 üzenetére
Köszi szépen.
-
arkades
senior tag
Olvasva a kommenteket az üzem időről, egyre jobban gondolkodom rajta, hogy veszek egy ilyen telefont. Ráadásul szép is.
-
arkades
senior tag
válasz
hypno skate #631 üzenetére
Rendben. Köszi még egyszer.
-
arkades
senior tag
válasz
norbee2244 #629 üzenetére
Köszi. Nem, persze nem kulcs vagy apró mellé akarom tenni, csak simán az üres zsebbe.
-
arkades
senior tag
Én is most akarok ilyen telefont venni. Az lenne a kérdésem, hogy a kijelző mennyire karcolódik, muszáj tokban tartani? Csak mert én jobban szeretem egyszerűen zsebre vágni a telefont.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest