- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
arkades #2557 üzenetére
Szerintem meg a Motorola lesz az aki pont nem fog ilyen készüléket készíteni az elkövetkező időkben, most is csak egy két példányt készítenek, lásd MotoG,E , Ráadásul a Lenovo szeretné rátenni a kezét a Moto-ra és esetleg talán ők lehetnek azok akik vissza hozhatnák a klasszikus irányvonalat ,Gondolok a V3 sikeres időszakára , De jelenleg a Google nem foglakozik vele.
Dhampir
Magyar honban szinte bárki könnyedén tudd álmodozni bármiről, ezzel egyetértek.
A Badát viszonylag sajnálom,de néha nem tudtam mikor naponta háromszor kifagyót a kezemben az S5230-amÉs a szervízben annyit tudtak mondani "előfordul"
Most a Primonál érzem azt hogy jó a Bada rendszer. -
prsq
aktív tag
válasz
arkades #2330 üzenetére
Egyetértek.
Én is majd akkor veszek majd okostelefont, ha a gyárilag megadott üzemidő lesz egy hét legalább. (Az lesz valóságban 3-4 nap.) Sajna attól tartok, ahhoz valami új akkutechnológiát kell kitalálni.(Az S5610 nálam 3-4 hetet megy egy töltéssel. Nem vagyok nagy telefonáló, és éjjelre kikapcs van. Ezt nehéz még megközelíteni is.)
-
-
-
-
törölt tag
válasz
arkades #2311 üzenetére
En inkabb nem kovetem a divatot. Nekem bevallt a jo oreg klasszikus nyomogombos telo. Volt ido mikor divatosak voltak a szetcsusztathato valtozatok volt mikor a kagylo volt a divatos most a tapizgatos de 1x ennek is vege lesz.
Nekem csak az a gondom, hogy vagy a divatos vackokbol lehet valogatni vagy nincs alternativa. Kb. mint a ruhaboltokban, vagy az aktualis divatot kovetve lehet vasarolni vagy bele kell dogleni ha az ember a sajat izlesenek akar megfelelni.
Ehh, tul sok volt a duma a divatrol. En aztan mar nem szerkesztem at csak azert mert a PH-n a szerkesztes divatos -
cs.zs.
veterán
válasz
arkades #2291 üzenetére
Én is eladom az enyémet. Telenor, 2012 novemberi, 2015 januárig garis, kutya baja, de az üvege karcos (másfél éve zsebben hordom). Akku hibátlan, doboza, papírjai megvannak. Első tulaja vagyok, a gyári töltőjét pedig épp ma vettem elő a dobozából, ma volt először használva (USB töltő annyi van itthon hogy nacsak, de ha kell, egy sincs. Ma vettem elő a vésztartalékot : ) )
11.000. + posta, és benne hagyom a 2 GB-os micro SD-kártyát is (ha igényli a kedves vevő) -
válasz
arkades #2283 üzenetére
arkades
Szia, Szerintem igen, érdemes gyári akkut venni, (tapasztalat) anno a SE-készülékemnél nem bírt ki annyit mint az eredeti , pedig csak pár száz forinttal volt drágább. Amúgy megkérdezhetem hogy mi baja van a mostani akkudnak?Dhampir
Szép a tokod, de igazán akkor lenne a legjobb ha a macit is hozzá varratnád . Akkor igazi karakteres lenne. -
-
válasz
arkades #2263 üzenetére
Szia! Nyugodtan vásárolj ilyen készüléket , jó üzemidővel van felvértezve, sőt nálunk a 3G- is ki van kapcsolva mert ezen internetezni azért kíméletlen dolog az emberi szem számára (nekem legalábbis) és a fényerő is egészen jó. így átlagosan 2-3 napot bír ki. De amíg a kedves fórumos társak meg nem szólnak hogy -hogy csak ennyit bír ki szuflával , elkel mondanom hogy munkára van szerződtetve
ugyanis egy Ace 3-ami a másik készülékem nem bírná ki a 8 órás munka idő végét. Szerintem a megjelenése korrekt, az ember nem vall vele szégyent ha kiteszi az asztalra, igaz a tárgyalások nagy részén nem is szabad bevinni a mobiltelefonokat. Strapabírása is meggyőző mert nálam egy emeletet a lépcsőn fickándozót lefele ,és sikeresen túlélte
,Színben is van választék Fekete ,szürke árnyalatban de ha fehéret szeretnél az sem lehetetlen, de ritka mint a fehér holló,de őkelme S5611-névre hallgat. Tokot is könnyedén tudsz hozzá választani egészen jó árban. Személy szerint én nem használok tokot hisz az esetek nagy részében a kezemben tartom és így átlagos kopások is meglátszanak már rajta. Elnézést ha a hozzászólásom hosszabbra sikeredet a kelleténél.
-
norbee2244
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest