- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sweet Lou 6 #13996 üzenetére
Jól van akkor, köszöntem.
-
válasz
Sweet Lou 6 #13994 üzenetére
Valószínű erre gondolok, koleszban adott proxy (cím+port) mögül lehet csak netezni. A második részét nem is értem, az az igazság. Illetve hát a szavakat értem, de nem tudom hogyan különbözik az elsőtől.
Köszi a választ. -
Proxykat minden további nélkül kezeli az OS, igaz?
-
catroot
veterán
válasz
Oppenheimer #13990 üzenetére
Megtörtént, bár én még x-box "szűz" vagyok...
-
Oppenheimer
nagyúr
Vegyetek fel x-box live-on! Oppenheimer ur
-
Keni21
tag
Sziasztok most talált a zune valami frissítést és meg szerettem volna csinálni de hibát észlelet és most a telefon még abban a módban van akármit csináltam vele. Ilyenkor mit lehet csinálni vele?
-
legiaap
félisten
Most próbáltam csoportos sms-t küldeni (két embernek egyszerre) és nem engedte elküldeni. Külön külön simán. Mi lehet ennek a gondja?
-
catroot
veterán
válasz
Freddycom #13961 üzenetére
Csak az a baj, hogy sokat eszik, ha be kell bootolnia. Viszont, ha repülőmódban van éjszakára, akkor csekélyebb a fogyasztása.
Sorry, látom már írták előttem.
@(#13973) Freddycom
Egyébként ki se kell kapcsolni a telót, akár több hónapon keresztül úgy használod, hogy nincs ki- és bekapcsolva.
-
Lall
veterán
válasz
Freddycom #13970 üzenetére
Én az üzemidőt a napközbeni használatra értettem. Normális felhasználás mellett (3G bekapcsolva, net, email, telefon) egy töltéssel kb. 8-10 órát bír. Ezzel azt akartam mondani, hogy estére úgy is töltőre kell rakni. Ráadásul a WP7 telefonokat nem lehet kikapcsolt állapotban tölteni (értsd. ha le is merült csontra egy idő után bekapcsol a töltés közben magától). Amúgy ez a kikapcsolom a telefonom valami régi beidegződés, ami nem baj, csak manapság már teljesen feleslegessé vált.
-
-
Nokia N97-em volt korábban, azt minden második napon dugtam rá csak töltőre, viszonlyag jól bírta.
Itt a 7-8 órát arra írtam, h kb ennyit alszik az ember és ez idő alatt ne fogyassza az akksit. De mondtátok, h airplane mód, meg bekapcsoláskor többet merül, mintha airplane módban stagnálna. -
dzudzu
tag
srácok, skype-al kapcsolatban nincsen valami info?!
-
legiaap
félisten
-
legiaap
félisten
Sosem értem meg miért olyan fontos, hogy valami kikapcsolt állapotban is ébreszt-e.
A vekkerből ha kivesszük az elemet az sem fog ébreszteni... -
válasz
Oppenheimer #13954 üzenetére
Értem, kösz neked is.
-
Még nem vettem meg a telót, de érdekelne pl, h kikapcsolt állapotban ébreszt-e a telefon, illetve, h a Mango van magyar nyelvvel is (mintha olvastam volna itt, h nem)?
Előre is köszönöm.
-
ge.k.ko
tag
Sziasztok,
O7-esem tegnap sikerült mangosítani, de nem felhőtlen az örömöm, mert a laptopom 64gigás SSD-jét telepakolta és elfelejtette letakarítani. Nem tudjátok véletlenül, hogy hová szemetel?:-)
Köszi, G.
-
Auratech
őstag
Na a hétvégén szépen bemérem az omnia7 hangszórójának frekvencia-menetét. Aztán ennek ismeretében csinálok olyan szűrő beállítást, ami kompenzálja a hibákat.
Ez arra lesz jó, hogy a csengőhangra csak olyan frekvenciák kerüljenek, amik meg is szólalnak a csipogón. Ettől az jóval hangosabb lehet és tisztább is. A kész beállításokat beégetem egy free-vst pluginba(Omnia7-preset) és pld az audac-ben használva rá lehet ereszteni a csengőhangokra. A sztereó-mono konverziót és a dinamikát is babrálni kell a hibátlan végeredményért.
Az eredmény a simán bevágott mp3-hoz képest jó esetben sokkal hangosabb, tisztább csörgés.. Nokia n82, moto v3x, defy esetében már bevállt. -
Auratech
őstag
válasz
popely16 #13946 üzenetére
Küldessétek Győrbe, az újvilág-utcai szervizbe. Ott értenek omniául. Kaptam sms-t, hogy az első új mangós samsung készülék forgalomba hozatala előtt jelenik meg a samu központi, magyarok által használható szerveren az áhított tartalom.
A szerveren úgy ágazik a fa:
provider(Voda-T-Telen-General-/Opsys-(andr.-bada-symb-winpho-6.5-7.x)
.. /device Omnia7-
/Docs /-firm./ /Ui- /Tools..
Amíg nem forgalmaznak mangós készüléket, hogy kerülhet a szerviz szerverére olyan tartalom, ami egy kereskedelmi forgalomban nem lévő készülékhez tartozik? A szervíz feladata a készülékek hibáinak elhárítása, nem pedig a felhasználók featúra-éhségének csillapítása. Ha a stabilitást a mango biztosítja jobban, az lesz a munkaeszköz..
Egy pc szervizben is a dobozban lévő telepítőlemezekkel tolják fel a konfighoz a drivereket és nem frissítgetik eladás előtt a gépeket orrba -szájba, pedig úgy lenne az igazi. -
-
nicu71
addikt
nah...feladták a samu szervizbe
ugye ott tart a folytatásos rémregény hogy 3 hétig szerelték a kamerát,a negyediken eszembe jutott ha már ott van akkor tegyék fel nekem a magyar nemzetiszinű mangót,haveri alapon.4 napig keresték kutatták ,aztán ma telefonoztak hogy nincs ilyenuk,küldik vissza...
lehet megpróbálom a registry-s átállitásos módszert
-
moonman
titán
megint két új programom mangósodott: Samsung Photo Studio, WordPress.
utóbbi a gyors feladatváltáson kívül beépült a Pictures hub-ba, azaz a share...-nél már WordPress is választható, valamint kitehetők tile-ba a különböző blogok. cool.
-
hitman77
senior tag
Sziasztok
Ha a facebook chat -en online maradok, vajon mennyi forgalmat generál?
-
Dave™
nagyúr
Mindenkinek ajánlom figyelmébe az Artist info nevű alkalmazást. Azt csinálja, amit a neve sugall, de valami zseniálisan, az egyik leglátványosabb app, amivel találkoztam (a screensaver nagyon odavág).
Azt hiszem ezentúl nem is a zune-ban játszom le a zenéket
-
blex
senior tag
jelentem alássan, bebootolt az omniám
az usb-s és a hálózati töltő váltogatása és rohadt sok várakozás volt a megoldás. egy laza 7 óra alatt megoldódott a probléma -
ReKzZz
tag
Hello !
Kérem valaki segítsen!!
Az Omnia7-en már rajta van a Mango. USB-vel rákapcsolom a gépre, és utána kapcsolódnia kéne a Zune programmal. ( Eddig kapcsolódott is csak ma rátettem a telefonra a Mangot, azóta írja ezt a hibát.) Na szóval ráteszem és ezt írja:ZUNE SOFTWARE UPDATE REQUIRED. To continue, Zune needs an update. To get the update, click OK.
Utána rányomok az Okéra , és bejön egy Zune setup ami nem csinál semmit.. Utána rányomok a Cancelra és ezt dobja ki :To continue,zune needs to download a set of files to your computer. This might take a while. installation will restart when the download is complete. Egy lehetőséggel h Close. Rámegyek : erre meg ez jön ki: A Microsoft Zune hibát észlelt , ezért leáll. A kellemetlenségért elnézését kérjük.
És ennyi lenne.... Bárhányszor megpróbálom állandóan ez jön ki...Újra tettem kétszer a Zunet akkor se jó!
Valaki segítsen pls !!!!!!!!!!!!!!
-
Tybcsi
csendes tag
Így egyszerűbb ha egyből wifin kezdem a telepítést!!
-
blex
senior tag
na megmértem az aksit precíziós műszerrel: 2,6 v-ot írt, de továbbra sem kapcsol be...
-
Tybcsi
csendes tag
Sziasztok!
Kérdésem lenne. A telefon rá van csatlakoztatva a gépre, a zune-on keresztül telepítettem (legalábbis azt hittem) pár free progit, de nincs a telefonon. Ha megint rákattintok akkor meg azt írja hogy már megvásároltamHol keressem a progikat? Valahol a zune-ba?
-
ReKzZz
tag
Hello!
Van egy kis problémám , örülnék ha valaki tudna segíteni!
Zune programot használok , és van egy Omnia7-es készülékem amit frissítettem (Mango).
A frissítés sikerült , de a Zune feldobta azt h frissítenem kell amibe én bele is egyeztem .
De nem csinál semmit , Rányomok hogy close . és erre ezt írja ki: To continue,zune needs to download a set of files to your computer this might take a while. installation will restart when the download is complete.
Kérem segítsetek.
Előre is köszönöm! -
Land
veterán
Az miért van, hogy 0 pontom van Xbox Live-on és pl. GeoDefense közben kiírja, hogy Xbox Live disabled?
-
popely16
tag
Nekem is ez volt a probléma úgy vettem a telefont hogy egy nagyon kevés töltés volt rajta ami le is merült kikapcsolt és vége lett 3 és fél orán keresztül szenvedtem amikor egy digitális fényképező töltő adapterel életre kelt az akis és utána már ment . vagy probáld meg hogy elviszed valami gsm be és ott az aksira valami kütyüvel rá gyorstöltenek ez nem tesz túl jót de egyszer kibirja ha megkapja a gyorstöltést és bekapcsol akkor ne csinálj vele semmit tedd battery save mod ra és rohanj haza és töltsön a gépről .
-
tikki
csendes tag
Na sikerült regelni. Tudnátok pár hasznos progit/játékot mondani?
-
blex
senior tag
válasz
RaveForce #13906 üzenetére
persze, többször is.
most usb-vel rádugtam a gépre, ami nagy lelkesen kiírja, hogy illesztőprogram telepítése (valami samsung cmda technologies volt) de a telefon képernyője továbbra is fekete.
aztán lehúztam, rádugtam a töltőre és egy pillanatra megjelent a samsung logo. ez volt a legnagyobb teljesítmény az elmúlt órában... -
tikki
csendes tag
Hi!
Omnia7 tulaj lettem én is
Valaki tudna segíteni: hogy tudok ilyen accot regelni neki, hogy működjön market, stb..?
FAQ link /hasonló?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Koreai cégekkel érkezik az új Windows hazánkba, a Samsung is letette a névjegyét.
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest