- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
válasz
Winchester95 #15897 üzenetére
Marketplace. Rengeteg ingyenes van, a fizetősek többségének pedig elég használható demoja. A fizetősek között ráadásul minden héten más akció van, az -40%. Most a pokeres pl 500 Ft alatt van, annyit simán megér
-
Azért ez az appflow télleg fasza, eddig nem ismertem, kösz.
-
Akkora fos így, h magyar a piactér, k*rvára senki nem csillagoz/ír kis leírást, olvastam vhol h pölö az usákos marketplacen a kinectimals vagy vmelyik ilyen top live-s játék (lehet nem pont a kinetikus animáliák) már 250+ review-val büszkélkedhet, ami nem egy haszontalan dolog, h megvétel előtt elolvassam mások véleményét.
-
3XV
tag
válasz
Winchester95 #15888 üzenetére
Minden adat törléséhez valóban jó, amit stevve írt, viszont magyarításhoz Mango előtti állapot kell, ahogy az 1. hsz. is tartalmazza.
-
válasz
Winchester95 #15888 üzenetére
Igen. Settings -> Reset your Phone és válassz saját LiveID-t.
-
kelekyle
őstag
Meg mondjuk mozgás közben, pl. buszon, vonaton igen jól jön. Meg akkor is ha otthon azt mondja a T-Online,hogy na most nincs net egy pár óráig -_-"
Szóval mindenképpen hasznos max. egy-két ember nem használja.
Legiaap lehet,hogy most nincs rá szükséged de egyszer még jól jöhet...Én megcsináltam a telefonomra és igen hasznos számomra.
-
Winchester95
őstag
Hi.Van egy Omnia 7-em.
Mango van rajta .
Angol.
Előző tulaj cuccaival.
Elvileg van rá frissítés a Zune szerint.
(Nekem az lenne a célom hogy magyar legyen és hogy mindent töröljön róla.)
Valaki tud segíteni?Csak simán frissítsem le? -
legiaap
félisten
Ekkora kijelzőn szerintem kényelmes gépelés. És amúgy kimondtad a tutit...egyébként wifi.
Az emberek többsége aki wifizek legyen az notin vagy telefonon, akarva akaratlanul a wifis helyeket fogja keresni, és ha talál, már miért ne találna akkor meg minek a netmegosztás.
Egyszer használtam még Spicámmal a netmegosztást. Alig használtam 15 percet és már elszállt több mint 100 mega...mondom köszi akkor ez volt az utolsó ilyen. -
Dave™
nagyúr
válasz
legiaap #15882 üzenetére
1G-s csomagom van (céges), de telefonon csak email szinkronizációra van használva lényegében, néha egy-egy dropboxos file elérés, de azok is csak kis méretű excelek. Egyébként mindig wifi. A laptoppal viszont ha mozgásban vagyok, néha jól jönne a netelérés, és csak ezért nem fogok egy sticket venni hozzá. Nem nagy dolgokra kellene, de pont olyanra, amire a telefon nem használható kényelmesen/egyáltalán. Ennyi a dolog lényege.
-
legiaap
félisten
Mégis árulja már el valaki mi a fenéért jó ez a net megosztósdi?
Ez akkor működik faszán ha nagy csomagú mobilneted van. A népek többsége meg nem ilyennel szaladgál, hanem inkább wifin nyúzza a telefonját.
Persze tudom akkor jól jön, ha mondjuk olyan helyen vagyunk ahol nem tudunk mondjuk a notinkkal netezni és akkor megosztjuk, csak hogy az meg úgy szívja a megákat mint állat. -
Воланд
titán
válasz
Xing55 #15879 üzenetére
akar, de a fuggetlenek sem kaptak meg, csak mas szolgaltato. mondjuk a nemet t. van valami registry turkalos trukk, de azt en nem tudom, xda-n nezz utanna.
(#15880) Dave™: ezzel kapcsolatban a szolgaltatot kell megkerdezni, mert pl a nemet t-s keszulekek kaptak internetmegosztast, mig a magyarok (tobben is jeleztek) nem.
-
Xing55
csendes tag
Sziasztok!
Valaki el tudná nekem mondani hogy miért nincs internet sharing. Felment az új update még a samsungos is mégsincs internet megosztásom. Független T-mobilos a teló. Olvasgatok már 1 ideje de választ még nemigen találtam rá.
PDA: I8700XXKI4
Phone: I8700XXKI1
CSC: I8700TMHKI4
OS version: 7.10.7740.16
Firmware revision number: 2424.11.9.4
Hardware revision number: 3.15.0.4
Radio software version: 2424.11.9.1
Radio hardware version: 0.0.0.800
Bootloader version: 5.9.3.0
Chip SOC version: 0.36.2.0Hogy lehetne ezen segíteni? Néha jól jönne.
előre is köszi -
törölt tag
válasz
legiaap #15846 üzenetére
végre, még valaki, akinek ugyanez a bugja, igaz, nekem nem WP7-en, hanem mindenütt csinálja, ami FB-ről szed le kontakt adatokat, Windows Live és Android. nekem random el vannak rontva a nevek. engem is bosszant.
de az az érdekes, hogy egyik nap még hibátlan volt, másik nap meg elkutyulódott.
(#15874) csab2: szerintem tuti facebookon belüli hiba lesz, mert Windows Live-n összekutyulódott, Androidon szintén. Skypenak is megadtam, az jól importál, az Instantbird nevű PC-s fb chat kliens is, ez utóbbiak mondjuk a chat API-ját használhatják.
-
Auratech
őstag
Végre megtaláltam a helyhez kötött riasztás appot. Location Alert. Nem tökéletes, de mindenképpen használható. Szól, ha közeledem valahová. Ingyenes.
-
csab2
veterán
A múltkor már kitárgyaltuk, hogy ez a dolog valószínűleg független a WP7-től, mert ha neten kapcsolod össze a Live és a Fb fiókot, akkor is összezutyulódnak a nevek. Nálam pl. 5 Attila közül pont az a 2 volt megkeverve, ahol a Fb-ban vezetéknév, keresztnév a sorrend. Másnál nincs ilyen összefüggés. X akta.
-
-
-
spider80
őstag
Valaki meg tudná nekem nézni,hogy itt tud-e a chevronhoz Tokent igényleni? Nekem kb 5 napja azt írja,hogy nincs,várjak amíg lesz. Egyetalán jó oldalon próbálkozok?
http://labs.chevronwp7.com/
-
Blyan
félisten
válasz
Воланд #15857 üzenetére
Félreértés, tudtommal azért csinálják, hogy Zune-on kívül ne lehessen a Marketplace-hez férni - vannak olyan alkalmazások amelyik ilyen-olyan módon elérik azt, és tudnak onnan halászni (pl a nagy kedvenc AppFlow is ilyen, de az legális keretek között).
Szóval a chevron-os xap felrakáson ez nem fog változtatni. -
Воланд
titán
válasz
engusz #15855 üzenetére
chevronban nem biznek, titkositast akar bevezetni az ms az alkalmazasok teren.
jelenleg nem sok erv szol wp7-es nokiak mellett, csak az only nokia appok. aztan lehet, hogy majd fel-egy ev mulva elerheto lesz mindenkinek.
-
harsanyiz
aktív tag
Ha nyomunk egy hard resetet akkor törlődik a telefon regisztrációs adatbázisa is, tehát alap állapotba áll. Törlődik mindenféle módosítása. Ha ki volt nyitva a telefonod és csinálsz egy ilyet, visszazár a telefon. A gari megmarad.
-
Воланд
titán
válasz
engusz #15852 üzenetére
ezt mar a nokia is megerositette. sot, mondok jobbat! a nokia maps meg fizetos lesz.
-
engusz
veterán
Egy mai Engadget hír szerint a Nokia Drive programja nem lesz elérhető más gyártók számára, tehát nem kerül fel a Marketplace-re. A WP7-esek többsége epedezve várja és sokan gyakorlatilag ezt tekintik a Microsoft "hivatalos" navigációjának.
-
catroot
veterán
válasz
legiaap #15846 üzenetére
Na ez elég érdekes, ilyenről még nem is hallottam. Olyan mintha összekeverné a telefonban (pl. google contacts) szereplő család-, keresztnevek sorrendjét az FB-vel és "lefednék" egymást.
Gondolom újraindítás nem segített semmit. Ha nem beállítás, hanem valami más gubanc, akkor eltávolítanám azokat a fiókokat, amik hozzák a neveket és újra felvenném őket. Más tippem nincs.
-
legiaap
félisten
Megint észrevettem valami furcsaságot.
A People-ban a neveket (nem mindet) rosszul írja ki.
Pl. Kovács Nikoletta helyett Nikoletta Nikolettát ír, vagy Szabó Ottó helyett Szabó Ott-ot ír.
Erre akkor jöttem rá mikor beléptem a Facebook progiba és ott jól ír mindent.
Ötlet, hogy miért lehet? -
Воланд
titán
kozben mar rajottem, hogy mi a helyzet.
komolyan mondom, hogy ezt nem ertem az ms-ben. az ilyen "premium" szolgaltatasokat a liveid regiojahoz kotik, amit ugye nem lehet megvaltoztatni, csak amikor nagy kegyesen felajanljak a migralasi lehetoseget (pl mikor lehetett xbox live-ra regisztralni mo-rol is), és akkor is csak egy iranyba, erre itt van a zune pass, amit igy "at lehet verni".
-
csab2
veterán
válasz
Воланд #15839 üzenetére
Itt a LiveID-m, itt pedig a Zune accountom. Ugyanaz az e-mail címem.
-
Piero89
aktív tag
Mindenki megkapta már az új frissítést? nekem még mindig azt írja a zune hogy 7720-as a legfrissebb
(független készülék)
-
-
nicu71
addikt
válasz
catroot #15816 üzenetére
a fekete háttér fekete csempe valóban durván jól néz ki,ám mivel pl az értesítéseket/notification/ mindig a "jelölőszínnel" /ami ez esetben a fekete/végzi,ez a szintén fekete alapon láthatatlan lesz.Tehát nem használható.ezért én sajnos elvetettem.
viszont kikevertem egy brutális dark brown-t azzal baromi szép
szintén nagyon tetszik a navy nevű sötétkék,valamit indigóval se csúnya! -
Az x-box live-s profilomban van az a 'G', ami az acsívmentek után kapott pontjaimat mutatja, alatta van egy star warsos gép sziluettje, az mi?
-
rebugra
aktív tag
válasz
varga.balazs #15820 üzenetére
Nálam sincs különbség, a Wifi mindig megy, de csak a cégemnél, meg otthon kapcsolódik rá. Nem látni drasztikus különbséget. Viszont nem tudom mennyire jó, de én azért egyszer 1 hónapba lemerítem full-ra, és ráteszem tölteni hosszabb 16 órára.
-
-
Воланд
titán
válasz
varga.balazs #15822 üzenetére
szerintem nem a kapcsolat allapotatol fugg a fogyasztas, hanem attol, hogy mit szinkronizal a hatterben, milyen netes szolgaltatasok vannak bekapcsolva.
-
moonman
titán
válasz
varga.balazs #15822 üzenetére
nem sokkal. az eszik sokat, ha forgalmazol is rajta folyamatosan. többet eszik jóval, mint a wi-fi.
-
Dave™
nagyúr
válasz
varga.balazs #15820 üzenetére
A battery savert nyomd be. azzal érezhető lesz a különbség.
-
varga.balazs
aktív tag
szerintetek mennyit lehet spórolni az akkuval kikapcsolt adatforgalommal?
én tesztelgetem, de igazából nálam nincs különbség.
-
catroot
veterán
Valaki, aki módosította az alap színeket:
próbálta már a fekete háttér/fekete csempét? Kezd csábítani a dolog...
-
Mobilarénás tesztvideókon mindig azt látom, h az ilyen okostelefonok böngészője pinch to zoomkor újratördeli a hasábokat. Nem kéne ennek is tudni ilyet?
-
kelekyle
őstag
Soundhood is teljesen korrekt program... pl. ma énekeltem valamit (kíséret nélkül) és felismerte
De Shazam is anno felismerte ezeketÉn Shazam párti vagyok...kezdetektől fogva
-
nicu71
addikt
de most találtam olyat is amin a shazam bukott el,míg a Soundhound ugrotta a lécet
1-1
konkluzió:legjobb lenne a BingMusic !/magyar ID-vel -
Lall
veterán
válasz
msfeco #15801 üzenetére
Van alternatíva rá, SoundHound. Elérhető a magyar piactérről is és kb. ugyan azt tudja mint a Shazam (Nike, Adidas)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Koreai cégekkel érkezik az új Windows hazánkba, a Samsung is letette a névjegyét.
- Ukrajnai háború
- Gumi és felni topik
- DOOM - The Dark Ages
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Villanyszerelés
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- További aktív témák...
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest