- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kamerahangsúlyos középkategóriásak az Oppótól
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Yettel topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P50 Pro - emlékkép
Új hozzászólás Aktív témák
-
nicu71
addikt
2 év után /és két hét fiókban szomorkodás után//másik gazdára talált szeretett Omniám!Hiba nélkül szolgált,a legkevesebb hogy két sort búcsúzóul írok
folytatás-Lumi 920-on... -
nicu71
addikt
válasz
aszti75 #21963 üzenetére
engem már 2 és fél éve kiszolgál a kis Omnia
Soha semmi probléma nem volt vele/igaz egyszer szervizelni kellett a legelején,de egy apróság volt/
ha magyar nyelvet akarsz,/meg különben is/erősen ajánlott a gyári ROM kiváltása.
persze most már én is néha elgondolkozok valami újabb telcsin... -
nicu71
addikt
válasz
vinczetibor #21881 üzenetére
véletlen kicsúszás,elejtés ellen én egy szilikony bumpert használok,2 éve vettem 500 ft-ért omnia7 specifikus...úgy tapad,hogy a nadrágzseb is megfogja,de még soha nem ejtettem el
és sztem nem csúnyítja el /annyira/
Lassúság:hát én a minap egy galaxy ace-t próbálgattam...a maradék hajam is kihullott,nem hiszem hogy a blade sokkal jobb lenne.Az omnia főzött rommal is egy világbajnok ezekhez képest.
Üzemidő:az sajna nekem is botrányos,bár az akku a kétéves gyári ,szóval nem is csodálom.
Szerintem nem érdemes a gyári ROM-ot visszavarázsolni,és úgy feltörögetni.Hosszú folyamat,és az eredmény nem fog bőven kárpótolni/használtam régebben igy is,de komfortosabb a custom ROM/
ja és ha lesz még MS update/2014ig támogatott a 7.8/,azt megkapja a mókolt ROM is. -
nicu71
addikt
válasz
nova001 #21818 üzenetére
szia van egy fizetős :unofficial samsung remote,ez fantasztikusan jó,
és van egy ami free,ez is jó,ennek neve pedigS C A R remote!
ez is tudja amit kell.Elnézést azt hittem először,hogy a DLNA-ra vagy kiváncsi!ez a hülye szmájli...ezt nem tudom hogy kell kikapcsolni,az app neve azonos a leghresebb filmes dijjal és O-val kezdődik.
balcsida
jobbulást!!! -
nicu71
addikt
válasz
rebugra #21477 üzenetére
sehogy sem lehet törölni,már én is próbáltam!Amúgy faszán működik a camera extras,csak zavaró hogy a market mindig mutatja hogy egy frissités elérhető,de persze nem csinál semmit.Na mindegy ,ez legyen a legnagyobb bajom
egyébként kiváncsiságból telepitettem a megosztás bt-n appot,ez azt irja ki hogy a jelenlegi szoftverrel nem kompatibis,frissitsem -
nicu71
addikt
válasz
rebugra #21467 üzenetére
nekem két hete van már fenn az ominózus ROM,és egyszerűen kiváló!
talán egy kicsivel jobban merül,mint előtte,de spontán ujraindulásnak,ami volt egy párszor zenehallgatás közben a hivatalos ROM-al nyoma sincs hálaistennek.Ja,és a nokiás programok/kivétel a camera extras/ csont nélkül frissülnek.Az élő csempék meg olyan szépek így,normál méretben is nagyobbak/mert a kijelző teljes méretét kihasználhatják.Elégedett vagyok! -
nicu71
addikt
válasz
bumbalaci55 #21442 üzenetére
mondtam én,hogy egy apró kis hangyaf*sznyi hiba lesz ott!
örülök,hogy sikerült,gondolom te is meglepődtél amikor először elindult vele a kis kedvenc...
baromi jól összerakott ROM.
-
nicu71
addikt
válasz
bumbalaci55 #21440 üzenetére
-
nicu71
addikt
válasz
nova001 #21429 üzenetére
bevallom,hogy első probálkozáskor nem volt idegem végigvárni...feltettem ujra a gyárit ijedtemben
ami sokkal macerásabb,ha magyaritani meg stbbit is akarsz
aztán higgadt fejjel ujra feltettem később,közben elolvastam máshol, hogy többen infarktot kaptak majdnem ugyanilyen okokból,pedig csak ki kell várni amíg elszüttyög magában
örülök,hogy tetszik! -
nicu71
addikt
válasz
rebugra #21422 üzenetére
Most tettem fel életemben először főtt rom-ot,tehát nem tudom milyen volt a tango-s nokia verzió,de ez lenyűgöző.7.8-as ,tehát a csempék variálhatóak,és mivel kitölti a teljes kijelzőt,a közepes csempék mérete is nőtt,nagyon szép,és kultúrált,egyáltalán nem sufnituning hatás!
engusz :
a clock hub tényleg villog kissé,azt hittem csak nálam,de ennyit megbocsáthatónak tartok.nova001
biztosan jó lesz neki a régebbi mgldlr is,de a dynamics telepítőjében megvannak a szükséges cuccok.egyedül arra kell figyelni,ha kész a művelet,akkor nagyon türelmesnek kell lenni,kb 20 percig nem mutat életjelet a telefon,ilyenkor nem idegbajt kapni! -
nicu71
addikt
[link]
dynamics rom...addig vártam/eleddig hiába/ a 7.8-ra,hogy végül cselekvésre szántam rá magam...igazán érdemes volt -
nicu71
addikt
válasz
bumbalaci55 #21414 üzenetére
hiányzik a samu féle usb driver for samsung mobile!keress rá,telepitsd...reboot.
ha win8-ad van akkor automata problémamegoldás is van,ekkor is feltelepiti,ha az eszközök,nyomtatók nevű vezérlőpulti elemnél kiválasztod az omnia7-t. -
nicu71
addikt
nem,sajna,mondjuk nem olyan nagy a változás,hogy CSAK emiatt vacakoljon vele bárki is.
-
nicu71
addikt
teljes zune reinstall meg ujratelepités után tökre megújult a zenelejátszó felület a telefonon...más is észrevette?Tetszetős!
-
-
nicu71
addikt
-
nicu71
addikt
Na, csajok...sikeresen összevateráztam egy AKG K370 fülhallgatót.Zsír.
Még hogy az Omnia nem érdemel minőségi fülest?Főleg jó áron -
nicu71
addikt
válasz
Gabesz84 #21021 üzenetére
egy kicsit vitatkoznék...valóban halk az omnia,ezért kell egy kicsit buherálni a diagnozys menüben.De itt többen használtak cx300-at ,pl Auratech kollega is,és állitották hogy nem probléma a 4 pólus-3 pólus dilemma.A fontos,hogy a füles érzékenysége magas legyen.
Egyébként ha 3 pólusú jackkel nem szólna jól,mert valamit rövidre zár,mint az iHulladék cuccoknál,akkor nem árulnának annyi ideal for iPad-Pod fülest,egyebet 3as beosztással/a tesco tömve van ilyenekkel...de javítson ki valaki ha tévedek... -
nicu71
addikt
sennheiser cx 400ii füles milyen lenne az Omniával?Lehet beújítok egy ilyenre
-
nicu71
addikt
válasz
balcsida #20314 üzenetére
én egész egyszerűen megnéztem az egyik wp7 portálon,ahol vannak xap-ok letölthetőek,hogy van-e nokia számláló/nokia counter/és volt,elolvastam a leírást,megpróbáltam,na igaz hogy a jó szándék ellenére a kivitelezés csődöt mondott
...de lehet h csak nem volt türelmem...nem egyszerű!
közbe meg is lett:[link] -
nicu71
addikt
nekem igazából az equalizer az,ami hiányzik,de az sem vészes.
Ha a kamerabeállitásokat akarod előhívni,akkor állitsd át angol nyelvűre átmenetileg a telcsit,megbabrálod a camerasettingset úgy ,ahogy tetszik,mented a beállitásokat,majd ujrainditod magyar nyelven a rendszert. -
nicu71
addikt
válasz
bull84ghia #20048 üzenetére
ajánlom itt az első hozzászólást,az sok mindenben segit!
-
nicu71
addikt
válasz
legiaap #19952 üzenetére
nekem is hozott egy "érdekességet" a tango.Az "ÉN" lapkán /és főleg ha töltőn van,amikor ugye folytonos wifi kapcsolat áll fenn/ megjelennek az értesítések,pl" 2 új elem" megnézem mi az,ok,tudomásul veszem.Fél óra mulva ránézek ,megint "2 új elem" ,ugyanazok.Fél nap mulva megint...na ez eddig nem volt!
-
-
nicu71
addikt
válasz
rebugra #19752 üzenetére
Nekem először hibakóddal elküldött a francba a Zune,miután megtalálta a frissitést,de a webes súgó ajánlatára a MS fix-et futtattam,valamit alapra állitott,aztán sikerült csak a tango.Tehát nekem is volt egy kis fennakadás,ráadáaul az interop unlockot is kiiktatta.
Hálisten,csupán a dyagnozisban kellett ujraengedélyeznem,nem nyírta ki végleg!
-
nicu71
addikt
Azt hiszem a cikkíró túlment egy bizonyos határon,enyhén szólva is szenzációhajhász az írás/megszoktuk,mondhatni/
Csodálatos lett volna,ha egy az egyben megkapja a 1st gen a wp8-at,de igazából senki sem hihette,különben is a téma már lerágott csont.Várjuk a 7.8-t nagyon kiváncsi leszek a beígért ujdonságokra,ami állitolag nem merül ki az uj UI-ben. -
nicu71
addikt
Nekem tetszik ez az új UI,és igazából nem is hittem 100% hogy Omnia megkapja a wp8-t.Jó lesz az a 7.8 is,csak már jönne
-
nicu71
addikt
válasz
aronocs #19451 üzenetére
Mindenféleképpen meg kell lépned,nálam egy hónap használat után tönkrement a kamera,visszaküldtem.Úgy emlékszem,hogy kb 3-4 hétig volt oda a telefon,de azért ilyen sokáig,mert kértem külön hogy tegyenek fel magyar Mangót rá/akkoriban jött ki/ és ezért átküldték egy másik samu szervizbe,de nem találtak megoldást ezügyben,mint kiderült -nincs is hivatalos magyar mangó O7-re.
De erről nem a neXtel bűne,ők korrektek voltak,nem volt semmi probléma. -
nicu71
addikt
érdekes problémám adódott!nekem is túl halk a füles gyári beállitáson.Régebben sikeresen beállitottam a Dyagnosis menüben-de azóta kijöttem a gyakorlatból,és hiába állitom át az értékeket/füles bedugva,követem a leirást stb stb/ugyanolyan halk marad.Ez nem jó
vagy pedig rossz értékeket adok meg,Egy angol nyelvű leirást használok,ott a Device gain 1100 és -1100 a követendő.Ez nem elég,ha hangosabbat akarok akkor hogy csináljam hogy jó legyen,mind a két értéket növeljem vagy csak az elsőt,vagy a minuszosat? -
nicu71
addikt
válasz
Freddycom #19157 üzenetére
"szártalan bábakalács és nyúlgörény mint fototéma"
szénné röhögtem magam,köszönöm!
Tehát mangó óta megjegyzi a kamerabeállitásokat az Omnia,ez egy mangós koncepció,rájöttek hogy nem jön be az usereknek a folytonos default beállitás.
nálam remekül megy a tapifókusz,mondjuk annyira nem ellenőrizgettem hogy az az élesebb-e mindig ahova rátappolok,de úgy gondolom igen,mert ez így helyes,oszt jóvan -
nicu71
addikt
válasz
legiaap #18726 üzenetére
Igazából egyet kell hogy értsek.Jobb mint a szeretett Omniám,gyorsabb,szebb,és nekem nagyon tetszik a domború üveg is/bár van aki útálja és szódásüvegszemüveg hatást emleget
/
Viszont a méret!kell az a legalább 4.0.Ezért,ha lehet én inkább a lumia900 -ra szavaznék!/bár annak nem domború az üvegcséje -
-
nicu71
addikt
A minap jutott eszembe,szinte szégyellem megkérdezni,de nincs mese,kipróbálni nem tudom.Tehát,ha összekötöm a telcsit egy jackdugós madzaggal az erősítővel/vagy más hangkeltő eszközzel/akkor meg fog szólalni?
-
nicu71
addikt
válasz
zsinnyegtet #18697 üzenetére
és mennyi az az annyi ,ha szabad kérdezni?
-
nicu71
addikt
válasz
zsinnyegtet #18680 üzenetére
hát...benéztem az omnia W topikba,az én januári hozzászólásom az utolsó,nincs valami nagy élet arrafelé
.A minap kipróbáltam én is,ami tetszik benne az az ,hogy pörgősebb az erősebb proci miatt,viszont kisebb mint az én O7-em,Ez nem jó.
viszont működik az allshare. -
nicu71
addikt
válasz
Pszihonaranc #18328 üzenetére
[link]
ez egy viszonylag tárgyilagos ajánló,a 3 nagy platform összehasonlító elemzése az origótól,többé kevésbé helytáll. -
nicu71
addikt
válasz
kárátékutyá #18244 üzenetére
[link]
igaz ,nem engem kérdeztél,de itthon is van jó sok! -
nicu71
addikt
válasz
laracroft #18185 üzenetére
én is ezt akartam mondani,ha egy ilyen rajta van/fillérekbe kerül ez a szilikony tok/ szinte tapad mindenhez, elejthetetlen kvázi.Bár egyesek panaszkodnak hogy így beletapad a zsebbe,de ez nem túl nagy ár azért hogy biztonságosabban használjuk.
Fagyás,ujrainditás:az idén egyszer kellett ujrainditani,fagyás miatt. -
nicu71
addikt
egészen elképedtem ezen a piros képernyőn!
lekopogom,nekem még sosem volt,de az ördög sosem alszik,tehát ha jól értelmezem az advenced config-on egy hibás beállitás okozhatja?/amit ki lehet javítani/ -
nicu71
addikt
válasz
kárátékutyá #17661 üzenetére
gratulálok,használd egészséggel!Mondtam én hogy jó lesz neked!
-
-
nicu71
addikt
válasz
kungzi #17429 üzenetére
természetesen nekem is,dehát ez az előbbiekből adódik.Bocsánat a láma kérdéseért itt már többen fejtegették a 3G témát,én elsiklottam felette,mert a legritkább esetben használom,/állandóan wifin lógok ugye/ melyiket válasszam az Edge-t vagy a 3 G-t,ha néhanapján mobilnetezni szeretnék?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Automata kávégépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB titánszürke garanciával
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest