- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel topik
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
válasz
gunszt #16120 üzenetére
én is a napokban vettem észre, hogy hiába hallgatok zenét a fülesen, a billentyűhangok és az IM/SMS jelző hangok a hangszóróból jönnek. villamoson/buszon külön jópofa...
szerintem simán bug - hogy kinek a hibája, az majd kiderül - ilyenkor azt szoktam, hogy zenehallgatáskor kinyomom rezgőre, így a zene szól, de a jelzőhangok kussolnak.
-
moonman
titán
én vettem hozzá egy standard HTC headset-et, mert utálom az agybadugósakat. rendesen működik a távrángatója.
-
-
moonman
titán
válasz
varga.balazs #15822 üzenetére
nem sokkal. az eszik sokat, ha forgalmazol is rajta folyamatosan. többet eszik jóval, mint a wi-fi.
-
moonman
titán
válasz
stevve #15056 üzenetére
az hibás firmware beállítás lesz. pont ma tuningoltam be az Omniám, hogy a csengőhangok ne üvöltsenek, a fülesben viszont elég legyen 25-re felvenni a zenét, hogy utcán is élvezhető maradjon.
szerintem simán jó az egyetlen hangerő, legalább nem felejted el, hogy melyik hol volt, nem kell rá figyelni. van egy dedikált gombja, azt jónapot.
-
moonman
titán
papírtelefon... akkor már inkább Titan.
#15013: valamit nagyon eltaláltak a Titan kijelzőjénél, mert azon kívül, hogy AMOLED-közeli feketéje van, alig tükröződik.
-
moonman
titán
nem tudom, epp min megy a problemazas, mar elvesztettem a fonalat, de a desktop meretu lap meg jo, hogy megeszi a vasat.
-
moonman
titán
nemtom, nekem délután 5-6 órára bőven szokott maradni dzsúsz, 60% alatt ilyenkor még nem nagyon láttam, csak ha tényleg órákon keresztül nyomogattam.
sokan mondják, hogy a Mango jobban eszi az akksit, de szerintem ez bullshit, nekem szerintem még tovább is bírja. de nem ezért hüjeség, hanem azért, mert a rendszerben lényegi változás nem történt, multitask továbbra sincs, a live agent-ek pedig nem jelentenek számottevő energiafogyasztást, a kernel és a memóriakezelés viszont fejlődött.
-
moonman
titán
válasz
legiaap #14446 üzenetére
és végigment mind a három frissítés? mert abból egy volt a béta pucolás, egy a firmware, egy pedig a Mango és van, akinek volt valami negyedik is.
arra tudok tippelni, hogy valamelyik kimaradt és nem mentek fel rendesen a driverek.
(egyébként nekem hálistennek a Zune ajánlotta fel és nem is volt semmi gond vele.)
-
moonman
titán
-
moonman
titán
-
moonman
titán
válasz
ikarigendo28 #14254 üzenetére
ha villog az akkujelző, akkor tölti.
egyébként meg állítsd be a Windows-t, hogy Windows Update-ről szedjen drivert és akkor simán letölti és telepíti.
és a linkelt diagnosis menüben is nézd meg az USB állapotát.
-
moonman
titán
Omnia 7 kijelző csere vajon mennyi lehet? van egy ismerősöm, akinek egy hajszálkarc van keresztbe a képernyőn, nem feltűnő, de fehér színen töri a fényt és zavarja.
-
moonman
titán
nekem a "Lattice" van beállítva, ennél szolídabb nem kell. ez az új Nokiás szar meg azon kívül, hogy kiröhögtessék magukat kb. arra jó, hogy mindenki gyorsan megtanulja, hol kell csengőhangot változtatni.
-
moonman
titán
válasz
Oppenheimer #13659 üzenetére
936
-
moonman
titán
válasz
dario_p #14030 üzenetére
letöltés = stream, legalábbis Zune-ban.
azért lehet letölteni is, hogy ne használd fölöslegesen az adatkapcsolatot, le tudd játszani offline-ban is.
a letöltött zenék DRM-mel védettek, ami azt jelenti, hogy a szoftver bizonyos időközönként megnézi, hogy él-e még az előfizetésed és ha nem, akkor lejátszhatatlanná válnak. mindaddig hallgathatod/letöltheted a teljes Marketplace összes* zenéjét, amíg élő előfizetésed van.
amikor a 14 nap lejár, nem fog automatikusan fizetőssé válni, egyszerűen lejár. ekkor ha meg akarod rendelni, mert tetszett, akkor megint fel kell menni a zune.net-re és bebökni a választott időtartamot (a trial már nem lesz ott értelemszerűen).
*nem minden szám tölthető le, van pár, ami csak online hallgatható, valamint az MP3-ak DRM-mentesek.
-
moonman
titán
megint két új programom mangósodott: Samsung Photo Studio, WordPress.
utóbbi a gyors feladatváltáson kívül beépült a Pictures hub-ba, azaz a share...-nél már WordPress is választható, valamint kitehetők tile-ba a különböző blogok. cool.
-
moonman
titán
válasz
Oppenheimer #13738 üzenetére
berakod dőltbe és átírod az i-t L-re.
-
moonman
titán
válasz
Oppenheimer #13659 üzenetére
nem nem akarom, hanem nem tudom. lehet, hogy te valami más dimenzióban élsz, de nekem teljesen sima az egész.
-
moonman
titán
válasz
Oppenheimer #13657 üzenetére
843-am van arcade-ban, szóval elhiheted, hogy játszottam vele eleget. nem vettem észre semmiféle szaggatást.
-
moonman
titán
válasz
Oppenheimer #13654 üzenetére
"laggol, mert trehány módon összedobták, bezzeg haverom nokia c7-én képes smoothan futni"
WHAA???
biztos, hogy ugyanarról a rendszerről/játékról beszélünk?
-
moonman
titán
válasz
Oppenheimer #13651 üzenetére
game center... lol, azért ne hasonlítgassuk már egy Xbox Live-hoz. és igenis ekkora 1-2 dolláros áraknál simán indokolja a Live a kétszeres árat.
a fruit ninja meg mitől laggolna már? még legelső kiadáson sem laggolt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Jövedelem
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- nVidia tulajok OFF topikja
- Medence topik
- További aktív témák...
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés Laptopok
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest