Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Akciófigyelő: két olcsó, de már dokkolós porszívó is akciós a Ranvee boltjában
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
legiaap
félisten
Héj ez a topik még él?
-
-
legiaap
félisten
Ja azt nem is írtam, hogy netmegosztás továbbra sincs nálam a 7.8-nál.
-
legiaap
félisten
Nálatok 7.8 alatt működik a NOW live tile?
Nálam nem. -
legiaap
félisten
Na gyerekek ki frissített már 7.8-ra?
Én már igen. -
legiaap
félisten
válasz
balcsida #21488 üzenetére
Az az igazság gondolkodtam, hogy megválok tőle, de ugyanúgy hozzám nőtt, mint az Alcatel 715. Amúgy meg még gondjaim vannak a 8X-el, azt ha az nem úgy működik, ahogy kell biztonságnak még itt van ez. Ha 7.8 meg jön rá király lesz.
Meg ez a harmadik wp mobil itt a lakásban. (csajomnak van egy fehér Radarja) 3-as szám szerencsés. -
legiaap
félisten
Mióta 8X-et használok, csak itt pihen a polcon az Omniám.
Jelenleg 11 nap 11 órája megy és van még 8 % hátra.
Csak annyira használom, hogy megnézem, hogy áll az akksi. -
legiaap
félisten
Ma megint érdekes dolgot művelt az Omniám. Próbáltam sms-t küldeni, de a másik fél nem kapta meg. Nem értem miért, de facebook-re küldte az üzenetet neki, pedig be sem voltam jelentkezve a telefonomon csetre (csak a PC-men volt bekapcsolva a cset funkció). A másik fél meg nem tudta megnézni, mivel nem volt pénz mobilnetje, hogy megkapja a Facebookos üzenetet.
De a lényeg, akkor is, hogy miért a Facen próbálta elküldeni, miért nem Textként?
Csinált már valakinek hasonlót? -
legiaap
félisten
Kicsit dezsavűm van. Az androidnál pakolgattam fel a romokat és ugyanúgy ott sem voltak tőkéletesek, mint itt.
Inkább maradok a hivatalos úton korlátokkal. -
legiaap
félisten
Ezt próbálta már valaki?
-
legiaap
félisten
Feltöltöttem az új akksit erre mit ír ki a battery saver???
7 órát bír.
Ennyire szarul csinálták meg ezt a menüt, hogy nem tudja kiszámolni rendesen mennyit bír a cucc, vagy az akku szar megint?
Egyáltalán van itt olyan akinek faszán kiírja mennyit bír? -
-
legiaap
félisten
Meg van az új akku. Bakker ez terhelés mellett nem melegszik annyira.
-
legiaap
félisten
De, hogy a fenébe mehet tönkre ennyire?
A Samsung aksik ilyen szarok csak?
A csajom Radarja egyidős az enyémmel és neki sokkal jobban bírja, mint az enyém.
Mondjuk én jobban nyúzom.
De ennyit számítana, hogy állandóan játszok, meg netezek rajta? -
-
legiaap
félisten
Na lesz új akksim. 4700-ért ugyanakkora kapacítású, gyári Samsung.
Még jó, hogy ismerősnél rendeltem meg, mert amúgy olyan 5500-8000 körül vannak. -
legiaap
félisten
Kérdés:
Szerintetek ez az akksi jó Omnia 7-be is? -
legiaap
félisten
válasz
madgie #20208 üzenetére
Nem kell csontig merítenem, mert estére vagy már délutánra ott a szivecske az akksi ikonjában.
De amúgy ezeket az akkumulátorokat nem muszáj már totál lemeríteni.
Én nem tudom mi lelte ezt az akkut, de komolyan.
Kérdés: Mi most a legnagyobb kapacitásu akku ebbe a telefonba?
Csak gyári Samsung érdekel. Ilyen kínai bizbasz félék kizárva.
Meg hol tudnék én most rendelni? -
legiaap
félisten
Ebben a minutumban szedtem le a telóm töltőről és azt írja ki a Battery Saver menüben, hogy 10 órát bír. Ha bekapcsolom a savert 11. Szerintetek meghalt az akksim?
-
legiaap
félisten
Ma megint csinált érdekességet a telefonom. Bementem a beállításokban és akár mire tapicskoltam, sehova sem lépett be. Csak újraindítás segített...
-
legiaap
félisten
válasz
negyven2 #20157 üzenetére
Ilyen nekem is volt már nem egyszer, hogy valami beragadt neki, azt akksi ki-be, majd mikor visszaraktam kb. 50 % töltöttség elszállt az űrbe.
Mai napig nem értem az okát és még mostanság is művel ilyet.
Néha kíváncsiságból kikapom, olyan 70 %-nál azt mikor visszarakom, már 10-nél van.
Radarnál ilyen sosem volt.
Vagy még akkor csinál ilyet, ha erőteljesen használom a telefont.
Pl. játszok, fényképezek egy csomót, azt mutatja, hogy 70 %-on áll. Ha nem veszem ki akkor az akkut, akkor szép fokozatosan elfogy az energia, de ha kikapom az akkut és visszateszem, akkor hirtelen eltűnik a töltöttség.
Ez szerintem nem akku hiba.
Ez is valami Samsung bug. -
legiaap
félisten
Tök jó, hogy amióta Tango van fent és "bezárt" a telefonom, azóta ott a beállításokban az Advanced Config. de nem tudom eltüntetni onnan. Használhatatlan, nem lép már be.
Mondjuk a színek megmaradtak.
A Nokia Maps és a Drive-ra is ha rákattintok, akkor ilyen hullámos animációval kidob. Le is törölhettem őket. -
legiaap
félisten
Az létezhet, hogy eltűnt pár zene a telefonomról?
A Tango után eltűnt két 1,5 órás mix a telómról. A többi albumjaim megmaradtak, de ezek nem albumban voltak és ma vettem észre, hogy nincsenek fent. -
legiaap
félisten
Na mióta megvan a telefonom azóta nem csinált ilyet, ehhez is Tango kellett hogy előhozza.
Szóval tegnap a frissítés után töltőre dugtam, majd reggel mikor levettem a képernyőt nem úgy oldotta fel mint máskor. Vagy 10-szer kellett felhúznom és minden egyes alkalommal csak egy picit ment feljebb. A menü használhatatlanul akadt. Ki sem tudtam kapcsolni, mert nem tudtam lehúzni a képet, nem reagált az érintésre.
Akksi ki-be aztán windows logo felbukkanása nélkül kapcsolt be...mondom mi a fene van már. Még egy restart azt utána már jó lett. Nem tudom mi a fene volt ez. -
legiaap
félisten
Nem hiszitek el, de végre (szerintem utolsóként itt a topikban) ma megkaptam a Tango-t.
Nektek is csak kétszer frissített?
Megosztás most sincs, SIM application menu most sincs...semmi változás. -
legiaap
félisten
válasz
Oppenheimer #19873 üzenetére
Vagy lehet az enyémre feleslegesnek gondolták azt inkább egyből jön a 7.8
-
legiaap
félisten
Akkor ezek után engem már nem nagyon érdekel a dolog.
-
legiaap
félisten
Na van it valaki, akinek frissült ay Omniája, hivatalosan?
-
legiaap
félisten
válasz
Oppenheimer #19694 üzenetére
De kiléptem a fotós részről...ezért nem értem a dolgot.
-
legiaap
félisten
Na az akksi nálam is kezd siralmasan működni. Tegnap reggel 5 körül vettem le töltőről és délután kettőre már 6%-ra merült. Ez idő alatt lőttem kb. 5 fotót és használtam a GPS-t kb. 30 percig. És közben még a fényerőt is levettem, meg jó darabig battery saving-re is raktam. Nem értem mi lett vele.
Ja kijelző fényerő...levettem ugyan low-ra, de mikor használtam sokszor feltekerte magát maxra...ez is rejtely, hogy ezt meg miért.
Jöhetnének már azok a wp8-asok azt ez menne a kukába. -
legiaap
félisten
Most ezen nem lepődök meg. Én sejtettem és ezt is tartottam logikus lépésnek, hogy nem kapja meg a 8-ast. De azért, hogy halálhírt kelteni azért ez egy eléggé nem helytálló dolog.
Ennyi erővel akkor a windows xp-re, meg a vistára is mondhatnánk, hogy halott, mert nem lehet frissíteni azokat sem???
Még jó hogy nem mivel más rendszerről van szó.
A WP7, meg azért már két éve piacon van ami azért nem kis idő. -
legiaap
félisten
Your phone is up to date...ez van még ma is
-
legiaap
félisten
Na akkor talán a többi Omniára is jön lassan a frissítés.
-
legiaap
félisten
válasz
Clapaucius #19541 üzenetére
Skydrive, dropbox, email
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Koreai cégekkel érkezik az új Windows hazánkba, a Samsung is letette a névjegyét.
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Dell Latitude 5310, 5310 2-in-1 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest