- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Google Pixel topik
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
gbela
senior tag
válasz
bendzso #19125 üzenetére
Miért húztad át amit írtál? Mert nem így van?
Naszóval a jegyzetfüzetekig eljutottam, de ott nekem csak "Személyes (Web)" van. Egy kollégám Omniáján viszont több is van, "Személyes phone" is, tehát valóban tud offline is feljegyzést menteni.
Viszont újat létrehozni nem tudom hogyan, ha új feljegyzésre megyek azt rögtön a személyes web jegyzetfüzetbe akarja. -
gybalint
csendes tag
válasz
bendzso #16825 üzenetére
Elsosorban emailre lenne hasznos ez a funkcio. De en pl. hetvegen igyekszem a legkevesebb technikai eszkozt hasznalni, ha tehetem, es ilyenkor bizony ratalalok fel napja kapott smsekre is... De ismetlem, az erthetetlen az, hogy ez egy bevalt funkcio volt, a fenenek kellett kihagyni. Siman beleirhattak volna az ismetlodo ertesitest secperc alatt, max akit nem erdekel, nem hasznalja. Engem pl a csempeszinek hagynak hidegen, boven megfelel a par alapverzio, de ha egy lenne se erdekelne.
-
Воланд
titán
válasz
bendzso #15055 üzenetére
Az nem hiszem, hogy jó lenne, mindig figyelni, hogy most éppen hol veszed le a hangot. Pl leveszed főmenüben, elinditasz egy játékot az meg üvölt.
(#15056) stevve: Az samu hiba, reméljük a következőben ezt javitják.
(#15057) Blyan: Néha szoktam.
És ott sem használom a keverőt, win7 alatt szerintem egy kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor láttam. Értem, hogy szar, hogy kihagyták a választási lehetőséget, viszont meg tudom érteni, hogy miért.
-
blex
senior tag
válasz
bendzso #14811 üzenetére
ilyenkor a topicnyitó az nem lesz moderátor, ugye?
mert szerintem úgy kéne csinálni, hogy az első hozzászólásban szépen készülékekre-akármikre lebontva megoldásokkal együtt összegyűjteni az összes ismert hibát. adna egy kis átláthatóságot a dolognak. és akkor magában a topicban meg nyugodtan meg lehetne beszélni a dolgokat és nem veszne el az információ a hozzászólásokban. -
nicu71
addikt
válasz
bendzso #14797 üzenetére
teljesen döbbenetes,de nekem egy Denon fülesem van,egész minőségi hanggal-hát Denon az egy jó cucc
-minden mással csodálatosan szól,de valahogy az Omnia a saját samu fülesét sokkal jobban kedveli,egyszerűen a denonnal hallgathatatlan,mig a gyárival szinte csodálatos,úgyhogy csak óvatosan a vásárlással-szerintem!
-
Воланд
titán
-
catroot
veterán
válasz
bendzso #14076 üzenetére
Most kipróbáltam, olyan 10mp csúszás lehet, mire megérkezik a telefonra az üzenet, ha alszik, fordítva nem olyan vészes. Egyébként bekapcsolva maradt, hogy felolvassa az sms-t, kár, hogy nincs benne magyar nyelv.
Múltkor elmentem vacsorázni, mobilnettel chateltem egy ismerőssel és volt, hogy kimaradt egy kis idő, hogy megkapjam a válaszait, de nem volt olyan vészes, mert pár perc lehetett maximum.
-
Dave™
nagyúr
válasz
bendzso #13631 üzenetére
A UK marketen volt, méghozzá minden héten más. Csak utána migráltam magyarra, és mango híján a magyar még nem, az angol már nem ment. Magyar marketen még nem láttam, valószínűleg még nem is volt. De remélhetőleg lesz. A market főoldalán hirdetik, igen, ki sem tudod kerülni (esetleg az appflow-val).
-
Lall
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
ma Koreai cégekkel érkezik az új Windows hazánkba, a Samsung is letette a névjegyét.
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest