- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- A Z Fold7 lesz végül a legvékonyabb hajlítható?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
catroot
veterán
válasz
bull84ghia #21269 üzenetére
XDA-n írnak még erről, vagy a wp7.hu-n.
Vagy majd valaki leírja (írnám privátban is, de tényleg nem tudom már)
-
catroot
veterán
válasz
Gulyopapa #21226 üzenetére
Hát egy nő is tud műanyag sz.r lennui, ha érted mire gondolok
-
catroot
veterán
válasz
Gulyopapa #21217 üzenetére
"Ja és W8 sem lesz nagy durranás .. pár új fícsör oszt kész ..."
Azért ezzel szerintem még várd meg a 29-ét.
@swim525
Ha fontos a folyamatos 1080/720p felvétel és a mókolhatóság, akkor szvsz mindenféleképpen S3.
Eleve az Omniára csak WP7.8 lesz, a HD felvétel pedig döcögős+korlátozott a rendszer is.
-
catroot
veterán
válasz
bull84ghia #21193 üzenetére
Sanszos, hogy nem.
-
catroot
veterán
-
catroot
veterán
válasz
Oppenheimer #21124 üzenetére
Én valahol megértem, ha már van ios-en egy rakat appja.
-
catroot
veterán
Na, ma reggel vicces kedvében volt az Omniám:
Ugye estére repülőmódba teszem. Viszont reggel hiába kapcsoltam át, a repülőikon a balfelső sarokban ott maradt és maga a kapcsoló is gyorsan váltott (amikor átvált a hálózatra, kicsit gondolkodik).
Aztán csak úgy sikerült a dolog, hogy nyomtam egy újraindítást. Attól szerencsére rendbe jött a dolog, DE - hogy ne legyek boldog - a kb. 60%-os töltöttségen lévő akksim lemerült (?!) 9%-ra...
szerk.: akksi ki-be sem segített, így hozhattam be magammal a teló usb-kábelé,hogy legalább töltsek rajta.
-
catroot
veterán
válasz
dzudzu #20940 üzenetére
Mert az máshol van.
Menj be a People Hub-ba és aztán a három pontra alul. Ott a beállításokba, majd pedig "filter my contact list" és tedd be a pipát a Windows Live-hoz.
Persze ha google címtárban vannak csak a kontaktok, akkor érdemes lementeni .csv-be (Outkook-féle) és importálni a Live-fiókba, utána pedig majd behúzza a kontaktokat.
-
catroot
veterán
válasz
Oppenheimer #20864 üzenetére
Persze, ezért is mondtam, hogy én meg kinézem az MS-ből, hogy "hagyományból" hagyta így, mert, hogy Amcsiban ez megszokott. Írták is a cikkben (ami persze nem a wp-s szundiról szólt, hanem arról a bizonyos 9 perces időtartamról)
-
catroot
veterán
válasz
Pikkolo^^ #20857 üzenetére
Tudom, használtam azt is régebben. Én is néztem, hogy itt fix 9 perc.
Mondjuk én úgy alakítottam ki az ébresztést, hogy 7-kor kezd és mindig kinyomom egészen 7:45-ig. Akkor megszólal a telefonom is és az ipad is... így erőt veszek magamon, hogy felkeljek és elinduljak dolgozni
Amúgy én lazán kinézem az MS-ből, hogy mivel ott a 9 perces szundi a megszokott az ébresztőkön (asztali óra) ezért ezt tették ide is... Csak mondjuk kár, hogy nem lehet belőni, hogy mennyi legyen.
Mert az FB-chat-hez a fő Live ID-t össze kell fűznöd magával az FB-vel, hogy menjen a telefonon.
Hát, ha a fő ID-vel össze van fűzve és totál nem megy, akkor más sajnos nem jut az eszembe.
-
catroot
veterán
válasz
Oppenheimer #20855 üzenetére
Kettőt és könnyebbet!
-
-
catroot
veterán
Ha már így szóbajött a Navigon:
Most letöröltem és újrahúzom, hátha így frissebb térképet szedek le (egyik rohadt nagy hátránya).
500 megát szedne le, rohadt lassan. Erre jött egy mail-em, win gommbal kimementem, hogy megnézzem mi jött. Visszamentem a Navigonba és újrakezdte a letöltést...
Ehhez tényleg csak gratulálni tudok.
-
-
catroot
veterán
válasz
bull84ghia #20039 üzenetére
Majd olvasd át az 1. hsz-t, ha nem tetted meg!
-
catroot
veterán
válasz
bull84ghia #20031 üzenetére
Azt megkapod!
-
catroot
veterán
válasz
bull84ghia #20029 üzenetére
Ha tisztában vagy azzal, hogy pontosan mik az elvárásaid, akkor szerintem nem fogsz csalódni a telóban.
-
catroot
veterán
válasz
bull84ghia #20025 üzenetére
Olyan tipikus hibái nincsenek szerintem. Azért nézd meg a kijelzőt, hogy minden okés-e, illetve, hogy a ház milyen állapotban van.
Aztán, hogy hogy szól a hangszóró és próbálj meg vele csinálni 1-2 képet.
De mondom, nagyon nagy hibákról nem igazán hallottam.
-
catroot
veterán
Amúgy van rá valami mód, hogyha véletlenül egy olyan szót mentünk el a szótárba, ami hibás, hogy azt a későbbiekben töröljük?
Vagy törölni kell az egész szótár tartalmát?
-
catroot
veterán
válasz
sentinel123 #19912 üzenetére
Hát lehet, hogy nem
-
catroot
veterán
Ó 'csába, egy barátom megvenné az Omniám... most meginogtam..
-
catroot
veterán
válasz
Oppenheimer #19873 üzenetére
Majd postán kap egy ilyet az Omnia helyett:
-
catroot
veterán
Nekem tango óta besz.rt a pictures hub csempéje. Szinte állandóan fekete az egész, a felirat viszont ott van.
-
catroot
veterán
Na, sikeresen megjött a gyárilag független Omniámra az ápdét.
-
catroot
veterán
válasz
eladogeppc #19813 üzenetére
Most olvastam csak amit kicsit régebben írtál.
Amúgy viszonylag jó képeket csinál. Persze nem egy N8, de nekem nagyon megfelel (persze mint telefon).
A videó minősége sem olyan vészes, de amit mondtam, hogy szaggat... na az már gáz.
Én is szoktam fényképezgetni, de ezért majd beújítok egy tükörreflexes gépet, azért az csak "arra" van kitalálva.
-
catroot
veterán
válasz
eladogeppc #19797 üzenetére
De ezt nem is mondta senki, hogy lesz.
-
catroot
veterán
válasz
warriorguru #19788 üzenetére
Ez jó volt!
Szinte hallom a nevetését...
@f_david
Elvileg, ha a netkapcsolatnál benyomod, hogy ne legyen roaming, az csak a 3g-re vonatkozik, attól még telefonálni lehet. Csak automatikusan lekapcsol a net.
-
catroot
veterán
Na, tegnap eljutottam az Alkonyzónába (gy.k.: mattrészeg voltam) és valahogy elejtettem a telefont.
Nem emlékszem rá, csak most néztem, hogy a kijelző mellett jobb oldalon van egy kis sérülés, a telefon sarkán is van karc.
Szerencsére a kijelző még mindig makulátlan és valahogy az aksi merülés is normális lett.
-
catroot
veterán
Ahogy látom elhasalt az aksim, 64%-on jöttem be dolgozni, de már aktív a battery saver (17%). ~ 2 órával ezelőtt volt 40% és végig itt volt a zsebemben.
Most nyomtam egy restartot, hátha valami más volt.
már most 13%
-
catroot
veterán
válasz
zsoltesz9309 #19762 üzenetére
Szerintem több infót kapsz, ha XDA-n utánaolvasol.
-
catroot
veterán
válasz
DuDieHUN #19678 üzenetére
Régebben Omniát mondtam volna (az van nekem is), de mivel a Nokia azért kap még pár gyártóspecifikus app-ot, illetve gyárilag is azért van rajta pár jó szoftver (pl. navi), így szerintem vedd azt.
Nem beszélve arról, hogy az újabb, biztosan lesz rá 7.8 is, míg az Omniára nem annyira biztos.
Ami Omniában talán szimpatikus lehet, az az alumínium készülékház (mondjuk tapintásra a 710-el sem volt bajom), jó kamera és SAMOLED (de lehet ez valakinek meg hátrány)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Koreai cégekkel érkezik az új Windows hazánkba, a Samsung is letette a névjegyét.
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest