Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ReKzZz

tag

Hello !
    Kérem valaki segítsen!!
    Az Omnia7-en már rajta van a Mango. USB-vel rákapcsolom a gépre, és utána kapcsolódnia kéne a Zune programmal. ( Eddig kapcsolódott is csak ma rátettem a telefonra a Mangot, azóta írja ezt a hibát.) Na szóval ráteszem és ezt írja:ZUNE SOFTWARE UPDATE REQUIRED. To continue, Zune needs an update. To get the update, click OK.
    Utána rányomok az Okéra , és bejön egy Zune setup ami nem csinál semmit.. Utána rányomok a Cancelra és ezt dobja ki :To continue,zune needs to download a set of files to your computer. This might take a while. installation will restart when the download is complete. Egy lehetőséggel h Close. Rámegyek : erre meg ez jön ki: A Microsoft Zune hibát észlelt , ezért leáll. A kellemetlenségért elnézését kérjük.
    És ennyi lenne.... Bárhányszor megpróbálom állandóan ez jön ki...

Újra tettem kétszer a Zunet akkor se jó!

Valaki segítsen pls !!!!!!!!!!!!!!

• ReKzZz

tag

Hello!
    Van egy kis problémám , örülnék ha valaki tudna segíteni! :)
    Zune programot használok , és van egy Omnia7-es készülékem amit frissítettem (Mango).
    A frissítés sikerült , de a Zune feldobta azt h frissítenem kell amibe én bele is egyeztem .
    De nem csinál semmit , Rányomok hogy close . és erre ezt írja ki: To continue,zune needs to download a set of files to your computer this might take a while. installation will restart when the download is complete.
    Kérem segítsetek.
    Előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák