- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- myPhone Watch Adventure - ha fontos a forma
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
ReKzZz
tag
Hello !
Kérem valaki segítsen!!
Az Omnia7-en már rajta van a Mango. USB-vel rákapcsolom a gépre, és utána kapcsolódnia kéne a Zune programmal. ( Eddig kapcsolódott is csak ma rátettem a telefonra a Mangot, azóta írja ezt a hibát.) Na szóval ráteszem és ezt írja:ZUNE SOFTWARE UPDATE REQUIRED. To continue, Zune needs an update. To get the update, click OK.
Utána rányomok az Okéra , és bejön egy Zune setup ami nem csinál semmit.. Utána rányomok a Cancelra és ezt dobja ki :To continue,zune needs to download a set of files to your computer. This might take a while. installation will restart when the download is complete. Egy lehetőséggel h Close. Rámegyek : erre meg ez jön ki: A Microsoft Zune hibát észlelt , ezért leáll. A kellemetlenségért elnézését kérjük.
És ennyi lenne.... Bárhányszor megpróbálom állandóan ez jön ki...Újra tettem kétszer a Zunet akkor se jó!
Valaki segítsen pls !!!!!!!!!!!!!!
-
ReKzZz
tag
Hello!
Van egy kis problémám , örülnék ha valaki tudna segíteni!
Zune programot használok , és van egy Omnia7-es készülékem amit frissítettem (Mango).
A frissítés sikerült , de a Zune feldobta azt h frissítenem kell amibe én bele is egyeztem .
De nem csinál semmit , Rányomok hogy close . és erre ezt írja ki: To continue,zune needs to download a set of files to your computer this might take a while. installation will restart when the download is complete.
Kérem segítsetek.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Fotó állvány eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest